2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür testte güzel çıkmış.
Darısı hepimizin başına maşallah sübhanallah:48:

Ben okuyabilirim. 41 tane Fatma Sönmein niyetine, Allah-u Teala dualarını bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...

Kıza kız kardeş harika bir şey. Bir ablam var, iyi ki var :9: çok şükür.
Küçükken o kadar değilde büyüyünce insanın kız kardeşinin olması gibisi yok. Üstelik aramızda 6 yaş var. Ama yinede yaşıtmışız gibi asrkadaşız ve desteğiz birbirimize.
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin..

Kardeş geleceğini biliyor mu acaba?
O yüzden olabilir mi? Yada bilmiyorsa yatman etkilemiş olabilir gerçekten.
İnşallah tez zamanda sağlık sıhhatle ayaklanırsın.

Ben aldım:52:
Beyaz yumuşacık battaniye, sarı patik, mama önlüğü, boyun fuları, diş kaşıyıcı, çorap :52:
Ve hatta yenidoğan için külotlu çorap bile aldım :27: Ne yapyım alınacak bir onlar vardı, her iki cinse uyacak renkte :9:

Sürekli progestan iğne olmaya gittiğim için erkenden kayıt yaptırdım 7. haftada.
Tetanoz aşısı yapacağız 20. haftada dedi.
Birde 2 kere yapacağız, hiç tetanoz aşısı oldun mu dedi, sanki küçükken olmuştum ama hatırlamıyorum dedim.
Doktoruna sor dedi, 2 kere yapacaklarmış de dedi :3:
Cuma soracağım inşallah. Birde bildiğim kadarıyla galiba şeker yüklemesi de sağlık ocağında yapılıyor..

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah :5:

Hah haa çok iyiymiş :1:
Bende öyleyim sanırım uzun ve geniş araç:1: Yada olmaya adayım :49:

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlık sıhhatli olsunlar,hayırlı evlat olsunlar yeter :31:

Demek ki normalmiş karnın çıkması Larkin :1::1: (Bunu kendime söyledim :52:)
İnternette sürekli foto arıyorum 10., 11., 12. haftalarda hamilelerin karınlarını. Gerçekten çıkmış olabilir mi diye.
Bana kendim çok acayip geliyorum.
Sanki eskiden etrafımda olan hamilelerin 3. ayda hiiç karınları yoktu gibime geliyor:27:

Muhteşem ilk yılı hamile olmadan önce görmüştüm, çok beğenmiştim.
Bende alacağım ondan inşallah.

Ben her şeyin takdiri Allah'tan diyorum. Başımıza bir şey gelse de. Tamamına erdiremezsek bile nasip.
O yüzden cinsiyeti öğrenir öğrenmez istiyorum alış-veriş yapmak. Çok hevesim var dayanamıyorum zaten :13:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ya. Ama o gelin çeyizini seneler öncesinden de hazırlamaya başlar :52: Nasıl mantık ama:23:

Hay maşallah sen bayaği bişey almışsın yawww güle üle kullansın bebişin

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize..Kızlar ikili test sonucundan anlayan varmı ( buraya atsam yorumlayabilirmisiniz ) aranızda,geçen hafta yaptırmıştım ikili testi ense kalınlıgı 1.1 çıkmıştı,dün de kan sonuçlarımı aldım dün doktoruma mail attım, gece bana maile dönüş yapmış... bugünden için beni 16:30 da ara anlatayım test sonucunu demiş....inşallah sonuçlarım iyi çıkmıştır meraktayım :18:

sana da günaydın. umarım sonuçların güzeldir.:16::16::16::16:

En guzeli soyleme canim bekle biraz daha. Biz soyledik pisman olduk :/

Masaallah bebisine canim. Allah saglicakla kucagina da almayi naaip etsin.

Sagol canim hem de ne moral :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım bebek olduğunu bilse hiç durmaz

Amin cnm inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025

Oy maşallah kuzuyaaa 😊

Hayır canım ben ist / Avicenna umut'a gidiyorum ben 10 haftalığım

Canım sen istanbulun neresinde oturuyosun yakınız galiba? Bahsettiğin hastane ataşehirde dimi 😃

Bulantim hiç olmadı cnm. Göğüslerimde daha büyümedi. Benim öncesinden tek farkım iştahım. Dünyaları yemek istiyorum ama az biseyle doyuyorum. Yarım saat sonra yine acikiyorm :( yani iştah dışında unutuyorum hamile olduğumu ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO

sizlerden de duyunca rahatladım valla normalmişim yani :52:

Günaydın kızlar dün cok fena bel ve bas agrim vardı aksama doğru baya kötü oldum hele o baş ağrısı bitirdi beni ...
Bebeğini görenlerin gözü aydin hep güzel haberlerle gelin inşallah.
Brn hala yataktayim kalkmaya hiç niyetim yok görüşürüz kızlar :)

