Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerler iiii pazarlar
canım10. haftadan sonra 2 hafta en fazla 3 hafta daha beklesen zaten belli oluyor. hayırlı olsun yinede yapınca buraya yazarsın :)Intelligender diye geçiyor ben bakimstore dan sipariş verdim cuma akşamüstü cumartesi sabah eşimin eline geçmiş bile:) 90 yl tuttu kargosu ve kapıda ödemesi çatlayacağım:))) 10+1 de yapılıyormuş en erken yüzde 90 doğru sonuçmuş diye okudum heryerde bakalım ben yapıp size bildiririm zaten:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol seker sanada iyi pazarlar nasılsın![]()
Keyifsizim canım bulantım var yine ve kasık ağrısı
Yuzde 90 iyi bi oran bende mi alsam bi meraklida benim:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerek yok bence ilk bebişler için:)
Canim sende benim gibi cok istiyorsun kizin olsun anlasilan inşallah herkesin gonlundeki olsun tabi önce sağlık :)
Kız olursa çok mutlu olurum ama hepsi evlat illaki erkek olursa da abilerine yoldaş olur:)
Şuan magnezyum içiyorum kızlar. Kasılmalara da iyi geliyormuş.
Yuzde 90 iyi bi oran bende mi alsam bi meraklida benim:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım herkesin gönlüne göre olsun inşallah:)Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler![]()
Magnezyum ilerleyen aylarda alınıyor diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabi:)
Ooooo baya çok Muşuz :) bir birimize destek oluruz işte negüzel.Aferin bebisine benimkiler hep yaramaz :)
Canim bende üçüncüye hamileyim uc kişi değil en az 7-8 kişi varız topikte üçüncüyü bekleyen bazıları bildirim yapti ugramadi bidaha aramizda cok kacak var duzenli uğrayan az topige inşallah 3 ay bitsin herkes gelicek kendine toplanicaz yine![]()
masallah ben daha 29 yasındayım ilk bebişim olacak yasınız kaç 3. gebelik..
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler![]()