canim ben digerlerindede boyleydm ilk 4 ayimda 6 kilo kadar veriyorum sonrasinda fazlasiyla geri aliyorumm

suan vucutta su kaybi oluyor cok o yuzden de halsizlik var zaten verdigim kilolar vucudun suyu sadece o yuzden hemen geri geliyor verilen kilolar.
bende senin gibiyim mutfaga girmek hatta onunden gecmek istemiyorum cocuklar icin mecbur biseyler yapiyorum ama agzimi yuzumu yazmayla baglayarak.
en buyuk korkumdu bu yine ayni seyleri yasicam diye malesefki zaman geriye sarki yine basa dondummm

senin suan en cok dikkat etmen gereken dinlenmek ve bebegine dikkat etmek canim sakin yorma kendini mide bulantisi falan geli geciyor yeterki bebekler siki siki tutunsun bize
canim bu verilen kilolar zaten kilo degil vucudun suyu yani yagdan gitmiyor versende geri gelicek hemen o yuzden kilo vermem sadece vucudumu susuz birakip kalsiz birakiyor beni zarari var faydasi yok yani ..
kuru ekmek olsada yemeye calis mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar cok oluyor cunki rabbim hepimizin yardimcisi olsun