2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Adet 4 gün geçti 1 haftadır test yapıyorum çift çizgi :) tahminimce 5 haftalık,Yarın sabah kan testine gidicem..inş bi sorun çıkmaz,heyecanlıyım :))

SAT:3nisan
BDT:8 ocak
YAŞIM:27
ilk bebeğim olacak nasipse...:16::16::16:

keseyı görmek ıscın perşembe günü gideceğim.mıde bulantısı olurmu bu zmanlarda bılmıyorum kızlar ama bende yok....sizlerde?

SAT:3nisan
BDT:8 ocak
YAŞIM:27
ilk bebeğim olacak nasipse...:16::16::16:

keseyı görmek ıscın perşembe günü gideceğim.mıde bulantısı olurmu bu zmanlarda bılmıyorum kızlar ama bende yok....sizlerde?

Benimde sat 5 nisandı bende cumartesi gideceğim keseyi görmeye
mide bulantım yok ama ağzımın tadı çok kötü böyle tatlımsı gibi
yarabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin

Son düzenleme:
Bisey sorabilirmiyim kizlar benim ara ara akintim var ama su gibi adet yaklasti diyemi kizlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlarrr huuu hala umut varmiii

Canım değerin düştüğü için umut olmaz maalesef, akıntı normal adetin geliyor

ooo maşallah aramıza yeni yeni hamiş anneler katılmış:) ben de eklim hemen bilgilerimi

sat 12 mart
bdt 9 ocak (baya bi geç döllenme):nazar::nazar::nazar:
yaş 27
ilk çocuk

kızlar bu arada bendeki değişmeleri yazim size de bi karşılaştıralım. göğüslerim dolgun dolgun dokunsam acıyo. arada bi kasıklarıma ve belime ağrı giriyor ama bu ağrılar kısa süreli oluyor. ağzımda genellikle akşamları tatsızlık oluyor. metal tadı hissediyorum bazen. ağız kuruluğu gerginlik halsizlik.... bi de fizik öğretmeniyim. okulda ders anlatırken birden tansiyonum düşüyor son derslere doğru elim ayağım dökülüyor. sizde de kendini iyi hissetmeme halsizlik uyku isteği oluyor mu? yoksa ben mi erkenden yaşıyorum bu belirtileri

Son düzenleme:
Tebessümcüm hakkında hayırlısını istiyorum bitanen
Vardır bundada bir hayır muhakkak canım
İnş tedavıne basla bebişin gelsin
Ama stres ve sıkıntı yaparsan bı surec uzar sana sölim
Oluruna bırak

Bilmemmi kuzum biliyorum hem uzun hem yipratici olacak bu donem aslinda ilk denememdi hatta deneme bile denemez insallah onumuzdeki aylarda bende sizede haber veririm

kızlarrr,merhabaaa.mınıgımın nokta kesesını gordum bugun cok sukur.ınsallah kalp atısını duymakta nasıp olur
gözün aydın canımm darısı başımızaa :52:

kızlar benim adetten 5 gün önce beta hcg 444 çıkmıştı 2 gün sonra 978 oldu 4+3 te vajinal değil karından ultrason ile keseyi gördük sanıyorum yumurtlama tarihim biraz erken oldu bu ay bebegim erken oluştu inşallah sağlıkla kucağıma alırım:)

ne güzel keseyi de görmüşsünüz..gözünüz aydın olsun..ben c.tesi gidicm kese için :31:

Adet 4 gün geçti 1 haftadır test yapıyorum çift çizgi :) tahminimce 5 haftalık,Yarın sabah kan testine gidicem..inş bi sorun çıkmaz,heyecanlıyım :))

Bendede bulantı yok,sadece kasıklarım ve belimde sancı var

canım bence de kesin hamişsin:52:

ooo maşallah aramıza yeni yeni hamiş anneler katılmış:) ben de eklim hemen bilgilerimi

sat 12 mart
bdt 9 ocak (baya bi geç döllenme):nazar::nazar::nazar:
yaş 27
ilk çocuk

kızlar bu arada bendeki değişmeleri yazim size de bi karşılaştıralım. göğüslerim dolgun dolgun dokunsam acıyo. arada bi kasıklarıma ve belime ağrı giriyor ama bu ağrılar kısa süreli oluyor. ağzımda genellikle akşamları tatsızlık oluyor. metal tadı hissediyorum bazen. ağız kuruluğu gerginlik halsizlik.... bi de fizik öğretmeniyim. okulda ders anlatırken birden tansiyonum düşüyor son derslere doğru elim ayağım dökülüyor. sizde de kendini iyi hissetmeme halsizlik uyku isteği oluyor mu? yoksa ben mi erkenden yaşıyorum bu belirtileri

