Kızlarım merhaba
bütün geçmişi okudum alıntıladım ama yazarken şarjım bitti kaandı tlf.
hastalar geçmiş olsun bizde o kervandayız ablamlar izne geldiler 1gun bizde kalıp beraber annemlere gittik ilçeye ablamın kızı asya'm prensesim gripti ondan arhana geçti sonra ablamın eşime halama ve en son bana geldi 2.5 yaşındaki sıpa bulaştırdı herkese

Arhan da ateş kusma yok şükür sadece sümüklü:)
az önce sehpanın üstüne çıktı yanında olmasan nolurdu bilmiyorum tutunup geziyor her yeri kısa surede olsa tutunmadan duramıyor daha vakti var demekki bütün çekmeceleri boşaltıyor geçen gün kendi şifonyerini boşaltmış zıbınları falan
babasını görünce baba baba başlıyor dede diyor mam diyordu unuttu tersten gel gel yapıyor alkış yapıyor ama asla biz isteyince değil keyfi yetince
@Mrssuperfine canım çok hareketliler artık kan damlası kullanıyor muydun eflalim,faydasını gördü iştah için
yürüme konusunda ablamın kızı 10aylıkken tam,anlamıyla yürüyordu olabilir yani
aysimason
geldim canm geçmiş olsun paşama
@Girlboymom özledim seni kız
@minione veririsin canım diyetisyen önemli bende başlamak istiyorum yoksa yemekte ayarım yok fena yiyorum ama zayıf olmak istiyorum yaa 5versem,şu an için yeterli
@eflalim test yaptın mı yada regl oldun mu aklım,orda :)
mıhlama konusunda eşim,Rizeli mısır unu tereyağı mıhlama peyniri geliyor bize ama,hemen,bitiriyoruz maalesef
kv memlekette gelirken getirir artık