2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
praline praline insanlara yük olnadan sohbet muhabbet zamanı geçmiş canım sen istdugın kadar hırpala kendını ben iki cocukla bana gelen ve evi ne gıdınceeede çocuğumun ınsanları rahatsız etmeyeceği arkadaşları tercih ediyorum cocuklu yada mesela yaşıtı olan odasında oyuncaklarıyla oynasınlar yoksa mesela yeni evlenmiş arkadası var eşimin daha gıtmedım es kaza kızım birşey döker nasıl üzülürüm önlem almayan rahat annelere hayranım birde ufak değıl kocaman cocuklar
Of gercekten fazla cocuk olunca kafa kaldirmiyor, bi arkadas daha geldi onunla her hafta enaz 1 kere muhakkak gorusurum, elimden geleni yaparim cocuklarini banyo yaptirmisligim bile var, oglunu kac kere uyuttum yedirdim, oda sagolsun kizimla ilhilenir, onun cocuklarindan hic rahatsiz olmuyorum oglucok yaramaz oldugu halde dk durmaz yerinde cocuk ama annesi sahip cikiyor, bi dolabi bosalttiysa annesi topluyor yada asla musade etmiyor . Cocuk meyve mi istedi al eline ortada gezerek ye demiyor, mama sandalyesinr oturtup veriyor eline sonra temizliyor oralaro, ama diger arkadas hic bakmiyor eline cikolata veriyor koltuklar cikolata hep :( cocuk daha 1bucuk yasinda mutfaga girip cikiyor anne hic demiyor acab ne yapiyor orda, buyuk oglu wc gitcek kapiyo ortmek icin 10 kere carpti bebekler uyuyor dimi git bi yardimci ol, tel elinde oturuyor o :( cok rahatsiz oluyorum..

Bestec.
Evet erkekler zoru görünce kaçıyor bir de düz mantık bir şey olsa arar diyor gidiyorlar. Biz dn emin kişiye bile emanet etsek yedi mi uyudu mu bilmem ne diye arıyoruz soruyoruz onlarda bu yok. Erkeklerin çoğunda yok..
Aynı dönemde evden uzak kaldık.. Sen döndüğünde eşim bizi özlemiş demişyin. Bende benimkine sordum:) beyefendi biz yokken iyiymiş:)) dinlenme Fırsatı bulmuş bak bak bak..
Ben şikayet ettikçe yoruluyorum uykusuzum hiç durmuyor dedikçe inan o daha öok kaçtı ben daha çok yalnız kaldım.
Şimdi bebeğim keyifli oldu diyorum yanındayken bebeğinlr oynuyorum gülüyorum kızıp ağlarsa bile ay kızıyor bak bak diyorum vs hep eğleniyormuş numarası yapıyorum sonra bizimki de e dur ben de oynayayım diye geliyor :)))
Maça gittiğinde ben de parkta salladık kızımı kedi kovaladık vs dedim ertesi gün gitmiş salıncağa oturtuyor.. Biz de sallanalım kızımla diyr. Inan ay sonu bile dark edecek ve Bebeğin gerçekten keyifli olacak.
Kocana Allah merhamet ve aile sevgisi versin tez vakitte senin işini kolaylaştırsın.
Inan Çoğumuzun Kocası böyle benimki de böyle.. Hele bebek büyüsün benden bağımsız olsun ben ne yapacağımı biliyorum cumadan çıkıp pazar dönücem gezmelere gidicem:)) hamam kuaför Bakım alışverişş az kaldı :)))

Kaderim deme motivasyonunu düşürme. ÇOĞU anneler bebeklerini iki yalına dek yalnız bütütüp doktora götürüyorlar bu erkekler sonra dahil oluyor babalığa.. Güzel değil bormal değil ama kaderim böyle diye düşününce insan daha dibe vuruyor. Malesef birçoğumuz bunu yaşıyoruz:KK43:

Bu gece benim de bebeğim hiç durmadı Dediğin gibi bizi pert etti artık büyüme atağı mı diş mi Allah kerim...
Gıcık oluyorum bu insanlara..

