ay sen çok matraksın canım pek sevdim seni

demek ki olurmuş sucuuuukk

ben sebze yemeklerine bayılırım çorba delisiyim çeşit çeşit yaparım karnabaharın patatesin bile çorbasını yaparım

ımmmm canım istedi

et aramam olursa azcık yerim ama çok nadir canım ister zaten şu an zorla yiyorum o da oğlumda hiç yiyemedim ya acısını çıkarıyorum:))
canım korkma o kadarını bende kullanıyorum aşırı yersen bir şey olur yoksa maydanoz bile yiyorum ben ama aşırı değil çok az
Canım ben oğlumda senin gibiydim şimdi yiyebiliyorum yemek yapabiliyorum öyle seviniyorum ki:) çok zor bilirim inşallah seninki çabuk geçer,inşaallah atıyordur canım kalbi
ayy ben arada yedim sucuk zaten hep diyorum yahu sucuk pişiyor ne zararı olacak çiğ yemiyoruz ya diyordum:)) gıda mühendisiydin değil mi sana güveniyorum:) sebzeyide sirkeli suda bekletiyorum zaten rahat olabilirim:) etede dokunmuyorum eldivensiz, doğradığım tahtayıda amonyaklı krem temizleyiciler var ya mutfakta kullandığımız onunla temizliyorum tuzluyorum:) ama cam olanlardan alıcam demiştiniz
canım dr bir şey yok demiş bazı hamilelerde böyle oluyor sebebi bilinmiyor istersen ara sor
canım çok normal bebiş büyüyor yer açıyor kendine korkma
canım azalabilir birden hortlayadabilir 12. haftaya kadar gider gelir
aynen biz hasta değiliz senin doktoru sevdim ben hamileyiz ya hu abartmaya gerek yok

riskli olanları tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın