2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm bayanlar
Gecmisi yarim yamalak okudum alintilaryuklenmissionduk eve is cok yikancak camasir vs beni bekler
Eve giresiye kan beynime sicradi,cildircamm bu esim beni sonunda deli edecek
@bestemeste sakin esim niye boyle deme seninkini 3 le carp cikan sonuxu 10 la carp esittir benim gicik kocam
Soz vermistim kotulemicem diye ama gelirgelmez bizi cok uzdu birde haftaya d gunu ve aramizda surprix ona d gunu kutlicaktik resimli pasta yapcaktim ki artik gozum o paatayida surprizide gormuyor:KK62: cok kizginim
Birdaha onu yanliz birakipta biyere gitmem
Biz yokken kombiyi aciyo bakiyo su seviyesi dusmus muslugu acmis iyi kapatamamis sular akmis akmis kombinin altindaki dolabimda robotum mikserim ve waffle makinam vardi hepsi su icinde kalmis bozylmuslardir mutlaka:KK43:
Konbi calismiyo ev buz gibi,yol cok virajliydi ,sabah kavonoz meyva puresi yedirdim yola cikiyoruz diye yolda cook virajliydi arda yolda cok kotu kustu belki 3 su bardagi ,heryer mahfoldu oglusum cok agladi kül gibi oldu yuzu,tabi eve gelince yikamam gerek sular isinmiyo kombi bozul,haydi su kaynattim,yerde yikadim,rondo bozyk yemwgini suzgecten gecirdim,tamirciler geldi
Terlik veremedim ,firsatim olmadi,cok takintim var o konuya,kac ev gexiyolar temizmi pismo belli diil,corap konusubda zafim var,halilarim yeni yikanmisti oda yetmezmis gibi mutfak sandalyelerim minderli adam birkacina basip kombiye cikti bakmak icin,ahhh halilari sildim
Esime actim tel saydim bnm sucum mu dio
Olabilir dio acik birakmisiisin ne temizle demezmi
Hastasin swn halilari benmi sil diorum sana otur sil dedi
Kavga ettik kustuk
Birdaha bu adami birakip gitmicem
Ev emanet edilcek bi adam degil cubku :KK51:
Canim yoldan gelmissin yorgunsun ve oglun rahatsizlik yasams stresli oldugun icin esine yuklenmissin sanki, bence dogum gununu kutla yfak bi hatasindan dokayi araniza sogukluk girmesin canim.. En son tr gittigimizde esim evde 10 gun jadar tek kalmisti sonra beraber 1bucuk ay trdeydik, eve geldim ve salonun ortasinda toprak, ot yaprak var Allah Allah diyorum.ne bu, esime sordum biz trdeyken kamp yapmisti kamptan sonra havalansin diye cadiri salonun ortasina acmis :( kavga cikarmadim supurdum gecti, kizdim ama icimden :)) canim sen sukret ystalar corapla giriyor eve valla almanyada ayakkabiyi asla, cikarmiyorlar, sozde is guvenligi icinmis cikarirlarsa ve baslarina bi is gelae sigorta karsilamazmis..... Oflaya poflaya galos giyiyorlar uyuz oluyorummm

[QUOTE="minione, post: 43090301, member:siziim soylendim herife kapidan gorunce ozlemisim optum baristik
Haftaya parti yapabilirim
Hahahaaaa :KK66:))) bu kari koca iliskisinde arata asla girmiceksin onlar iyi olurlar bir bakarsin sen kotu olursunb :))))(
Hepinizi opuyorummm iyi gecelerrrrr[/QUOTE]
Canim sonradan okufum mesajini sveindim sizin adiniza :) bazi seyleri unutmak gormemek en iyisi, bu arada hic gorusmek istemeyip mcburen gorusmek zorunda kaldigim birisi, ilk tanistigimdan beri sevmiyorum ama eslerimiz arkadas ayni mahlledeyz ve baska ortak arkadaslar var, zaten yurtdisi gorustugum insan sayili..

Nego Nego nete karar veriyonuz:mad: gecmisi bitoremiyom en iyisi dalayim sohbete:KK53:

Anam ne bitmez is hayati ev hayati bebeleri adam etmeye uğraş ogleden sonra okulda 21 çocuğu adam etmeye çalış halim boğazım ağrıyor bağırmaktan agriyi:21:

Ahmet paşada gece uyumuyo pisigu daha geçmedi M miss_curious canim senin krem firmdan dolayi toplatiliyormus bugun trosyd pomad popolin talk pudra falan hersyeu denicem çocuğumu şu pisikten kurtarayım birde molfixvtekrarbbiraktim primaya gectim daha iyi geldi bi daha değiştiricem ya bebegimebisrail mali diye kullanmayim ddim ama bi sürü pişik kurtulamadi bizim popoya iyi gelmiyor:KK62::KK62::KK62:

Ahmet bugun nasıl ağladı bugünü bigunuju tutmuyor balkondn sesi geliyordu napalim inşallah geçecek :mad::mad::mad:

Sizleri ozledim ahmet erken emekledi falan aynene @Larkin mustafanın erlen yuruyecegını düşünmüş bende öyle düşündü na aama ahmet tıpkı minione minione kuzusu gıbı saatlerce ayakta hatta elını bırakıp tay tay yapıyo annem gel deyınce gülüyor korkuyor adım atmıyor cesaret lazım zamanla yürür heralde yasında yürüsün de çok soğuklarda kötü sor soguk olur surunmese keske yaa bu sıpalar heryer halıfleks olsa gıdıp wc ye oturur sırf boş yer bulmaya çalışır...:KK67::KK67: onun oturdugu yerlerre yolluk paspas atmaktan yoruldum:stop: camasır makınası antrede gıdıp gısıp durduruyor sıpa:KK62: balkon camının onunde kuslara sesleniyor içine etti o kadar silmiştim :KK71: anamm bunoglan cok hareketli inanın baydı beni Allahım erkek cocuk istemiştim al sana ahmet dedi:KK71::KK71::KK71:

Cnm pişik nasil oldu,giremiyorum artik..
Haftasonu kursum var bir de okulda artik..
Yogun geciyor günler,ben ki ne yapar eder girerdim artik bi turlu yetmiyor zaman.
Telime bile.saatler sonra bakiyorum..
Krem CE sertifikasi nedeniyle topatildi cnm ambalajla ilgili snrm..Firmaya yazmıştım öyle soylediler 1-2 haftaya piyasaya surulecekmis yine..Ciksin alicam hemen..

Canim yoldan gelmissin yorgunsun ve oglun rahatsizlik yasams stresli oldugun icin esine yuklenmissin sanki, bence dogum gununu kutla yfak bi hatasindan dokayi araniza sogukluk girmesin canim.. En son tr gittigimizde esim evde 10 gun jadar tek kalmisti sonra beraber 1bucuk ay trdeydik, eve geldim ve salonun ortasinda toprak, ot yaprak var Allah Allah diyorum.ne bu, esime sordum biz trdeyken kamp yapmisti kamptan sonra havalansin diye cadiri salonun ortasina acmis :KK43: kavga cikarmadim supurdum gecti, kizdim ama icimden :)) canim sen sukret ystalar corapla giriyor eve valla almanyada ayakkabiyi asla, cikarmiyorlar, sozde is guvenligi icinmis cikarirlarsa ve baslarina bi is gelae sigorta karsilamazmis..... Oflaya poflaya galos giyiyorlar uyuz oluyorummm
:)))) salonun ortasinda camur
Benden daha sabirlisin dusunemiyorum kendimi oyle bir durumda,cadirda esimide balkondan atardim heralde :))
Yaaa demekki ben almanyada yasasam eve tamirci gelmesin diye artik herseyime itinayla bakardimm,ayy cok sacma bari galos giyinn,canim turkiyem ;)