Aynen cnm bende de bi belirti yok sadece karnım şiş ve açlığa dayanamıyorum o kadar annesini yormayan bebeklerimiz olacak inş benim rand da 8 temmuz ben dün dayanamadım başka dr gittim çok tatlıydı :) sorun yok yani

ahh bana kalsa bende giderim de eşim kafayı yedin demesin diye sabrediyorum :)) oyy maşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :16:

Bu arada günaydın herkesciklere 😊😘😘😘

Canm ben 14 haftayı gecerken oldu kanama.. Hemde bayagı bi... Dr progestan verdı saatı satıne kullanıyom artık yok işte dun tamamen kesildi. Pazar gunu olmustu kanamam:(

çok saol mrv bende yeni üye oldum siteye çok tedirginim 5 günlük progestan igne yaptırdım her güne bir tane yanında hapta kullandım hapa hala devam ama bir hafta oldu hala bitmedi leke leke devam ediyor:((

Aynen canım bebek olduğunu bilse hiç durmaz

Amin cnm inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bebeğini görmüşsün gözünaydın canım, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gelecek hafta gitmeyecek miydin doktora, aynı hafta kontrole gidecektik seninle diye hatırlıyorum.

canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım :nazar::emir_bebek:
canım bende bu hamileliğimde böyleyim oğlumda asla yiyemedim çikolata bile adını duyunca tiksiniyordum , keşke yediklerimiz belli etse cinsiyeti:)
sagol canım. Hep böyleyim ben. Diyorum ya cocugum çok sanslı olacak. Hala deli gibi reklam izleyen,çizgi film manyagı olan,Sinemaya yeni bir animasyon gelince kocasınıda ağlayarak yada yalvararak sinemaya giden kaç 30 yaşında kadın vardır. Eşim hep der 'sen bebek daha, nasıl yapıcam ben 2 bebekle bilmiyorum' diye.:1:Çok pozitifim ALLAH bozmasın canım.Huy sanırım. Hayatımda elbet çok kötü giden şeyler vardır ama ben ya görmüyorum yada önemsemiyorum. Öyle olunca da hep mutluyum çevremi de mutlu etmek istiyorum. :16::16::16:
sen benim eşim gibisin sadece çizgi filim konusunda:)) bayılır izlemeye güya oğluma açar ama oturur kendi izler haftasonu biz kahvaltıyı uzun yaparız hemen bir animasyon açarım oğlum bakmaz eşim gözünü ayıramaz:1: Allah bozmasın canım neşeni pozitifliğini bana da bulaşsın inşaallah:16:
inşallah cnm hepimizin bebişleri çok iyidir :nazar:
amin canım
iyi bir manyak annem değilmiş.:1::1:. Hamile oldugumu öğrendiğimde bi sandıkla geldi. Kundağım,patiğim ilk saçım. ilk tırnağım.. Ve ilk bezim:17::17::17:.Hayret kokmasın diye birde gulsuyu ve Kafur yapmış..Hey ALLAHIM ya
İyi akşam anneme derim senin modelin daha bitmemiş diye:9::9::9:
:1::1::1: aaaa ne manyağı sende yap mutlaka sonra pişman olursun açarım o defteri okurum ayyy neler yaşamışız derim:)
Sonunda pazartesi ikili için randevu alabildim çabuk geçsin günler...bu arada cumartesi kpss ye girecek var mi benim gibi çalışmadan:P

sınavda başarılar canım
kızlar geçen hafta kontrolumde kanamam oldugu farkedildi, 2 gün hastanede yattım c.tesi çıktım
doktor bol bol dinlenmemi söyledi
şimdi ise yarım saattir adet sancısı gibi sancı cekıyorum
bu sancı hep olurdu ama 10-15 sn sürerdi
bir aksilik mi var, doktora gitsem mi?
canım sancın olunca ihmal etme doktora git mutlaka
Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...
amin canım
hamileler genelde turşu , ekşi yer tatlı yiyen hiç görmemiştim . ben işte tatlı diye sürünüyorum
aynen ya tv de sürekli birşeyler gösteriyorlar. yapmasını beceremeyene çok zor ya :43: kaç sefer yapamıyorum diye ağladığımı bilirim.
istediğim gibi olmazsa hayatta yiyemem.. neyseki şerbetli tatlıyı diyarbakırda çok güzel yapıyorlar.
afiyet olsun canım tam yerindeymişsin tatlının:)
Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?
hamilelikten canım
10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) karışık hem göbek hem bebek:) benim karnım gibi, önceden göbek varmış sende:34:
Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz

kesinlikle katılıyorum canım
hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)

normalde de hiç yatamam nasıl yatıyorsunuz siz:53:

