Öle ysparsın ccanm... Bebişe slm sölersin teyzelerınden
Canım inş cıkarsın hast. Güsel hanerlerini beklıyoruz.. Aynen daha şsim bulcaz
Erkk olursa bellide kız olursa bilmiyoz
Güsel hanerlerini beklemekteyimm
Dr musade ettıyse problem olmaz canım... Sen agır seni zorlıcak delerden uzak dur.. Tutunma asamasında bebiş daha
Hayır olsun canım.. Böle korkup kötü ruya gördügün zaman shadet getir tevhid cek
İhlas felak nas ayetel kursu falan oku rahatlarsın Allahın izniyke
MasallahAllah bagıslasın canım... Nerde oturuyosun nerde bu hast nasıl bi hast cok merak ettim...
Canm bnm bn 10 haftama girdim hala batmam oluyo bunlar olaga seyler.. Ama sen bole panik yaparsan bebegi strese sokarsın be arkadasım.. Sakın ol... Senin bebiş daha küçük bu haftalarda daha cok agrı oluyo
Agrılı sancılı kanaman olmadıkca bi problem yok ... Sadece kanamana dıkkat et... Kahverengi glan lekelenmen olursa dr basvur canım.. İnş bişi olmaz
Dr konusunda hakkısın..rabbm onların gözlerine oerde indirmiş ki dedgign gibib yüzlerce binlerce kişiyi görüyo normal bişi onlara..
Alttan muayene gerek kalmadıkca bn baktırmam ama beklerim karından baktırırm.. Ama mecbur kalıcam bi durum olursada yok bakamassınız demem
Sanada canıımm
Yeesss baby
Yapıyo idrar tahlılı haric gebelik tahlılerinini hepsini yapıyo
Hosgeldinn yawru ceylanımm:
Korkacak bişi yokk gayett nırmall şeler yaıyosun
seni döferimm vuruum sana
Bnmkide öle bi. Gün bos kalırsa resmın cekıp cerceve yaptırıp asıcam duwara sepetıı9
![]()
Benim de hiç boş kalmıyo sepetim illa yıkancak bişiler buluyorum bide daha çocuk yok o olsa br olacak halimiz bilmem ☺️