Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana daha önceden de söledim..
Kızımda nerdeyse 2 yada 2.5 hafta geç döllenme olmustu .. Bn adetim bi gün geçti ögrenmiştim ama...
İnş görüceksin canım bnm
Bnde seni merak ediyodum inş hersey yoluna giricek
Sağol canim :) degerim 2160 çıktı. haftaya artık inşaallah :)
12-01-2015 ♥
kızlaaar çok şükür dün bebeğin kalp atışını duyduk, bebek 7 mm. sata göre 7 bucuk haftalık olması gerekirken gelişimine göre 6 bucuk haftalık cıktı. geç döllenmeymiş neyse çok şükür ki duyduk. bu arada karından görünmedi çünkü rahmim geriye yatıkmış. allah isteyen herkese nasip etsin, bu arada ben bir haftadır berbat durumdayım çorbadan başka birşey yiyemiyorum. fındık fıstık ceviz hiçç yiyemiorum. nasıl geççek bu günler bilmem, neyse allah hepimize kolaylık versinnn
Vajinadan baktı cnm
gerçektenmi 8.haftada mı duydu inşallahhh benimde öyle olur :85:
ama bendede ağrı var sol kasıkta bebekte o tarafta benim kötü bişiymi var acaba
ben bir önce ki gebeliğimde 6+5 te kesem bomboştu bebeğe dair hiçbirsey yoktu doktor bir hafta bekleyelim dedi bir daha gittik 1 hafta sonra yine kese bomboştu bebeğe dair hşçbirsey göremedi 8. hafta sonunda bebek oluşmuştu ve kalbi çok yavaş atıyordu o zaman yine beklettiler yüzde yirmi yine şansı var dediler 9. hafta kalp atısı tamamen durunca kürtaj dedilerCanim kac haftalik benimki 6.5 tu duyamadık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama bendede ağrı var sol kasıkta bebekte o tarafta benim kötü bişiymi var acaba
Benim degerim cok mu yuksek kizlar 15193
Evet canim oyle sayiliyo adet oldugun ilk gundwn itibaren
7+3 teyim bugun
hamilelik takvimin değerine göre çok ileride . geç döllenme olmuş yaklaşık 5 haftalık bebişin canım![]()