Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende henüz halsizlik bulantı yok. Daha erken sanırım.
Bende Perşembe Dr. Gidicem. Kese görülmemişti. Çarşamba gitiğimde.
Bu benim 3. Gebeliğim.
Iyi geceler arkadaşlar.![]()
Allah rahatlık versin hepimize![]()
Bende de çok halaiLik ve uyku hali var ve küçük bebeğim vr şimdiden zorlanıyorum bbenim dün kese göÜktü ama küçük dedi sat ne sizin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnm 22 nisan sat bebiş daha 1 yaşında
Acaba bormalmidşr aklıma takıldı ya ilkinde böle olmamıştı bide yanında kan pıgtısı da gördü korktum inşallah gelişiyodur
Benimde kesenin altında kan pıhtısı gördü doktor ve progestan adlı ilacı verdi canım önlem olarak.
Arkadaşım panik yapma progestan hapını düzenli kullan bi arkadaşım da ihmale geldi dr yüzünden 8 haftalıkken bebeği düştü şükür ki dr un progestan vermiş ona vermemişti iyi olmuş o kendi kendine kaybolup gidiyor merak etme Allahın izniyle hiçbişe olmazz
Çok sağol canım rAhatlattın beni. Allah razı olsun. Arkadaşın için üzüldüm. Allah ona tekrar sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah. Ve bizlere de sağlıkla bebeklerimizi kucAkmayı nasip etsin Rabbim.
Çok sağol canım rAhatlattın beni. Allah razı olsun. Arkadaşın için üzüldüm. Allah ona tekrar sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah. Ve bizlere de sağlıkla bebeklerimizi kucAkmayı nasip etsin Rabbim.
Tanışabilir miyiz? Nerelisin nerde oturuyon yaş kaç?
31 yaşındayım. İzmirliyim. Tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum. Ya sen?
20 yaşındayım bursada oturuyorum açık lise okuyorum son senem
20 yaşındayım bursada oturuyorum açık lise okuyorum son senem
31 yaşındayım. İzmirliyim. Tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum. Ya sen?
Hocam peki ilk gebelik mi?