2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iyi ajsamlar kizlar
aysimason canim dr gittik hava verdi uc tüp eve de verdi igne verdi birsuru yavruma:KK43: ilac icmiyor deyince.sonra kv ye ugradik gel yemek yap sonra ye diyene dek bu saat oldu yemegi guc bela yaptim.gecmisi de okuyanadim dogru duzgun.oglus cok nazli malum.esim izin aldi iyi oldu benim icin yetemiyrum oglusa.ins atlaticaz az hasarla bu gunleri de.

Iyi ajsamlar kizlar
aysimason canim dr gittik hava verdi uc tüp eve de verdi igne verdi birsuru yavruma:KK43: ilac icmiyor deyince.sonra kv ye ugradik gel yemek yap sonra ye diyene dek bu saat oldu yemegi guc bela yaptim.gecmisi de okuyanadim dogru duzgun.oglus cok nazli malum.esim izin aldi iyi oldu benim icin yetemiyrum oglusa.ins atlaticaz az hasarla bu gunleri de.
Çok geçmiş olsun canım inş hemencecik iyileşir kuzun..

@t_ugba Nego Nego minione minione sagolun canlar merak etmisiniz sormusunuz,
dun norolojiye gittim kafamin ust sol tarafa gelen bi agri oluyodu sizlama gibi bazen siddetli bazen hafif..doktor tomografi istedi bugun cikti sonucu cooook sukur ki normal cikti ama ben gece yatamadim korkudan bana bisey olursa oglusum annesiz buyucek falan bissuru dusunceler gecti kafamdan cok zor biseymis bu korku bile yetiyor insana..stres sıkıntıdanda olabilirmis eger agri sizlamalar artar veya siddetlenirse tekrar gitcekmisim bu sefer emara gondercekmis direk.Herseyin başı saglikmis gercekten hic biseyi kimseyi kafaniza takmayin kizlar saglik ve huzur olduktan sonra.. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin insallah..

Iyi ajsamlar kizlar
Cnm cok gecmis olsun oglusuna tez zamanda iyilessin insallah..
bitoss bitoss Cnm gecmis olsun niye direk emara gondermedi,emar bildigim kadariyla daha az radyasyon içeriyor ve daha detaylı tetkik sağlıyor.
Anneme cektirirdik her ay,bir de benim de basim agriyinca pimpiriklenirim hemen emar cektirir dr..
dun norolojiye gittim kafamin ust sol tarafa gelen bi agri oluyodu sizlama gibi bazen siddetli bazen hafif..doktor tomografi istedi bugun cikti sonucu cooook sukur ki normal cikti ama ben gece yatamadim korkudan bana bisey olursa oglusum annesiz buyucek falan bissuru dusunceler gecti kafamdan cok zor biseymis bu korku bile yetiyor insana..stres sıkıntıdanda olabilirmis eger agri sizlamalar artar veya siddetlenirse tekrar gitcekmisim bu sefer emara gondercekmis direk.Herseyin başı saglikmis gercekten hic biseyi kimseyi kafaniza takmayin kizlar saglik ve huzur olduktan sonra.. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin insallah..

bitoss bitoss [/USER] Cnm gecmis olsun niye direk emara gondermedi,emar bildigim kadariyla daha az radyasyon içeriyor ve daha detaylı tetkik sağlıyor.
Anneme cektirirdik her ay,bir de benim de basim agriyinca pimpiriklenirim hemen emar cektirir dr..
aaa bende bissuru radyasyona maruz kaldim emar da daha coktur gerek kalmaz insallah diye dusunuyodum kendi kendime doktor once tomografi istedi ya bide emzirme falan varmi diye sorunca dedim heralde daha az zararli emziriyom diye sakincasi falan var galiba ondan tomografi istedi :) ilk defa cektirdim ya hic bi bilgim yok emardan tomografiden arastirmaya vaktim de olmadi direk yolladi. Doktorun tomografi istemesinin nedeni ise cabuk sonucunun cikmasiymis emara gonderirsem simdi 15 gun sonra cikcak(baska bi ilceye gondercekti) ama ciddi bi durum varsa tomografiden belli olur gec kalmayiz dedi

aysimason aysimason canım benim üzülme demenin faydası yok şimdi biliyorum ama biliyorsun ki mazlumun ahi yerde kalmaz eden ettiğini bulur, sen kalbini ferah tut, abinde karısının ne mal olduğunu biliyor ama işine gelmiyordur, eşinde inanmaktan ziyade abinin onu arayıp da seni şikayet etmesine sinirlenmistir yanlış mı düşünüyorum, hani niye böyle bir konuyla muhattap oldum diye sinirlenmistir.