Kardeş geleceğini biliyor mu acaba?
O yüzden olabilir mi? Yada bilmiyorsa yatman etkilemiş olabilir gerçekten.
İnşallah tez zamanda sağlık sıhhatle ayaklanırsın.

yok canım daha kardeşi söylemedik çok erken küçük zaman kavramı farklı onların gelecek dersek yarın gelsin der:) yatmamdan etkilenmiş
KıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃Eki Görüntüle 1175800 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍
maşallah canım çok güzel olmuş güle güle kullansın, bende oğlumda çok yaptım örgü hepsi kaldı giydirmedim şimdi yapmıycam ama battaniye çok işe yarıyor, altına astar mutlaka yap canım daha rahat olur
Arkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah oğluna:nazar::nazar:
Kizlar esim iftar yemegine goturdu biryere gittik gitmez olaydik ayiptir soylemesi kofte yedim tadi tuafti eksimsi gibi sonra yuruye yuruye geldik eve girdim lavaboya kostum isttifra ettim kasiklarima agri girdi bisiy olmaz demi zehirlendimmiki ben neden oyle oldum gebeligimde istifra ilkti
canım keşke tadını alınca devam etmeseydin inşallah bozuk değildir
Kizlar 12. Hafta sonundayim ve 2 kilo almisim simdilik fazla sanirim ekmeği keseyim diyorum yoksa abartiyor muyum ilk dört ay kilo almamaya calisin diye bir gazi okumuştum ama ...
canım ilk 3 ay gerçekten almamak daha iyi sonra çok alıcaz ekmeği azaltırsan almazsın
Kızlarr iyi geceler cok uykum var bugun yorucu bigündüüü. Yattım ve sanki bebişin hareketini hissettim 😊 oğlumu 15.hafta falanda hissetmiştim. Ay cok garip bi duygu 😊 allah rahatlık versin hepinize 😘😘

bu daha erken hissedilir ikinci ya:)
Kızlar cınsıyetını ben sormadın doktorda söylemedi bence 12 hafta cok erkek yanılma olabılır dıye sormadı. Ense kalınlığı normal dıyımce kan tahlılıse yaptırıp strese girmedim doktorda gerek görmedi 1 ay sonra kontrol gel dedi onda sorarım söylerse cinsiyeti
maşallah bebişe:nazar:
Kizlar tummmm sayfalari okudum. Yaklasik 35 sayfa falan olmus. Alinti yapamadim pek. Guzel haberlerle gelen arkadaslarin gozu aydin. Darisi bizlere ins. Bu arada folik asiti biraktim kendi kendime. Yoksa bu bulantilar erittu bitirdi beni. Su an cok sukur yiyebiliyorum. Ablamda kaliyorum. O bana kokutmadan hazirliyor yemekleri. Temizlik derdim falan da yok. Cok rahatim masaallah :) Ablamin da 3 yasinda kizi varm soyledik bebegi. Hani nerde dedi, karnimin icinde dedim. Cikar bakiyim dedi, doktor kesip cikarcak karnimdan dedim :) niye oyle dediysem. Aradan biraz zaman gecti, anne bicagim nerde diyo :) napicaksin kizim dedi ablam, bebegi cikarcam diyo :) sonra ablam da kizim doktorun cikarmasi lazim dedi, o zaman hadi doktora gidelim diyor :) iki de bi gelio karnimi seviyo, vuruyo, ne yaptigi belli degil :) valla kucuk cocuklara anlatmak zormus cidden :))) ama cok eglendik :)

canım keşke söylemeseydiniz ablanı bıktırana kadar sorar işiniz zor onların zaman kavramı kısa bugün yarın gibi her gün sorar ne zaman gelecek diye:)
slm herkese benim 14. haftada kanamam oldu fakat daha önce hiç riskli bir durumum yoktu progestana fln başladım ne zaman geçer acaba yaşayan var mı aynı sorunu((
bolca dinlen ilacını kullan geçer inşallah çoğumuz yaşadık maalesef
Günaydın hanımlar gece midem kötüydü şu anda kötü iki lokma alsam belki geçer ama onuda alasım yok.

3. Olduğundanmı bilmiyorum bazen çok durgun hiç heycansız oluyorum buraya bakıp sizi okuyunca gaza geliyorum heves ediyorum :)

Hareketleri demiş bazı arkadaşlar 14 haftadan önce erken hareket hissetmek için rahim büyüyüp karı duvarına yaslandıkça hissetmeye başlıyoruz. Ben ikisindede 3,5 ayda hissetmiştim. Bağırsak hareketleriyle karışıyo sonra ayırt ediliyo.

