menenjit özel mi 10. ayda mı yapılıyor bizde yaptıralım, büyüğe özel aşıları yaptırmadı eşim bir yandan da vicdanım rahat değil böyle
ayy sağol canım nasıl gerilmiştim hamileysem diye aslında keşke mutlu bir evliliğim sağlam kalmış sinirlerim olsaydı da yine hamile olsaydım
ayy canım ya hem güldüm hem üzüldüm senin adına
canım ya az giriyorsun artık sık sık gel:)
yemek konusunda iyi yapıyorsun ben takıyorumda noluyor iyice delirdim

yerim senin şirin oğlunu sende öp
inşallah çok zorlamaz canım dişiniz
ahhh bir bilsem bir bilsem kendime çare olucam sonra size
inşallah canım ya başa dönmeyelim de
bence havalardan nasıl hava değişimi bizim ruh halini etkiliyor onlarıda etkiliyor mesela her gün dışarı çıkarıyorsan ve artık azalttıysan o bile etkiliyor bebekleri
canım var ya aynısının geçirdim aklımdan dedim aaa aspiratörü kullanmıyoruz aylardır demez olaydım hasta oldu, yazdım bir mesajımda an çok kendi nazarımız değiyor bebeklerimize, geçmiş olsun benim iki paşamda hasta aynen, burun temizlemeye belli süre sonra alışıyor devam et istikrarlı şekilde, ilk günler yıkıyordu ortalığı şimdi nazlanarak ağlıyor
şükür değilmişim hamile
yok canım ya ek gıda konusunda sizler doğru olanı yapıyorsunuz ona asla itirazım yok ki benimki yesede keşke bende yapsam, özene bezene hazırladıklarımı yemedi ne yapalım nasip:)
canım hayırdır ne tomografisi
oyy yerim benimkide canım özellikle hayır diyorsam hemen gülerek alkış yapıyor güya sevimlilik yapıyor
var ya senide annenide seviyorum ya

yine güldüm bildiğim bir sözdü bu sefer:)
canım gece uykusunua kaçta yatırıyorsan bir saat önce vereceksin muhallebiyi yatırırkende emzir, bizde işe yaramıyor pek yemiyor çünkü
doktorun bu sözüne katılamadım aç olunca uyanırım ben
kesinlikle hava değişimi
aaa bak sen akıllı bıdığa
kıııızz yazma böyle yazma gülmekten yüzüm ağrıdı

aya büyüyor canım maalesef:)
ahh süper olurdu hatta evinide temizlerdik o annenin
canım ben saçının son halini beğendim bence çok yakışmış, şöyle karamel tonları sana çok hoş olur