Bi Arkadaşımın evine gittik bebeğim eline hangi oyuncağı alsa ev sahibi çocuk gelip Aldı elinden bizim kız da ağladı ver oynasın vs diyorum sonra bırakacak.. Annesi bir kere karışmadı..
Bir de elinde bir şey atan silah aman onunla sonra oyna diyorum en sonunda annesine dedim elinden alır mısın.. O siZd atmaz diyor. Bu kadar.
Ne rahat ne gıcıklar... Bir de uyuz olduğumuz elti görümce vs değil inadına yapmıyorlar Aklım almıyor.

Haftasonu da tatildeyiz Bebeğin pusetinden oyuncaklarını almış bir çocuk. Oynasın alırız dedim annesi geri getirme gibi derdinde değil biz olsak aldırmayız bile çocuğa. Neyse. Çocuk oynadı bunlar Kalkıyor masadan annesi bizim oyuncakları Aldı topladı getirecek sandık ve oynama başkasının oyuncaklarıyla dedi koltuğa Attı. çıktı gitti... Eşim de ben de şok...

Kısacası milletin aşırı rahatlığı bizi hasta ediyor :KK43: gelip vuran mı Ağlatan mi..hiç bakmıyorlar çocuklarına..

Tek çocuğum var derken diğer çocuklarla da ilgilenmekten rahat nefes alamıyorum :KK43:(
Kendi rahati icin baskasini rahatsiz ediyotlar, cocuk calisma odasina girdi 1 bucuk yasinda kitap kalem vs var yirtilmasini istemedigimiz notlar filan, esimim bicaklari vs, dddim tehlikeli seyler var filan abisi orda bakar diyor abide 7 yadinda oyin oynuyot cocuk mu bakcak. Tabi oda savas alani olmus neyseki bisyi yirtmamis.. Nasil gicik oluyorum ama artik cagirmam napim ilgilensin cocuguyla, kizim buyusun bir iki bende oyle yapayim bakim hosuna gitcek mi ;)

Bestecim güzel annem böyle düşünme.
Evet erkekler zoru görünce kaçıyor bir de düz mantık bir şey olsa arar diyor gidiyorlar. Biz dn emin kişiye bile emanet etsek yedi mi uyudu mu bilmem ne diye arıyoruz soruyoruz onlarda bu yok. Erkeklerin çoğunda yok..
Aynı dönemde evden uzak kaldık.. Sen döndüğünde eşim bizi özlemiş demişyin. Bende benimkine sordum:) beyefendi biz yokken iyiymiş:)) dinlenme Fırsatı bulmuş bak bak bak..
Ben şikayet ettikçe yoruluyorum uykusuzum hiç durmuyor dedikçe inan o daha öok kaçtı ben daha çok yalnız kaldım.
Şimdi bebeğim keyifli oldu diyorum yanındayken bebeğinlr oynuyorum gülüyorum kızıp ağlarsa bile ay kızıyor bak bak diyorum vs hep eğleniyormuş numarası yapıyorum sonra bizimki de e dur ben de oynayayım diye geliyor :)))
Maça gittiğinde ben de parkta salladık kızımı kedi kovaladık vs dedim ertesi gün gitmiş salıncağa oturtuyor.. Biz de sallanalım kızımla diyr. Inan ay sonu bile dark edecek ve Bebeğin gerçekten keyifli olacak.
Kocana Allah merhamet ve aile sevgisi versin tez vakitte senin işini kolaylaştırsın.
Inan Çoğumuzun Kocası böyle benimki de böyle.. Hele bebek büyüsün benden bağımsız olsun ben ne yapacağımı biliyorum cumadan çıkıp pazar dönücem gezmelere gidicem:)) hamam kuaför Bakım alışverişş az kaldı :)))

Kaderim deme motivasyonunu düşürme. ÇOĞU anneler bebeklerini iki yalına dek yalnız bütütüp doktora götürüyorlar bu erkekler sonra dahil oluyor babalığa.. Güzel değil bormal değil ama kaderim böyle diye düşününce insan daha dibe vuruyor. Malesef birçoğumuz bunu yaşıyoruz:KK43:

Bu gece benim de bebeğim hiç durmadı Dediğin gibi bizi pert etti artık büyüme atağı mı diş mi Allah kerim...

