2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..:KK45:
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
Gule gule kullanin canım analı kızlı :KK48: Ben de oynuyom hala :oops: Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo :KK70:

I imspecial bence aysimason aysimason un eşi kafasına vurmamis kavgasının siniri başagrisi yapmış inşallah öyledir yani. Bu arada psikolojimi bozdunuz :) rüyamda burdan kızlarla bulusuyodum :KK3:

Günaydın güzel anneler :KK24:

Gule gule kullanin canım analı kızlı :KK48: Ben de oynuyom hala :oops: Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo :KK70:

I imspecial bence aysimason aysimason un eşi kafasına vurmamis kavgasının siniri başagrisi yapmış inşallah öyledir yani. Bu arada psikolojimi bozdunuz :) rüyamda burdan kızlarla bulusuyodum :KK3:

He tamam:KK45: ayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık:KK19:

Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu o_O

Niye konusmuyon ki kafana niye vurmuştu:KK11:

@miss_curious güle güle oyna:-)
:KK70:Yok canım kafama vurmadı sinirlendim ona sadece sinir baş ağrısı yaptı hatta kavga da etmedik ben onunla konuşmuyorum suçlu suçunu biliyor:KK70:
Şimdide o benle kınuşmuyor akşam biraz saydırdım hoş pek takmadı ama

Öyle canım:)))

:KK70:Yok canım kafama vurmadı sinirlendim ona sadece sinir baş ağrısı yaptı hatta kavga da etmedik ben onunla konuşmuyorum suçlu suçunu biliyor:KK70:
:KK70::KK70:lafı bi tarafından anlamak ..benimkide ne güldüm ama:KK53:

He tamam:KK45: ayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık:KK19:

Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu o_O
Ben katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)

Ben katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)
Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım @t_ugba ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsun

Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım @t_ugba ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsun
Farklı daha güzel olur sanki bakalım kızlar ne diyecekler :)

I imspecial bende katilmak isterim, cok severim hediyelesmeyi, suan almanyadayim ama biletlerimizi aldik 3 hafta sonra trdeyim insallahh, hediyeleri o zaman gondersek olur mu
Olur hatta o zamana ayarlariz tarihi ortak bi tarih olur aralik başı gibi yada kasım sonu gibi hem doğum günü hediyesi gibi hepsi bir araya gelmisbolur maksat hatirlanmak anı olmak çok değerli hediyeler olmayacak zaten ;)

Ayy öok kıskandım hain köfteler :KK43:(((

Kızlar aktivite kutusu geldik para vermeye değmez desem emeklerine ayıp olacak ama ay ay gelişim tablosu yazmışlar zaten Netten okuyorum 9. Ay'ı
Kapı koluna kağıttan asılan bebeğim uyuyor u vermişşler
Bir sıkmalı basit oyuncak
Ve sekiz yane kağıt Şekil var üzerinde o kadar..

Bence zaten anneler evde aynısını yapıyor belki ilerli aylarda daha güzel Şeyler Çıkabilir içinden ama şimdi çok çarpıcı değil.
Almasanız hiçbir şeh kaybetmezseniz paranız cebinizde kalır:) ben meraklı Melahat almasam olmazdı...

Bir De bayramda bana kötü bir teşhis koymuşlardı vs chechk yolar Prof ler bugün sonucu aldık kesinlikle yanlış Ölçüm yapmışlar mümkün değil dediler. Öok şükür her şey temiz :) hep kızımı düşündüm durdum :) babası da sağolsun sen ölürsen kendimi kızıma adarım dedi hahaha bana moral veriyor:) ama her şey temiz çıktı çok şükür:) Rabbim hepimize bebeklerimize ailemize sağlık sıhhat keyif neşe versin inş
boşa almıyım o zaman:)

Çok geçmiş olsun canım korktuğuna uğramamışsın çok şükür
Nego Nego yapa da kapandı canım herşeyi eskişehir den hallediyorum ben :) @t_ugba I imspecial şunlara bak nasıl da hava atıyorlar ya :63: Şaka bi yana iyi eğlenceler bol sohbetler fıstıklar :KK15: Pinking Tree Pinking Tree çok şükür canım Rabbim kimsenin düzenini bozmasın sevindim çok
yaa orada mı kapandı zaten yoktu ki pek bir yer
Canım @t_ugba ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederiz:KK66: kızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin :KK66:
ayy çok güzel kahvaltı fotosuda isteriz, ne konuştunuz ne:KK53::KK53:
sağol canım keşke hepiniz olsaydınız

hepinizi iyilikle andık :)

kesinlikle aynı elektrik sanki daha önceden tanışıyormuş gibi samimi sohbetin için teşekkür ederim canım

bizde ipek kuzumuzu gördük nasıl bir güzellik anlatamam kızlar Ahmeti de gorucez inşallah
ayy çok güzel canlı yayın gibi:)
Puuufff baş ağrısı diş ağrısına döndü çok ağrıyoooo:KK43:
çok geçmiş olsun
Saolun sekerler belki hepinizle birgün biryerde kimbilir:KK76:

