- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
sağol canım benimCanim yaaa ,tabikide yazicaksin,buraya yazmiyacaksak neye yaradi foruma girmeyelim o zmn,rahatca dedikodu yaptigimiz yer burasi,onuda rahatlikla yapalim ama degilmi yani
Sadece kafana takmani istemiyorum ben kendi sahsim olarak,uzulup sinirlendigini gorunce cok uzuluyorum,sana 1 diyene 5 cvp ver ama icine dokme,baktin cvp veremedin burda anlat tatlim![]()
sende sağol canım yaAma niye yazmayacakmışsın sen yaz canım okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz burda herkes derdini anlatıyor sıkuntılarını anlatıyor ben dahi kaç kere buraya başka başka kunuları snlattım ve sağolun çok yardımcı oluyorsunuz sende elbet yazacaksın buaya içimizi dökmesek eşlerimize kv vs çatarız burda stresimizi atıyoruz hepimiz dertleşiyoruz..
Keşke yüz yüzede görüşüp dertleşsek:))
canım arı mama diye bir şey var marketlerde var pirinç unu ama içinde vitamin mineral var onu mama gibi sulu yapıp verebilirsin benimki sevse vericem ama benimki ekşi seviyor et seviyor anlaşıldı:)Herkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
bak şimdi nazar ederim uykunuzaGeceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)
Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))
canım benim sütüm o kadar çok emiyor ki olmuyor gece çoğu zaman boş boş çekiyor maksat kokumu almak artık yanımda geçiriyor gecenin çoğunu pert haldeyimTeşekkür ederim canım..
BiZde 180 cc mama içiyoryz yatmadan öncwsindesw emziriyorum öyle uyutuyorum ama gwce mama içmedwn yatmıyor..
Bide benim sütüm yetersiz olduğu için meme istemiyor..
ayy yerim ya 6 dişle neler yapıyor, benim gıcık olduğum ses o kadar çok ki en başta sakız sesiOğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
sivaslıyıh gardaşşşşHerkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
ah canım ne kadar iyimsersinOnhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))
süper yöntemCanim benimki ek gidaya grcince beni birakti cok az emiyor.
Gece biberon isiticisi bas ucumda. Kalkinca su mama yapma isisinda oluyor, hemen mama katip calkalayip veriyorum 2 kez.
benimde benimde hem de ağrım hiç çekilmiyor bugünCok uykumvaaaaaarrrrlll![]()
canım benım ya.vala ben hc rahatsız deglım hatta okur yardımcı bıle olmak ısterım.herkesın var zaten bole sıkıntıları.olmayana sasarım.kesınlıkle hayat gulluk gulıstanlık degl
sağol canım benim