I love Bonus
canım ilki gibi heves olmuyor gerçekten çünkü ne zaman ne yaşıycaz biliyoruz
Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025

oyyy maşallah kuzuna:nazar: kız bu:34:
Gunaydın arkadaslar :16::16::16::16::16::16::16::16:
Herkese guuuuunnnaaaydın. Gusel bir gun dılıyorummm hepinizee
günaydın
kızlar doktor risk yok dedi ama yınede korkuyorum pazartesi günü ankaraya gitmem lazım kv ameliyat olacak. Doktor progestanı tamamen kesti ama son 1 iğnem kaldı acaba dıyorum pazar olsam yada cumartesi öyle mi gitsem??.
canım dr a güven bence iğnenin gününden önce olma, arabayla gidecekseniz arka koltukta yata yata git ben ilk gebeliğimde hem araba hem otobüs yolculuğu yaptım 12 saatlik yoldu
Kızlar günaydın.. Bebişini görenler maşallah ve ikili test uaptıranlar ense kalınlıkları normal çıkmış gözünüz aydın ... Arkadaşlar nub trorisinde yatış pozisyonuda önemli ama en önemlisi nub çıkıntosonı yorumlamak bazen yatış pozisyonununda bacak havada oluyor kaval kemiğinin gölgesi ğip zannediliyor ve ditek yatış pozisyonuda erkek olarak yorumlanıyot.. Aslında bebiş kız .. Oluyot .. Face te bunun uzmanı iki kişimim saygası var rrsim yolluyorsunuz söylüyorlar...

canım benimkinin fotoyu eklesem sorarmısın benim facem yokta
Uzun suredir giremedim çünkü çok fazla kaşık ağrıların vardı bir sabah kalktim hafif kahverengi akintim gelmiş hemen Dr. Aradım senelik içindeydi bende evde değildim annemdeydim orda başka hasta. Gittim kanuyusmazligim yüzünden olmuş kanamam bana iğne yapması gerektiğini söyledi neyse doktorumunda onayıyla o iğneyi oldum şükür ama 10 gün hast yattım sukurki çıktım dun şimdide grip olucak sanki offf bu iğne kasiklarimdaki ağrıyı yok etti şuan çok iyiyim maşallah bu arada cinsiyetler belli olmuş maşallah ikili testtemi belli oldu acaba geçmişi çok okuyamadim umarım kötü birşey yoktur
canım çok geçmiş olsun şimdi iyisiniz hamdolsun
Günaydın güzel anneler .. Bizim bu göbekler ne zaman çıkıcak ya şuan uzanarak yazıyorum dümdüzzzz.. Kasığımda biraz çıkıntı vardı sanki oda yok yemek yiyiynce çıkıyo..acaba bizim iç karın mı geniş?? Doktor ultrasonlar bakarken de bayağı bastırıyor görebilmek için..
çıkar canım çıkar benim zaten vardı koca göbeğim oldu:)
Günaydın herkese, dün sabah göbeğimde 2 tane yaşlılık lekesi gibi açık kahve leke fark ettim hemen koşarak doktora gittim. Aslında biraz bahanem oldu çünkü en son 14 Haziran'da gitmiştim. İyi ki de gitmişim minik sıpam büyümüşte 3,5 cm olmuş bile :) 2'li tarama zamanını da öne aldı biraz daha.

Lekeyle ilgili mantar gibi duruyor kaşıntı ya da büyüme olursa gel dedi doktorum. Herhangi bir değişiklik yok şimdilik.
Umarım siz böyle bir şey yaşamazsınız. Bir anda insanın aklına her şey geliyor.
maşallah bebişe:nazar:
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize..Kızlar ikili test sonucundan anlayan varmı ( buraya atsam yorumlayabilirmisiniz ) aranızda,geçen hafta yaptırmıştım ikili testi ense kalınlıgı 1.1 çıkmıştı,dün de kan sonuçlarımı aldım dün doktoruma mail attım, gece bana maile dönüş yapmış... bugünden için beni 16:30 da ara anlatayım test sonucunu demiş....inşallah sonuçlarım iyi çıkmıştır meraktayım :18:

canım ense kalınlığı normal korkma

Günaydın kızlar dün cok fena bel ve bas agrim vardı aksama doğru baya kötü oldum hele o baş ağrısı bitirdi beni ...
Bebeğini görenlerin gözü aydin hep güzel haberlerle gelin inşallah.
Brn hala yataktayim kalkmaya hiç niyetim yok görüşürüz kızlar :)
canım geçmiş olsun
Bu arada günaydın herkesciklere 😊😘😘😘

Günaydın herkese :16::16::16::16::16::16:

Günaydınlar

Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz

Canım sorabilirsen bebişimin fotosu bu

$Fotoðraf1393.webp $Fotoðraf1392.webp $Fotoðraf1391.webp

Back
X