Bi Arkadaşımın evine gittik bebeğim eline hangi oyuncağı alsa ev sahibi çocuk gelip Aldı elinden bizim kız da ağladı ver oynasın vs diyorum sonra bırakacak.. Annesi bir kere karışmadı..
Bir de elinde bir şey atan silah aman onunla sonra oyna diyorum en sonunda annesine dedim elinden alır mısın.. O siZd atmaz diyor. Bu kadar.
Ne rahat ne gıcıklar... Bir de uyuz olduğumuz elti görümce vs değil inadına yapmıyorlar Aklım almıyor.

Haftasonu da tatildeyiz Bebeğin pusetinden oyuncaklarını almış bir çocuk. Oynasın alırız dedim annesi geri getirme gibi derdinde değil biz olsak aldırmayız bile çocuğa. Neyse. Çocuk oynadı bunlar Kalkıyor masadan annesi bizim oyuncakları Aldı topladı getirecek sandık ve oynama başkasının oyuncaklarıyla dedi koltuğa Attı. çıktı gitti... Eşim de ben de şok...

Kısacası milletin aşırı rahatlığı bizi hasta ediyor :KK43: gelip vuran mı Ağlatan mi..hiç bakmıyorlar çocuklarına..

Tek çocuğum var derken diğer çocuklarla da ilgilenmekten rahat nefes alamıyorum :KK43:(
Canim benim bu dedigini de yaptim biliyormusun soyle guzel oyunlar oynadik guzel vakit gecirdik dedim belki ise yarar diye demez olaydim diyorki sen bebeginle guzel vakit geciriyorsun benimde arkadaslarla vakit gecirirken icim rahatladi sende oglanla egleniyorsun iste bak diyor ben oyaliyamiyorum oglani sen daha iyi yapiyorsun diyor ne yapacagimi sasirdim artik bu adam nasil duzelir nasil baba oldugunu fark eder bilmiyorum:(
Daha yazıcam var diyirdum unuttum sağolsun Pinking Tree Pinking Tree hatırlattı. Dafiduck Dafiduck canim Allah yardimcimiz olsun inan yalniz degilsin.esim de baska yerde kucagindan indirmez bana düşürmez evde de dıye dıye tüy biter dilimde zor bakar ki cok musait yorucu işi yok zamanı cok.ben al biraz oyala bak defikce kaciyor farkettim.demiycem minnet etmiycem dedim mutfakta koşustururken oglus tamam aliyrum annem diye soylenirken geldi aldi kucağına oglusu.beklenti icinde olmayinca rahatliyrsun canim Allah saglik versin kocam i z da dahil kimseye mugtac etmesin seve seve kolaylikla yavrularimiza bakalim ins . ilerde calisicam ve senden farkim olmuycak sorumlulugum yorgunlugum ikiye katlanicak kocama patliycam ama hicc anlamiycak anlayani nadirdir. Allah anlayis merhamet versin eşlerimize aminn.
Yok canim nerde bizimki kalkip alacak cocuk yaninda yere dustu buda kanepede uzaniyor bana diyorki annesi gel al bu dustu oyleki dusuncesiz biri oldu bebekten sonra

@asliayet can i m okudum koptum gulmekten ayran çorbası muhabbetine.
baslarda acemi oluyruz gerci benim dilim h e p sivriydi kocama karsi napiyim kendi etti böyle beni....ablsm a kötu ornek oldum simdi enistem e sesdiz kalmiyrmus lafını veriyrmus hanim sen böyle degildin diyormus oh oluyo hak ediyorlar.
hahhaahahah :)))
valla ılk evlendıgımde acemılık cektım buda aman ben bılırım yok o oyle yapılmaz sımdı aaaaa tamam ya bende bılıyorum deyınce tıssss :D
cok aglattı sımdı aslı ben oyle kızan bı adam mıyım deyınce bı anımızı hatırlatıyorum yok canım abartma falan dıye uste cıkıyor :))))
cogu zaman hak edıyor erkek mılletı :))))