aynı belirtileri bende de var..
ben de bankada çalışıyorum..bütün gün otursam da akşama çok yorgun gidiyorum eve uyuklayıp duruyorum hep..bi de sırtlarım da ağrıyor..
sanırım normal bunlar...bi keseyi görüp kalp atışlarını duyaydık iyi olucaktı :)

tabloyla ilgili bi cvap gelmedi kazene ulasabilen ve ben yaparim tabolu diyen bi arkadas varsa yardimci olsun lutfen

iş başa düştü arkadaşlar. ben yaparım tabloyu ama nasıl yapılacağını bilmiyorum:):1:

canim yapmasina bende yapicam tabloyu ama konu yetkilisine ulasamiyorum kazen e nasil ve nerden ulasacagimi bilmiyorum burdan bi arkadas konunun tabloyu yapicak kisiye devredilmesini gerektigini yazdi ama nasil :9:

canim yapmasina bende yapicam tabloyu ama konu yetkilisine ulasamiyorum kazen e nasil ve nerden ulasacagimi bilmiyorum burdan bi arkadas konunun tabloyu yapicak kisiye devredilmesini gerektigini yazdi ama nasil :9:
Canm kazene öZel msj atıp durumu bildiriseniz sorun çözülür

Canm kazene öZel msj atıp durumu bildiriseniz sorun çözülür

canim ozel mesaj atmayi da denedim ama gitmedi mesajim arkadasligim olmadigi icin teklif ettim cevap bekliyorum halledicez insallah en kisa zamanda yapicaz tablomuzu :16:

3 gundur olan istahsizligim bugun yerini istah patlamasina birakti ne bulsam yiyorum yarim kilo erigi bi oturusta bitirmisim tabagin dibini gorunce aklim basima geldi :52:
iki hamileligimdede 4 ay bitene kadar ide bulantisi ve kusma cektim insallah bunda olmaz en zoru o benim icin ilk 3 ayi atlatsak gerisi daha kolay olucak insallah yeterki saglikla tutunsun bebislerimiz:emir_bebek:

Uyku hali ve halszlik
Üşüme aksamlar özellikle
Arada tansiyonm düşüyo gibi
Kasık ve belde agrı arada
Sancı oluyo birden
Sık idrara cıkıyorum
Kalp çarpıntısı

3 gundur olan istahsizligim bugun yerini istah patlamasina birakti ne bulsam yiyorum yarim kilo erigi bi oturusta bitirmisim tabagin dibini gorunce aklim basima geldi :52:
iki hamileligimdede 4 ay bitene kadar ide bulantisi ve kusma cektim insallah bunda olmaz en zoru o benim icin ilk 3 ayi atlatsak gerisi daha kolay olucak insallah yeterki saglikla tutunsun bebislerimiz:emir_bebek:

İnş canım ya
Hiç sorma o mide bulantısı ve kusmayı okadar cok istifar ediyodum ki anlaltamam
İnş bunda böle olmaz
Son 1 gün aşlahım yarında bi gecse
Persembe inş güsel haberler alırım da dewam ederim
İçimde hep bi korku tawan yaptı
Adette. Olmadım heralde bişi olsa adet olurum dimi yani üstünden 14 gün geçti nerdeyse
Keseyi gördüm ama büyücekmi nolcak
Aff aff aff
Nese kızlar ne diyelim
Allah hayırlısını versin ne verirse
Foto atmayı becersem bızdıgımın ultrason resmini atardim
Mercimek gibi 5 mm haha

İnş canım ya
Hiç sorma o mide bulantısı ve kusmayı okadar cok istifar ediyodum ki anlaltamam
İnş bunda böle olmaz
Son 1 gün aşlahım yarında bi gecse
Persembe inş güsel haberler alırım da dewam ederim
İçimde hep bi korku tawan yaptı
Adette. Olmadım heralde bişi olsa adet olurum dimi yani üstünden 14 gün geçti nerdeyse
Keseyi gördüm ama büyücekmi nolcak
Aff aff aff
Nese kızlar ne diyelim
Allah hayırlısını versin ne verirse
Foto atmayı becersem bızdıgımın ultrason resmini atardim
Mercimek gibi 5 mm haha

Buyucek tabi annesi hatta şuan içinde buyunekle meşgul :)keseyi gormussun adet olmassin artık canım ben daha keseyi goremedim haftaya saliya benimde randevum.insallah hersey sorunsuz bir şekilde gecer sag saglim aliriz bebeklerimizi kucagimiza benim ufak oglus 4 yasinda özlemişim bebek kokusunu bende bu bebis sevgisu oldukça daha cok çocuk yapardım ama iyiki iki sezeryan dogum yapmisim son sansim artik:)

Back
X