Aksam üstü başıma neler geldi arkadaşı evine bırakırken pat araba bozuldu herkes yardıma koştu evde ahmet bekliyor ben panik oldum:KK12: Saf kocam benzin almayı unutmuş gazla da çalışmıyor araba arkadaşı bıraktığım yerde şak kaldik saolsun arkadasimin esi gidip yalvarmis bid ona benzin koyup getirdi:KK45:bugün amma maceraliydi...cocuklar durmuyor sınıfta falan @t_ugba haliml gördü çok yorucu:KK47::KK47::KK47: ayy iyiki varsınız

aysimason aysimason geçmiş olsun cnm
bak sen nazar mı oldu ne kimin olduysa artık:KK53::KK53: neyse kazasız atlatmışsınız ya canım günü
Bugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..:KK45:
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
güle güle kullanın anne kız:KK48:

çok şeker oğlun hem ağlıyor hem oynuyor demek

canım çok isterim ama eşimden dolayı katılamam ki ben

:KK70::KK70:

Ayyyy ben sizi yerimmm yaaa
Bize sapkami yolliycaktiniz :))))
Canimmm ya dusunmen yeterrrr
Hediyelesme fikri cok gzl valla neden olmasinki bende katilabilirim
Nasil olcak peki kim kime alcak kurrami cekcez :) I imspecial

Ayyyy ben sizi yerimmm yaaa
Bize sapkami yolliycaktiniz :))))
Canimmm ya dusunmen yeterrrr
Hediyelesme fikri cok gzl valla neden olmasinki bende katilabilirim
Nasil olcak peki kim kime alcak kurrami cekcez :) I imspecial
Bi bere gördüm canım aklıma siz geldiniz direk :) Adresini vermende bi sakınca yoksa göndermek isterim

Ayy Alıntı yapıyorum ama gidiyor..

Herkese teşekkürler arkadaşlar:)

Çekilişe ben de katılırım doğumgünü hediyeleri olur bebişlere:) maksat Hatıra kalması girlboymom ın dediği gibi.

Ablam da yeğenimin aktivite kutusunu açtı çocuğa göre hiçbir şey çıkmıyor annenin Netten okuyacağı tuvalet eğitimi zırt pırt yazılı:) ben çocukları oyalayacak öğretici faaliyet çıkacak sanıyordum nette çok güzel sunuyorlar resimlerle ama altı kutuda fos..
praline praline ileriki aylar da fos yeğenime 24-25-26..30 a kadar aldık bir şey yok..

Belki bardabas kutusu daha Güzeldir ama denemicem para tuzağı..

Ben kızıma doğal inek sütü buldum ondan içirdim bir yemek kaşığı:) aslında daha içirirsin ama içmedi kerata...

Bende katılmak istiyorum ama nasıl hönderilir bilmiyorum ptt kargo nildiğiöiz postanedenmi gönderilir acaba??

Pinking Tree Pinking Tree adım adım setine emirde pek heveslenmiştim benim ne gerek varcı aldırmamıştı:KK11: bende bunu almıştım
untitled.webp
çok faydasını gördüm emirde, renkleri şekilleri, özellikle hayvanları çok çabuk öğrendi iki yaşında hayvanların tamamını şekilleri renkleri çok rahat biliyordu, hipopotam diyordu ya:KK70:

'25 aylıksın cümle kurabiliyorsun 3-4 aydır, her istediğini söyleyebiliyorsun, bütün kelimeleri, hayvanların sebzelerin meyvelerin çoğunun ismini biliyorsun, minicik kşitaplarım sayesinde her şeyi soruyorsun bu ne bu napıyor gibi:)

büyüyünce abi-doktor-astronot olacakmışsın

doktorları hala sevmiyorsun ağlıyorsun

bebekleri çok kıskanıyorsun, kardeşinin olmasını istemiyorsun, olursa erkek olacakmış:)

çocuk ilahileri söylüyorsun, pepenin şarkılarını

seni kim yarattı deyince Allah diyorsun

söylediğin ilahiler - en büyük kim, yumurtanın sarısı, islamın şartı

adını soyadınla tam söylüyorsun

yaramazlıkta sınır tanımıyorsun, kapıları açabiliyorsun o yüzden dış kapıya sürgü taktık:)

özür dilemeyi biliyorsun, üzülme anne diyorsun

10 a kadar sayıyorsun'

Bunları yazmışım 25 aylıkken:)

Back
X