Duha22 Duha22 gecen kvde den sıkayet ettın ya aksam aklıma ne geldı :D bunu duyduktan sonar gıdıp annecıgım kurban olurum sana dıyesın gelecek :KK53:
gecenlerde aksam vaktı oturuyoz kadınlar toplastık
annem falanda var
gunduzde benım oglanı bırakıp bı yere kactıydık kocamla :KK55:
kv dedı kı aslı bugun sız yokken muhammed yusufa benım mememı verdım emmedı emseydı sute gelıp daha vermeyecektım sıze :KK53:
ben aha böyle :KK57:
sonar muhammed yusufa dedım kı benım beyaz mememı almadın begenmedın ananın gara sunuk memesını mı ıstıyon :KK53::KK53::KK53:
hönkk ! :KK53::KK53::KK53:
ben guldum falan ama mememı begenmemıs ya la :KK76:
beyaz tenlıyım ha oyle gara mara degıl memem :KK53::KK53::KK53: kaynana kafası naparsın :KK31:emzırmeye calısmasıda cabası puhahahahaaa:confused:
kv bı ara cozuttuydu ılle sızden alacam ben bakacam dıye sımdı bensız durmuyor ya buyuyunce sızın ıssız koyunuzde ne yapacak ben alacam yanıma dıyor :confused::confused::confused:
canım valıdecıgım burden selamlarımı yolluyorum :KK36:

Daha yazıcam var diyirdum unuttum sağolsun Pinking Tree Pinking Tree hatırlattı. Dafiduck Dafiduck canim Allah yardimcimiz olsun inan yalniz degilsin.esim de baska yerde kucagindan indirmez bana düşürmez evde de dıye dıye tüy biter dilimde zor bakar ki cok musait yorucu işi yok zamanı cok.ben al biraz oyala bak defikce kaciyor farkettim.demiycem minnet etmiycem dedim mutfakta koşustururken oglus tamam aliyrum annem diye soylenirken geldi aldi kucağına oglusu.beklenti icinde olmayinca rahatliyrsun canim Allah saglik versin kocam i z da dahil kimseye mugtac etmesin seve seve kolaylikla yavrularimiza bakalim ins . ilerde calisicam ve senden farkim olmuycak sorumlulugum yorgunlugum ikiye katlanicak kocama patliycam ama hicc anlamiycak anlayani nadirdir. Allah anlayis merhamet versin eşlerimize aminn.
sende calısma madem bakmıyor calısma hıc yorma kendını ben olsam totomu hıııcc kaldırmazdım

Kızlar merhaba... Oğlum 2 gündür çok huzursuz. İştahı yok. Gece uyanıyor devamlı ağlayarak. Neden olabilir sizce? Geçmez ise Pazartesi doktora götürücem.

