- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Kıyamam ya ne hallerdeyiz biz böyleGünaydın hanımlar hamişler
Bu haftasonun taşınıyoruz diye evde hiçbir şey yok ve kocişko işe giderken bir ili şey istedim marketten o da işten gelirken getiririm diye gitmiş işe( şimdi mecburen kapıcıyı arıyor, ulaşabilirse...
Rezil bir durumdayım, sürekli istifra ediyorum ve 2 kg almışım anlamadım gitti.. Hareketsizlik ve kuru ekmekten mi acaba....
Evet hamileliğin ileriki aylarında buluşsak ne güzel olur :) ist.dakilerle Eminönü çıkartması bile yaparız, benim ablam burda arkadaşlarıyla buluşunda yetmeyen çocuğunu bile yedirebiliyor diğer bebeklerle:)))
Darısı bizim o günlerimize inş..
Buluşalım tabi neler neler yaparız...
Paranoya oldum bende bakıp dürüyorum çamaşırda yokta kağıtta az az bazen oluyor çok açık ve yarım kibrit çöpü kadar... Korkuyorum çok Allah yardımcımız olsuncanım leke gördüğün an doktoruna koş ihmal etme bende de oldu aradım doktorumu hemen gel dedi koştum gittim ultrasonda baktı içerde kanaman yok dedi ve kan değerlerimi kontrol etti sen bakma herkese ilk haftaar elinden geldiğince korumaya bak bende 6. hafta içindeyim ödüm kopuyo sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum mutlaka beyaz giy
Şu an bendede temizlik var önce yatak odasını yaptırıyorum hemen geçip yatıcam progestan inanılmaz uyku yapıyor.dün bayıldım resmen. Evimde hiç bukadar kirli olmamıştı zaten gebeliği tatilde öğrendim evde değildim 2 hafta oradan 1 haftada evdeyken elimi işe sürmedim resmen toz benle yürüyordu artık:26:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]