2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
burda yine sen yazmıştın glib canım suyun önemini okuduğumdan beri zorla şifa niyetine içiyorum..
normalde pek içmezdim ama şimdi aklıma geldikçe hep içiyorum
bu arada folik asite başladınız mı?doktor folik 1 verdi bana c.tesiden beri içiyorum

Cnm ben neredeyse 1 senedir içiyorum hergün 1 tane folibol ve b12

Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)

Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)

Cnm ben her sabah süt içiyorum hazır süt değil güzel bi sütcümüz var ondan alıyorum yumurtamı , peynirimi .domatesimi düzenli olarak her sabah yiyorum çayı bende çook seviyorum ama arada içiyorum ama o da açık ...
öğlenleri kendi yaptığım yoğurdumu yiyorum (hazır asla almam) içine meyve doğruyorum akşamlarıda sebzemi etimi yiyorum bol bolda su içiyorum :16:

Kızlar konuyu acan wintersun arkadaşımız iki gun once bebegini kaybetmis :((
Ruyam bu haberi alucamin habercisiymis demekki :[

Son düzenleme:
Sılam canım gönderdim kazene mesaj sana devretmesi için, inşallah hallolur bugün:)

Tamam canim sagolasin devredilsin hallederim inşallah tablo isini kızlar yanliz bilgileri geriye bakip tek tek bulmam zor olucak lütfen özelden yazin hepiniz bilgilerinizi ..
Bat - yas - dogum tarihi ve cocuk sayisini yazalim tablomuza :)

kızlar ben folik plus kullanıyorum, ocak ayının sonunda başlamıştım nisanda hamilelik düşündüğümüz için..3 ay bir tane içtim,şimdi 3 tane ile devam ediyorum..başka bişey kullanmıyorum..abartmamak şartıyla çayımıda kahvemide içiyorum :)

kızlar ben folik plus kullanıyorum, ocak ayının sonunda başlamıştım nisanda hamilelik düşündüğümüz için..3 ay bir tane içtim,şimdi 3 tane ile devam ediyorum..başka bişey kullanmıyorum..abartmamak şartıyla çayımıda kahvemide içiyorum :)

bende folik asiti beş aydır içiyorum günde bir tane halada devam
onun dışında ağzımın tadı çok kötü dıskus deniyormuş gebelikte normailmiş

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım sanırsam :) benim son adet tarihim 5 nisandı. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu seferde kasık ağrılarından dolayı kan testi yaptırdım
. Adetin 28. Günü beta 21.62- progesteron 3.1 ,30. Günü beta 59.83 - progesteron 5.7 ,32. Günü beta 157.74 progesteron 7.5 . Artışlar nasıl kızlar yorumlayabilir misiniz? Birde bu progesteron değerinin kaç olması lazım pek bilgim yok. Doktorumla telefonda konuştum artışlar normal beta 600 ü geçtikten bir hafta sonra gel dedi ama ben çok korkuyorum yine kimyasal olur diye. İlk bebeğimiz olacak nasipse. Öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım sanırsam :) benim son adet tarihim 5 nisandı. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu seferde kasık ağrılarından dolayı kan testi yaptırdım
. Adetin 28. Günü beta 21.62- progesteron 3.1 ,30. Günü beta 59.83 - progesteron 5.7 ,32. Günü beta 157.74 progesteron 7.5 . Artışlar nasıl kızlar yorumlayabilir misiniz? Birde bu progesteron değerinin kaç olması lazım pek bilgim yok. Doktorumla telefonda konuştum artışlar normal beta 600 ü geçtikten bir hafta sonra gel dedi ama ben çok korkuyorum yine kimyasal olur diye. İlk bebeğimiz olacak nasipse. Öpüyorum hepinizi

bende 1 saat sonra alıcam kan testi sonucunu karşılaştırmasını yaparız :)

SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan

SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan

hayırlı olsun inş. rabbim sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin
bizim ilk olunca çenemizi kapalı tutamıyoruz allahın izniyle bişey olmaz inş.

