Canim liste için bana yasin ve sat tarihin gerekli gelişmeleri not almıyorum listeye :)
Ben 33 yasimdayim canim ve 2 ocak 2015 beklenen tarih :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim liste için bana yasin ve sat tarihin gerekli gelişmeleri not almıyorum listeye :)
Tebrikler canımhafifte olsa çizgi kesin hamilesin.
![]()
inşallah canım yarın kan verecem bakalım hayırlısı
Bende evde test yaptım. Gecen hafta Çarşamba günü.
Aynı günde kan testine gittim. Değerim 450 çıktı
Kısmetse Perşembe Dr. Gidicem. Bir hafta sonra gel demişti.
Karından baktı bişey göremedi.
anladım canım seninki nasıl çıkmıştı testte bide nekadar geçmişti günün icanım
Benim günüm üç gün geçmişti. Öylesine bi test yaptım bi baktım gördüğüme inanamadım. Iki tane çizgi çokta netti çizgiler. Süpriz oldu istemiyordum çünkü
hayırlısı olsun canım benim acaba geç döllenmemei olduki bilmiyorum çok silik zor belli oluyor
Sağol canım. Istersen bugün git kan testi yaptır bakalım kaç çıkacak. Ozaman anlaşılır herşey haftası bile. Belli olur.
Canim geçmiş olsun doktor bakmadan okac yazmaz malesef.benimde doktorum erkek ve her seferinde alttan kontrol yapıyor napalim doktora ayip olmaz diyorum artik :)
Günaydın canim bu hafta herkes fit ve bulantisiz olsun inşallah :)
Canim inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucagina hosgeldin aramiza :)
Canim inşallah bu sefer sorunsuz gecer hersey ...
sirkeli suyla sil o bölgeyi geçer canım
)
Selamlar...
birkac gun once kanamam oldgnu yazmistm.
cok sukur iki gundur kanamam durdu zaten damla damla geliodu.
persrmbe gunude dr gitcem kalo atisinida duyarsak icim rahatlicak.
Kızlar bende aynı sizin gibiyim bulantı halsizlik uyku hali ama inanın çıkarmamak çok daha iyi kusarsanız sıvı kaybı olduğu için daha bitkin oluyorsunuz ve bulantıda geçmiyor bana doktprum vitamin verdi hafifledi bulantılarım sizde danışın isterseniz doktorunuza benim tansiyonumda çok düşük yavaşca kalkıyorum ayağa hep tuzlu şeyler yiyorum kolay gelsin hepimize
selamm...
duyarsın inşallah canım sıkıntı yapma kendine...
progestan mı kullandın?