Slm bayanlar
Gecmisi yarim yamalak okudum alintilar yapicaktim malum bugun donduk eve is cok yikancak camasir vs beni bekler
Eve giresiye kan beynime sicradi,cildircamm bu esim beni sonunda deli edecek
Dafiduck Dafiduck sakin esim niye boyle deme seninkini 3 le carp cikan sonuxu 10 la carp esittir benim gicik kocam
Soz vermistim kotulemicem diye ama gelirgelmez bizi cok uzdu birde haftaya d gunu ve aramizda surprix ona d gunu kutlicaktik resimli pasta yapcaktim ki artik gozum o paatayida surprizide gormuyor:KK62: cok kizginim
Birdaha onu yanliz birakipta biyere gitmem
Biz yokken kombiyi aciyo bakiyo su seviyesi dusmus muslugu acmis iyi kapatamamis sular akmis akmis kombinin altindaki dolabimda robotum mikserim ve waffle makinam vardi hepsi su icinde kalmis bozylmuslardir mutlaka:KK43:
Konbi calismiyo ev buz gibi,yol cok virajliydi ,sabah kavonoz meyva puresi yedirdim yola cikiyoruz diye yolda cook virajliydi arda yolda cok kotu kustu belki 3 su bardagi ,heryer mahfoldu oglusum cok agladi kül gibi oldu yuzu,tabi eve gelince yikamam gerek sular isinmiyo kombi bozul,haydi su kaynattim,yerde yikadim,rondo bozyk yemwgini suzgecten gecirdim,tamirciler geldi
Terlik veremedim ,firsatim olmadi,cok takintim var o konuya,kac ev gexiyolar temizmi pismo belli diil,corap konusubda zafim var,halilarim yeni yikanmisti oda yetmezmis gibi mutfak sandalyelerim minderli adam birkacina basip kombiye cikti bakmak icin,ahhh halilari sildim
Esime actim tel saydim bnm sucum mu dio
Olabilir dio acik birakmisiisin ne temizle demezmi
Hastasin swn halilari benmi sil diorum sana otur sil dedi
Kavga ettik kustuk
Birdaha bu adami birakip gitmicem
Ev emanet edilcek bi adam degil cubku :KK51:

Ben geldim kızlar yine yakalayabildigim yerden yazacağım size vaktim olmuyor
Bestecim güzel annem böyle düşünme.

Canim bayılıyorum senin taktiklerine ve pratik fikirlerine Dafiduck Dafiduck ne desem bilemedim canım acaba sinirlenmeden güzelce konuşup halini mi anlatsan uzak kalmayı da denedin aslında Allah yardımcınız olsun canım. Bi büyüğünden yardım alsan seni bi süre rahatlatmak için olmaz mı kv yeni gitti çok da umursamıyodu sanki küçük kardeşi olan da sen miydin annen gelse bi süre? praline praline misafir konusuna gelince bazı anneler misafirliği sanki bi otele rahatlamaya dinlenmeye gelmiş gibi algılıyorlar malesef ve bu beni de deli ediyor. Çok samimi olduğum bi arkadaşım var uzun zamandır evime davet etmiyorum ve gelsin de istemiyorum çünkü hiç ilgilenmiyor çocuğu çikolataları sürdü beyaz ve yeni halima gitti öylesine ıslak mendille sildi bi de şöyle bi temizlik yaptım evinde diyo sanki pismis de o temizlemiş gibi. Tek bu değil tabi çikolata deyince aklıma geldi çocuğum olmadan önce tahammül ediliyordu ama kendim de bebekli olunca hakikaten tahammül edilmiyor bebeğe saygısı yok mesela. Biraz büyük çocuğu olanlar da istiyorlar ki kendi çocukları özgürce oynasınlar biz bebeği sakınalim ee benim bebeğim de algılıyor o da merak ediyo onun niye özgürlüğü olmasın. Mesela emekliyo istiyorlar ki alalım kucakta otursun hep kendi çocuğu zarar verebilir(onlar ozgurce oynama hakkina sahip ) ya da dün bi arkadaşımın çocuğu evdeki dekoratif taşlarımi yerlere dağıttı sonra diyolar ki aman dikkat et seninki yutmasin eee dağıtana kadar neredeydin. Bi arkadaşımın oğlu çok yaramaz kurcalamadigi yer kalmıyor ana hiç batmıyor çünkü annesi sürekli peşinde. Ayy bu konu bitmez :KK48:
I imspecial canım tarhana tarifi sormuşsun 1 kilo kırmızı biber 750 gr domates 350 gr yeşil biber 250 gr soğan fırında hafif közledim domates biber kabuğu soyup rondoladim bu pureyi yaklaşık 2 kilo un yarın kilo suzme yogurt yarım paket yaş maya kekik nane karabiber tuzla yogurdum sabah akşam yoguruyorum şimdi tadı nasıl olacak bilmiyorum ben de ilk defa yaptım
Ben acil kaçıyorum oglusu anneme bıraktım konsere gitcez bugün geç kaldım hatta öpüyorum canlar