Son düzenleme:
Hiç sorma sılaaaa
:9:
Nasıl geççek bu aylar okadar heycanlıyım ki anlatamam
Rabbim hevesimizi kursagımızda bırakmasın :))
Kız zaman durdu sanki persembe gelmiyo
Bidaha randewu werme bana dakktırım dicem :9:
Zaman gelmiyo bi türlü dicem
Bnde kızım olsun istiyorum ama rabbim ne kısmet görürse artık :))
Saglıklı olsun eliayagı saglıklı olsunda

seninki ne güzel perşembe
benim taa cumartesi :31:
zaman durdu bende de

Güneşli bir Muğla sabahından hepinize günaydın Ocak Ayı Anneleri. :)

bursada güneşli günlere hasret kaldık..

Günaydın kizlar gece ruyamda tuvalete oturdum ve bi parca düştü altimdan sonra da kan gelmeye başladı sanki su akiyor esime bagirdim bebeğim düştü diye yanima geldi esim sok olmus bakıyordu bana cok etkilendim hala ruyanin etkisindeyimm şimdiye kadar hic düşük yasamadim.bu hamileligimi cok erken ogrendim o yüzden korkuyorum :26:

Esracim inşallah guzel sonuçlar alırsın kan tahlilinden

canım kötü düşünme sakın..bebeklerimiz bzii hiiç bırakmıcak kii..

Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)

Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)

canım iyi oldu tavsiyelerin çiğ ete dikkat edeyim artık..
ben de et süt yumurta yoğurt tüketiyorum ağırlıklı olarak..
bi de ilk 3 ayda katkılı gıdalar yememk lazımmış..çikolatayı .ok sevmeme rağmen yemiyorum ..et suyu kullanmıyorum..
katkılı olduğunu düşündüğüm her şeyden uzak duruyorum...
çay zaten pek içmezdim de neskafe ve türk kahvesi de zararlıdır dimi?

Canm hgeldin aramıza
Giresunlumusun merak ettım
En iyisi boşwer söleme :1:

hayırlı olsun inş. rabbim sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin
bizim ilk olunca çenemizi kapalı tutamıyoruz allahın izniyle bişey olmaz inş.

benim ilk degil ama ilki kadar heycan var aynı zaman da korku....iki tane düşük olunca korkuyor insan isteristemez...inşallah allahın izniyle seneye bu zamanlar bebeklerden gaz dan uykusuzluk tan konuşur oluruz :1:

Merhaba arkadaşlar:40::40: Kısmetse ben de Ocak annesi olacağım:) sat 3 Nisan ...

Daha önceden bir düşük yaşadığım için korkudan konuya yaklaşamıyordum ama sonunda burdayım:) Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım eşim giresunlu bulancaklı yani :)
Ya kız hemşeriyiz bak sen nerelisin :))
Bullancak nicinden sordum zaten ;)
Nerden buarada canım
Merhaba arkadaşlar:40::40: Kısmetse ben de Ocak annesi olacağım:) sat 3 Nisan ...

Daha önceden bir düşük yaşadığım için korkudan konuya yaklaşamıyordum ama sonunda burdayım:) Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş:nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba cnım hosgeldin
Bebişin hayırlı ugurlu olsun inş
Saglıklı bi ewladın olur sag salim kucgımıza alırız allahın izniyle

tek korkan ben degilmişim...hoşgeldin :)

Ya kız hemşeriyiz bak sen nerelisin :))
Bullancak nicinden sordum zaten ;)
Nerden buarada canım

Merhaba cnım hosgeldin
Bebişin hayırlı ugurlu olsun inş
Saglıklı bi ewladın olur sag salim kucgımıza alırız allahın izniyle

Hoşbulduk... Âmin ecmain inş, hayal kurmayayım diyorum ama heyecandan yerimde duramıyorum:1::1::1:

Back
X