Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dünden beri 3 kez lekelenme oldu bugünkü daha çok nolur dua edin hastaneye gidiyorum şimdi
12-01-2015 ♥
Kızlarr....
nasılsınız? ben bu bulantılardan bezdim artık...bir de çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum...
Kızlarr....
nasılsınız? ben bu bulantılardan bezdim artık...bir de çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum...
Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim
Kasiniyor musun canim alerji olarak
doktora sormadan birşey yapma belli basınc altına gırıyorsun neticede..kuzenime izin verdi 13 saat yolculuk yaptı ama sorumluluk kabul etmem demış sen sor mutlaka
Sorma canım ya birde geceleri kramp başladı .... magnezyum içiyorum..hosgeldın canım bende de her bi halt var![]()
canım benim kadar yemek yiyen yok sanırım aramızda...çok korkuyorum kilo çok fazla alıcam ama dayanamıyorum....bu başka bir ağrı migren gibi bulantılı baş ağrısıcanım o baş ağrıları açlıktan herkes aynı şeyi fark etmiş
ama bulantıya yapacak bişey yok geçer inş.
Sorma canım ya birde geceleri kramp başladı .... magnezyum içiyorum..
Kasiniyor musun canim alerji olarak
Kızlarr....
Merhaba kızlar nasılsınız benim de kontrolum bu cuma biz henüz ne keseyi gördük ne birşey zaten gittiğimde nöbetçi doktora muayene oldum sadece kan tahlilime gore hamilesin dedi benim kaşığın çok ağrıyı özellikle sol tarafın bu ikinci bebeğim oğlunda hic boyle olmamıştı bakalım hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım aramıza. Allah kazasız kavuştursun inşallah. Düşük sebebin neydi araştırıldı mı?
Hoşbulduk canım araştırıldı güya ama çok küçüktü kalp atışını bile duymamamıştık 5. Haftalıktı sonuçta da bişey çıkmadı
merhaba arkadaşlar biz bu hafta keseyi gördük şükürler olsun haftayada kalp atışlarını duyucaz inşallah
fakat içimi kemiren bişey var müthiş allerjim var doktor ilaçlar verdi kullanıyorum ama içim rahat değil doğrumu yapıyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfeennnn:18:
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ecopirin bana da verdi ama kullanmadım daha. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Olumsuz bir etkisi oldu mu?