Benim adam yine evde yok isten cikti direk arkadaslariyla baliga gitti telefondada benle kavga etti soz verdim ben arkadaslarima nasil gelemem deyim diye dun gece zaten 12 bucukta gelmissin eve insanin biraz yuzu kizarir biraz utanir ya ben bugunde gelmicem demeye... ar damari catlamis derler ya bizim adamin ar damari hic yok:KK11: karsi komsumun da 2 aylik bebegi var mevlut yaptilar bugun 2 gundur eşi adam kapilarini susledi evin icini susledi bin kere nerdeyse carsiya gitti geldi ihtiyaclari almaya nasil heyecanli bizimki de iste bi doguma hastaneye goturdu iste heyecanla bebek dogunca da onun heyecani insanligi vicdani öldü:KK43:

Dafiduck Dafiduck canım Bebeğin anne sütü almıyordu sanırım. Direkt sana muhtaçlık bir durumu yok şu anda. Eşinin geç geleceği günler maçı oldupu zaman vs bakıcıya rca et iki hatta bir saat fazla baksın geç kalacağım de.
eve ykın bir yere git Yemeğini ye çayını iç. Gazete oku nete gir aileni ara vs sonra eve git.
Bir mola al önce..

Ya da.. Eşinin kendi işi mi var? Ne iş yapıyor? Ii çıkış saatinde yakala ve okulda işler uzadı bakıcıyı Aradım ama çıkmak zorundaymış, eve gider misin de. Yarın da geç kalacağım ama o zaman bakıcıyı ayrlarık bugün sen gitmek zorundasın de emrivaki yap.

Bu süre zarfında kendini yormadan moral bulacağın bir Şeyler yap tabi yakalanma ve asla da itiraf etme :))

Erkeklerden bir şey beklersek çok bekleriz bazen emrivaki yapmak Lazım.. Bir de erkek babası baba OLDUĞUNU oğluyla top oymağında vd ileride anlıyor bence.. Hemen anlamıyorlar..

Of gercekten fazla cocuk olunca kafa kaldirmiyor, bi arkadas daha geldi onunla her hafta enaz 1 kere muhakkak gorusurum, elimden geleni yaparim cocuklarini banyo yaptirmisligim bile var, oglunu kac kere uyuttum yedirdim, oda sagolsun kizimla ilhilenir, onun cocuklarindan hic rahatsiz olmuyorum oglucok yaramaz oldugu halde dk durmaz yerinde cocuk ama annesi sahip cikiyor, bi dolabi bosalttiysa annesi topluyor yada asla musade etmiyor . Cocuk meyve mi istedi al eline ortada gezerek ye demiyor, mama sandalyesinr oturtup veriyor eline sonra temizliyor oralaro, ama diger arkadas hic bakmiyor eline cikolata veriyor koltuklar cikolata hep :KK43: cocuk daha 1bucuk yasinda mutfaga girip cikiyor anne hic demiyor acab ne yapiyor orda, buyuk oglu wc gitcek kapiyo ortmek icin 10 kere carpti bebekler uyuyor dimi git bi yardimci ol, tel elinde oturuyor o :KK43: cok rahatsiz oluyorum..
Tatlim ya bnmde hicccc tahamulum yok oyle ebeveynlere
Naptimm o tip insanlari hayatimdan cikardim hicbiru ile gorusmuyorum kafam cok rahat valla tavsiye ederim ;)
Duha22 Duha22 gecen kvde den sıkayet ettın ya aksam aklıma ne geldı :KK70: bunu duyduktan sonar gıdıp annecıgım kurban olurum sana dıyesın gelecek :KK53:
gecenlerde aksam vaktı oturuyoz kadınlar toplastık
annem falanda var
gunduzde benım oglanı bırakıp bı yere kactıydık kocamla :KK55:
kv dedı kı aslı bugun sız yokken muhammed yusufa benım mememı verdım emmedı emseydı sute gelıp daha vermeyecektım sıze :KK53:
ben aha böyle :KK57:
sonar muhammed yusufa dedım kı benım beyaz mememı almadın begenmedın ananın gara sunuk memesını mı ıstıyon :KK53::KK53::KK53:
hönkk ! :KK53::KK53::KK53:
ben guldum falan ama mememı begenmemıs ya la :KK76:
beyaz tenlıyım ha oyle gara mara degıl memem :KK53::KK53::KK53: kaynana kafası naparsın :KK31:emzırmeye calısmasıda cabası puhahahahaaa:confused:
kv bı ara cozuttuydu ılle sızden alacam ben bakacam dıye sımdı bensız durmuyor ya buyuyunce sızın ıssız koyunuzde ne yapacak ben alacam yanıma dıyor :confused::confused::confused:
canım valıdecıgım burden selamlarımı yolluyorum :KK36:
Hahahaaa yeminle bnm kv melaike kaldi
3 haftadir gorusmuyorduk yrn opeyim bari :)))

