- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
özel devletinkini kabul ediyor canım
Yarın yaptırırım sağlık ocağı yapıyorsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel devletinkini kabul ediyor canım
Yarın yaptırırım sağlık ocağı yapıyorsa
güzel tarifler var mı canım varsa bizde alalım
kızlar doktor daha benden hic kan istemedi sadece toksoplazma başka birsy yok 1hafta sonra kontrol var ister mi o zaman
Kızzlar selam son adet 15nisan geçen hafta dr gittim sata göre 5+3 çıktı ama kese gözükmedi dr rahim kalınlaşmış kesenin yeri belli ama kese oluşmamış dedi kanda beta 209 çıktı küçük daha dedi haft çağırdı şimd yarın 6+3 oluyoruz gitsem keseyi görüp ve kalp atışını duyabilirmiYiZ yoksa ptesiyi mi beklesem ptesi 6+6 oluyo
Şekerler selammm.... nasılsınız ...ben bugün çok mutluyum ilk hamileliğimden kk dan iki candostumda ocak annesi olacakmışşşş![]()
Kızlar 5+0 beta hcg 1490 çıktı az kanama oldu sabah iğne oldum ve progestan devam ediyor, önerileriniz varmı ? Adetin 3. Gecikme günündede azcık olmştu normalmi sürekli yatıyorum ? Böyle bişey yaşayan varmı?
Arkadaşlar büyüklerimizden duymuştum hamilelikte zorlanan bulantı kusma gibi kız daha rahat geçerse erkek fln bi bilginiz Yada duymuşluğunuz varmı
Canım benimde 15 nisan son adet tarihin yarin sabah doktora gidicem istersen bilgi veririm sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim masallah sayi ve morfoloji iyi.hiz icin belli takviyeler kullanirsaniz duzelir insallah
Arkadaşlar büyüklerimizden duymuştum hamilelikte zorlanan bulantı kusma gibi kız daha rahat geçerse erkek fln bi bilginiz Yada duymuşluğunuz varmı
ben ilk gittim tsh, birde kan sayımı istedi,, ikinci gittiğimde hiçbir şey istemedi
dün toklouk kan şekeri idrar kültürü, rubella, hıv, hepatit,toksoplazma birde tsh istedi yeniden,,,,bir şey daha istedi ama hatırlamıyorum birde kan sayımı istedi