Başınızı şişirdim falan deme sakın her zaman yaz canım dinleriz istersen özelden yaz

Iyi ajsamlar kizlar
cok gecmıs olsn mınıgıne allah sıfalr versın :/

ohh ıyı barı cok sukur temız cıkmıs allah hıc kımsenın cocugunu anasız babasız bırakmasn

bitoss bitoss cok sevindim sonucunun iyi cikmasina cnm
Nego Nego cnm gec oldu ama regl
Olmana sevindimmm ;) bebek yokmus bosyere sende bende endise etmisiz
aysimason aysimason ahhh bu gelinlerr ahhh
O gelin yuzunden abimi 4 yildir goremiyorum,ne cevher varsa bu kadinlarda avucunun icine alip nasilda kendilerine inandirip ailelerine dusman ediyolar hayrwt ediyorum
Beb hakli oldugum bi konu bile olsa esim kalkipta ailesine demez yine susar ki kusluk olmasun diye beni kotu bilmesinler diye
Ama bizim gelinler iftira atarlar saftirik
Abilerimiz sazan gibi inanip atlarlar valla yaaa

Olmana sevindimmm :KK66: bebek yokmus bosyere sende bende endise etmisiz
O gelin yuzunden abimi 4 yildir goremiyorum,ne cevher varsa bu kadinlarda avucunun icine alip nasilda kendilerine inandirip ailelerine dusman ediyolar hayrwt ediyorum
Beb hakli oldugum bi konu bile olsa esim kalkipta ailesine demez yine susar ki kusluk olmasun diye beni kotu bilmesinler diye
kac kardessınız ://
sende oyle anlasılmayacak bırı degılsın neden acaba
ben mı safım ya gorumcem esımden kucuk her gıttıgımde hedıyeyle gıderım esıme arayalım derım gıderız arabaları oldugu halde onu almaya gıderız :)))
kardeslerıyle anasıyla babasıyla kotu olsun ıstemem bu gelınler ne ıstıyor acep

kac kardessınız ://
sende oyle anlasılmayacak bırı degılsın neden acaba
ben mı safım ya gorumcem esımden kucuk her gıttıgımde hedıyeyle gıderım esıme arayalım derım gıderız arabaları oldugu halde onu almaya gıderız :)))
kardeslerıyle anasıyla babasıyla kotu olsun ıstemem bu gelınler ne ıstıyor acep
2 kiz 1 erkek cnm en buyuk abimiz
Bence sanirim bu tamamen sans ve babanin iyiligi ile alakali cnm
İnanilmaz iyi bir babam var,kalp kirmaz 1 fiske dayak atmamistir,sadece sevgisini belli edemez ama hayatini hep evlatlarina adamis bir insandir
Abimle beraber calistilar daha 22 yasindayken tapusu ustune ev aldi,isi ona birakti derken islerini esinin harcamalarina dayanamayip batirdi,1 kaxandi 3 tuketti malesef :(((
Daha anne baba sagken miras derdine dusup para ugruna esi icin ailesiyle kustu
Dogru demissin ben anlasilmayacak
Biri degilim ama malesef esim beni hic anlamiyor bnm esimede abiminesi gibi biri lazimmis o zmn gorurdu hanyayi konyayi
7 yil olcak nerdeyse evlendigimiz ,oturdugun ev hersey kp in ustune,hic hakkini arayamaz esim,kenarda 3 kurus parasi yoktur,kpeder cunku babam gibi biri degil,hirsli parayi cok sever,once kendi canini dusunur,catida kus besler mesala yaristirir en buyuk hobisi zevki ,ayda en az o kuslara 1 milyardan fazla harcar,ogluna o kuslar kdr deger vermez
Zaman zamn cok sinirlerinirim evde tartisiriz gelecegimiz icin ,kenara para at derim,ufaktan bir mala gir,bu boyle olmaz derim saniyede kavga cikarr delirir
Yokkkk der bu kdrr babam vermiyoo
Susarim bende ama artik bende biktim,ne gelecekten bir beklentim var artik ne bir hayalim,karnimizi doyurdugumuza sukrediyorum suan cunku esim beni anlamiyor
İki farkli karakter baba ili farkli evlat ,biri hic haketmeyen babayi onca iyilige ragmen siliyor
Digeride bnm esim,evlenirken bile 1 kurud katki gormedigi babasina gigini cikaramiyor
Diyorum ya bu bir sans diye,abim yine evlense yine hanimkoylu olurdu
Ben yine evlensem benimki yine olmaz yine olmazdiii