[QUOTE="minione, post: 43090301, member:siziim soylendim herife kapidan gorunce ozlemisim optum baristik
Hahahaaaa :KK66:))) bu kari koca iliskisinde arata asla girmiceksin onlar iyi olurlar bir bakarsin sen kotu olursunb :))))(
Hepinizi opuyorummm iyi gecelerrrrr
Canim sonradan okufum mesajini sveindim sizin adiniza :) bazi seyleri unutmak gormemek en iyisi, bu arada hic gorusmek istemeyip mcburen gorusmek zorunda kaldigim birisi, ilk tanistigimdan beri sevmiyorum ama eslerimiz arkadas ayni mahlledeyz ve baska ortak arkadaslar var, zaten yurtdisi gorustugum insan sayili..[/QUOTE]
Saol cnm
Himm zor bir durym haklisin bu durumda onlar icin katlanmak durumundasin ama dedigin taktikleri sende ona gidince uygula anlasin hatasini
Hic unutmam en sendigim kiz arkadasim cat kapi surpriz yapmisti yaninda dayisinin kizini getirmis 35 yaslardaydi o zmn o kadin birde 1,5 yasinda kiziyla geldi
Kadin balkona oturdu 3-4 saat elimde tel hic kapamadan o telefonu cocugu ile ilgilebmeden bana bir mrb demeden saatlerce konustu
Kizi salonumda bikac esyami kirdi ona bile ozur dilemedi
Neyse ertesi gun ogrwndimki tella konustugu kendindwn 10 yas kucuk sevgilosymis,esini aldatiyor yani 3 coxuklu bu kadin birde
O an bile bile boyle bir kadini evime getirdigi icin kiz arkadasimdan o kdr sogudymki hLen daha aramiz eskisi gibi degildir merabayla telda kaldi malesef

Cnm pişik nasil oldu,giremiyorum artik..
Haftasonu kursum var bir de okulda artik..
Yogun geciyor günler,ben ki ne yapar eder girerdim artik bi turlu yetmiyor zaman.
Telime bile.saatler sonra bakiyorum..
Krem CE sertifikasi nedeniyle topatildi cnm ambalajla ilgili snrm..Firmaya yazmıştım öyle soylediler 1-2 haftaya piyasaya surulecekmis yine..Ciksin alicam hemen..
Canım trosyd ve popolini ikisi vi arada kullan dedi eczacı hakikaten bir gecede yokoldu diyebilirim artık sadece popolin sürüyorum günlük nemlendirici olarak popolinin içeriği yenilenmis çinko oranı yükseltilmiş önceden pisik kremi olarak adam yerine koymazdim artık begeniyorum eğer coresatin cikarsa onuda alırım evde dursun çünkü bu sefer ilk kez pisik geçmedi zorladı bayramdan beri düşün eğer çıkarsa haber edersen sevinirim evde bulunsun nede olsa 2.5 yasa kadar beze devam ;) yetisemmen normal canım bende gece bakiyorum ders çalışmaya calisirken önceden olsam yetisemezdim ki ilk haftalar hic bakamazdim..sen ve nol iyi olsunda mrb de yetrr:KK15:

Gece mesaisi biter,camasir en son 00.20 de bitti astim yattim hoppp bebek 01:20 ardindan 03:00 05:00 6:20 ve ayakta sallaniyor suan,yatiricam uyanir birazdan kalkinca zaten kv ye kahvaltiya gidicez ev heryer heryerde,onlar biz gelelim demiste hayret esim yok biz gelelim demis
Yine haftalrdan sonra esimle ilk pazarimiz ve yine kv lerde gecen bir gun,haftaya pazar zaten d gunu mecbur onlarida davet edicem
Ama artik bir nokta koyucam bu duruma
Tamam torunlari ozleyebilirler ama ben artik herhafta gorusmek istemiyorum en azindan 15 gundw 1 e dussun,umarim halledebilirim bu durumu

KiZdim soylendim herife kapidan gorunce ozlemisim optum baristik
Hepinizi opuyorummm iyi gecelerrrrr
:KK70::KK70::KK70::KK70: senden tamda bunu bekliyordumcanimb yuzunden kocasına küs kalamayan kadın ifadesi okunuyor:cool:

Hay ben bu iddayı çıkaranları!!!!! Gece gece ağzımı bozucam ya!!! Tabi iddayı çıkaranlarda suç yok kendini kaptıran benim kocamda suç var! Of ya uykum kaçtı sinirden yaa :KK43:
canım daha önce sordu isem kusura bakma esin ne is yapıyor iddaa oynayanlara bende gıcığım Allahtan bızımkı arkadaşlarına uymadı:KK75:

:KK70::KK70::KK70::KK70: senden tamda bunu bekliyordumcanimb yuzunden kocasına küs kalamayan kadın ifadesi okunuyor:cool:

canım daha önce sordu isem kusura bakma esin ne is yapıyor iddaa oynayanlara bende gıcığım Allahtan bızımkı arkadaşlarına uymadı:KK75:
Memur canım benim eşim askeriyede sivil memurrr. Ya böyle ayda 1 oynamayı bende severdim valla soğuttu bu adam beni maçtan ve iddadan.

Herkeslere GÜNAYDINNN. Çok uykum varrr oğlan uyudu gibi ya tekrar. Uyanmaz inşallahh

Son düzenleme:
Memur canım benim eşim askeriyede sivil memurrr. Ya böyle ayda 1 oynamayı bende severdim valla soğuttu bu adam beni maçtan ve iddadan.

Herkeslere GÜNAYDINNN. Çok uykum varrr oğlan uyudu gibi ya tekrar. Uyanmaz inşallahh
Tahmin ettim bi yerden askeri ortamla alakası vae anlattogın seylerın canım ıddaa malesef ok oynanıuor esımn arkadaslarıda oynuyor esım futbolu sadece gs ve mıllı mac harıcı takıp etmedogınden bırde ben fb lıyım korkusundan oynamadı hıcte oynamasın cok kızarım eglence olarak baslanıyor ne paralar gidiyor .. seninki uyumus nizimki geziyo:KK12:

Tahmin ettim bi yerden askeri ortamla alakası vae anlattogın seylerın canım ıddaa malesef ok oynanıuor esımn arkadaslarıda oynuyor esım futbolu sadece gs ve mıllı mac harıcı takıp etmedogınden bırde ben fb lıyım korkusundan oynamadı hıcte oynamasın cok kızarım eglence olarak baslanıyor ne paralar gidiyor .. seninki uyumus nizimki geziyo:KK12:
Bende çok kızıyorum ya ne kavgalar ettik bu yüzden geçen yıl aylık sınır koyduk 200tl geçmicekti güya yok durur mu hesaplarına bi baktımdı şok! En az 500tl yatırmış en az bide! 3 kere söz verdi geçmicem limiti diyede hiçbirini tutamadı. Bu yıl ben çalışmıyorum diye 60 tl sınır koydukki birlşkte karar veriyoruz güya bu limite haftada 15tl lik tek kupon yaparım dedi anlaştık bi güzel. Dün gece bi baktıydım bugün daha ayın ortası 250tl olmuş bile! Hiçbişey demiyorum artık sana dedim ve demedim gerçekten ama hiçte konyşmadım konuşmıcamda. En çokta sözünde durmamasına ve beni adam yerine koymamasına üzülüyorum. Güvenilirliğini yitiriyo gözümde farkında değil! Ama bundan sonra bende para konusunda ona hiç danışmıcam!

I imspecial benim eşim öğrenciyken başlamış oynamaya başlamazolasıcaaa!!!
Kuzum yaaa bu hastalık haline geliyor bi nevi kumara dönüyor Allah korusun aileler dagılıyor ganyan oynayan kuzenim vardı cook sıkıntı cketıler çocuk sonunda yemin etti falan babası 20 milyar borcunı odeyınce karısıda terkedınce akıllandı sonrada barıştılar..yılanın basını küçükken ez canım

Yaaa bun kadar olur @t_ugba kaynanan görev yaptıgım okula coook yakın orda ozelden ayazıdıgın parkta nile 5 ek olsada görüşürüz maksat goruselım aksam üstü yada kahvaltı ne dersen ben seni hemen karsıda fırıncı orhan var oraya da götürürum oyun parkı var ıstersr esınde gelsın sonra gıder çaktırma onceden yuzyuze görüşmedifımızı kaynananıda getır öğretmen;) coook heyecan yaptım yaaaa

Back
X