Ben geldim kızlar yine yakalayabildigim yerden yazacağım size vaktim olmuyor
Canim bayılıyorum senin taktiklerine ve pratik fikirlerine Dafiduck Dafiduck ne desem bilemedim canım acaba sinirlenmeden güzelce konuşup halini mi anlatsan uzak kalmayı da denedin aslında Allah yardımcınız olsun canım. Bi büyüğünden yardım alsan seni bi süre rahatlatmak için olmaz mı kv yeni gitti çok da umursamıyodu sanki küçük kardeşi olan da sen miydin annen gelse bi süre? praline praline misafir konusuna gelince bazı anneler misafirliği sanki bi otele rahatlamaya dinlenmeye gelmiş gibi algılıyorlar malesef ve bu beni de deli ediyor. Çok samimi olduğum bi arkadaşım var uzun zamandır evime davet etmiyorum ve gelsin de istemiyorum çünkü hiç ilgilenmiyor çocuğu çikolataları sürdü beyaz ve yeni halima gitti öylesine ıslak mendille sildi bi de şöyle bi temizlik yaptım evinde diyo sanki pismis de o temizlemiş gibi. Tek bu değil tabi çikolata deyince aklıma geldi çocuğum olmadan önce tahammül ediliyordu ama kendim de bebekli olunca hakikaten tahammül edilmiyor bebeğe saygısı yok mesela. Biraz büyük çocuğu olanlar da istiyorlar ki kendi çocukları özgürce oynasınlar biz bebeği sakınalim ee benim bebeğim de algılıyor o da merak ediyo onun niye özgürlüğü olmasın. Mesela emekliyo istiyorlar ki alalım kucakta otursun hep kendi çocuğu zarar verebilir(onlar ozgurce oynama hakkina sahip ) ya da dün bi arkadaşımın çocuğu evdeki dekoratif taşlarımi yerlere dağıttı sonra diyolar ki aman dikkat et seninki yutmasin eee dağıtana kadar neredeydin. Bi arkadaşımın oğlu çok yaramaz kurcalamadigi yer kalmıyor ana hiç batmıyor çünkü annesi sürekli peşinde. Ayy bu konu bitmez :KK48:
I imspecial canım tarhana tarifi sormuşsun 1 kilo kırmızı biber 750 gr domates 350 gr yeşil biber 250 gr soğan fırında hafif közledim domates biber kabuğu soyup rondoladim bu pureyi yaklaşık 2 kilo un yarın kilo suzme yogurt yarım paket yaş maya kekik nane karabiber tuzla yogurdum sabah akşam yoguruyorum şimdi tadı nasıl olacak bilmiyorum ben de ilk defa yaptım
Ben acil kaçıyorum oglusu anneme bıraktım konsere gitcez bugün geç kaldım hatta öpüyorum canlar
Tatlimmm iyu eglencelerrrrrtr

Back
X