• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)

Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))
keşke benim sütüm yetsede kalkıp mama ile uğraşmasam:(

Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
Hahahaaaa :)))
Yokk annesi korkma bizimki 2 aydir yapio
Arastirdim taninaya calisiyomus alismaya
Uykusunda yaparsa eger onda problem varmis bagirsak paraziti gibi birsey olabilirmis

Geceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)

Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))
Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))

minione minione canım bende beylikdüzündeki evleri çok beğeniyorum ama eşim oraya gitmek istemiyor tutturmuş bi kocatepe diye..

Herkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
Canim benimki ek gidaya grcince beni birakti cok az emiyor.
Gece biberon isiticisi bas ucumda. Kalkinca su mama yapma isisinda oluyor, hemen mama katip calkalayip veriyorum 2 kez.

minione minione canım bende beylikdüzündeki evleri çok beğeniyorum ama eşim oraya gitmek istemiyor tutturmuş bi kocatepe diye..
Valla cnm benden tavsiye esinin isi nerdeyse eviniz oraya yakin olmali derim
Kocatepe dedigin sanirim bayrampasa
Kv dem orada oturuyordu,esim bekarkenn isyeri merterde 15 dk gidip grlirdi simdi garibim saatlerce trafikte kaliyor
6,5 yildir bu cileyi cekiyo yemin ederim trafikten coktu diyebilirim
Tamam guzrl bir semt duz ayak araban yoksa bile cik evden heryer cafeterya magza market dolu ama gel gelelim trafik cok var iste

Günaydın herkese

Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!

Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor

Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz

Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam

Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
canım benım ya.vala ben hc rahatsız deglım hatta okur yardımcı bıle olmak ısterım.herkesın var zaten bole sıkıntıları.olmayana sasarım.kesınlıkle hayat gulluk gulıstanlık degl

Valla cnm benden tavsiye esinin isi nerdeyse eviniz oraya yakin olmali derim
Kocatepe dedigin sanirim bayrampasa
Kv dem orada oturuyordu,esim bekarkenn isyeri merterde 15 dk gidip grlirdi simdi garibim saatlerce trafikte kaliyor
6,5 yildir bu cileyi cekiyo yemin ederim trafikten coktu diyebilirim
Tamam guzrl bir semt duz ayak araban yoksa bile cik evden heryer cafeterya magza market dolu ama gel gelelim trafik cok var iste
Eşimde işinden dolayı zaten oraya gitmek istiyor evet kocatepe bayrampaşa 3 4 sene orda otırduk güzeş semt alışveriş merkezi eğlence yerleri yürüme mesafesinde ams bende orayı sevmiyorum..

Back
X