2 kiz 1 erkek cnm en buyuk abimiz
Bence sanirim bu tamamen sans ve babanin iyiligi ile alakali cnm
İnanilmaz iyi bir babam var,kalp kirmaz 1 fiske dayak atmamistir,sadece sevgisini belli edemez ama hayatini hep evlatlarina adamis bir insandir
Abimle beraber calistilar daha 22 yasindayken tapusu ustune ev aldi,isi ona birakti derken islerini esinin harcamalarina dayanamayip batirdi,1 kaxandi 3 tuketti malesef :KK43:((
Daha anne baba sagken miras derdine dusup para ugruna esi icin ailesiyle kustu
Dogru demissin ben anlasilmayacak
Biri degilim ama malesef esim beni hic anlamiyor bnm esimede abiminesi gibi biri lazimmis o zmn gorurdu hanyayi konyayi
7 yil olcak nerdeyse evlendigimiz ,oturdugun ev hersey kp in ustune,hic hakkini arayamaz esim,kenarda 3 kurus parasi yoktur,kpeder cunku babam gibi biri degil,hirsli parayi cok sever,once kendi canini dusunur,catida kus besler mesala yaristirir en buyuk hobisi zevki ,ayda en az o kuslara 1 milyardan fazla harcar,ogluna o kuslar kdr deger vermez
Zaman zamn cok sinirlerinirim evde tartisiriz gelecegimiz icin ,kenara para at derim,ufaktan bir mala gir,bu boyle olmaz derim saniyede kavga cikarr delirir
Yokkkk der bu kdrr babam vermiyoo
Susarim bende ama artik bende biktim,ne gelecekten bir beklentim var artik ne bir hayalim,karnimizi doyurdugumuza sukrediyorum suan cunku esim beni anlamiyor
İki farkli karakter baba ili farkli evlat ,biri hic haketmeyen babayi onca iyilige ragmen siliyor
Digeride bnm esim,evlenirken bile 1 kurud katki gormedigi babasina gigini cikaramiyor
Diyorum ya bu bir sans diye,abim yine evlense yine hanimkoylu olurdu
Ben yine evlensem benimki yine olmaz yine olmazdiii
allah abınede gelıne esınede dogruyu yanlısı gostersın ınsalah....
valla ben boyle fesat ınsanları anlamıyorum yanlız kalınca ne oluyor anlassanız ne ıyı olur kavga uok gurultu yok :/ bırbırınıze gıdıp gelsenız bı abım var bı bacım var o benı kırmaz dıyebılsek hıc tereddutsuz...dunya boyle olsa ah ne ıyı olurdu herkes yanlısını dogrusunu gorse kousarak halledılse hersey :((
boyle bı dunya olsa tadı olmazdı galıba sıkıntı uzuntu ofke kın de lazım olan ınsana ozel duygular allah yanlısını goren ınsanardaan eylesın bızı ınsallah :)

Ami
allah abınede gelıne esınede dogruyu yanlısı gostersın ınsalah....
valla ben boyle fesat ınsanları anlamıyorum yanlız kalınca ne oluyor anlassanız ne ıyı olur kavga uok gurultu yok :/ bırbırınıze gıdıp gelsenız bı abım var bı bacım var o benı kırmaz dıyebılsek hıc tereddutsuz...dunya boyle olsa ah ne ıyı olurdu herkes yanlısını dogrusunu gorse kousarak halledılse hersey :KK43:(
boyle bı dunya olsa tadı olmazdı galıba sıkıntı uzuntu ofke kın de lazım olan ınsana ozel duygular allah yanlısını goren ınsanardaan eylesın bızı ınsallah :)
Amin cnm insallahhh

Olmana sevindimmm :KK66: bebek yokmus bosyere sende bende endise etmisiz
Ah canım sorma yaaa benimde görümcem var görsen hemde tam görümce herşeye karışmak ister ( allahtan benimde eşim bırakmıyor karışsın) düğüne 1 gün kala o görümce yüzündwn nerdeyse vazgeçiyorduk.. Bedoğum yaptığımda beni arayıp sen anneme kötü davranıyorsun fiye beni azarladı daha neler neler ama ben birgün olsun eşime söylemedim sonuçta kardeşi atsa atılmaz satsa satılmaz..

İnanırmısın ben hiç
Karışmam onlara 3 yengem daha var ve onlarla abla kardeş gibiyiz yıllardır annemi abilerimi eleştirseler bende ablamda onlara arka çıkıyoruz onlarda bizi okadar seviyorlar ama bu nankör çıktı varsın ona inanan abimi görmeyeyim
Bana birşey olmaz onlar kaybeder şuan tek dileğim biran önce annmin yanından çıksınlarda kadın huzur bulsun..

aysimason aysimason canım benim üzülme demenin faydası yok şimdi biliyorum ama biliyorsun ki mazlumun ahi yerde kalmaz eden ettiğini bulur, sen kalbini ferah tut, abinde karısının ne mal olduğunu biliyor ama işine gelmiyordur, eşinde inanmaktan ziyade abinin onu arayıp da seni şikayet etmesine sinirlenmistir yanlış mı düşünüyorum, hani niye böyle bir konuyla muhattap oldum diye sinirlenmistir.

Başınızı şişirdim falan deme sakın her zaman yaz canım dinleriz istersen özelden yaz
aynen öyle canım eşim sen niye dahiloluyorsunki laf bana kadar gelsin..
Abim eşimi aramamış eşim onunla ayrılmalarının konusunu konuşsun diye abimi çekmiş oda bunu anlatmış geeçi ha öyle ha böyle bunu eşime değilde önce bana söylemesi gerekiyordu şimdi en ufak birşeyde eşim senin abin bile karısına inandı seni sattı diyecek:(

Back
X