Selam hanımlar kilo konuşulmuş:)) oğlumda 58 le gebe kaldım 76 oldum:) 18 kilo aldım ne yedim peki, bolca meyve,kraker, patates, ekmek, yeşillik, yemek yapamadım 9 ay tiksindim etin hiç bir türünü yiyemedim tiksindim süt içemedim kabız oldum, peynir, yoğurt, ceviz, badem mutlaka tükettim.
Doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitti özel bir şey yapmadım bol bol emzirdim 4 litre su içtim ama her şeyi yedim tatlı hamur işi tuzlu

oğlum 3 yaşında ve 3 sene diyet denemelerim oldu bir hafta sürmedi:)) bende normal yedim hamur işleri neler neler ama hiççç almadım oğlum çok hareketliydi çünkü keşke az yeseydimde bunu avantaja çevirseydim ama ben strese girdikçe yiyenlerdenim, doğum sonrası ailevi olarak büyük sıkıntılar atlattım geçti çok şükür, hamile kalmadan önce son 3-4 ayda artık vücudum yeter dedi ve ben 66 kilodan 69 a çıktım 3 sene sonunda 3 kilo aldım:))
Hayatım boyunca zayıftım çocukluğumdan beri lisede 42-43 kiloydum sonra kendi isteğimle tahin pekmez yiyerek liseden sonra bir seneye yayarak 10 kilo aldım:)) 54 oldum, evlendiğimde 54 düm, evlenince herkes gibi abur cuburdan sinema keyfi yapmaktan bir senede 6 kilo aldım sonra 3 ayda onu verdim, eşim askere giti 5 ayda iki ailemde bana 4 kilo aldırdı

ve işte 58 le gebe kaldım ilk bebeğime.
Şimdi 69 kiloyla gebe kaldım çok üzüldüm bu kiloyla kaldığıma çünkü gebe kalır kalmaz mide kazıntısı çeken biriyim şükür o da geçti şimdi henüz kilo almadım, boyum 1,60, bende artık yürüyişe başlıycam, oğlumda yürüyememiştim yasaktı.