• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Günaydın kızlar 🤗 inşallah hepiniz iyisinizdir ❣️
Biz uyku düzeni kurmaya çalışıyoruz bazen ipi kaçırıyoruz ama olsun inşallah kuracaz
Ek gıdada tadimlardayiz 6.ayda artık miktarı artırırım tarifler verilebilecekler falan önerileriniz olursa her zaman açığım ve beklerim 🤭🤗
Birde size birşey sormak istiyorum. Ben dün gece fark ettim ki oğlumla sarilirinca yada karnıma yatirirsam yanına uzanirsam vs karnimda hareketlenme oluyor hani hamileyken bebek tekmeliyordu yaa aynen öyle içimde tekme hissi hareket hissi oluyor elimi falan koyunca da aynı hamilelikteki gibi tekme hissediyorum. Hamile miyim desem 2 ay önce muayene oldum olsa bile hareket edecek büyüklükte değil ama merak ettim niye özellikle bebeğimle vakit temas kurunca oluyor
Sizde oluyor mu hiç yada duydunuz mu acaba neden olduğunu 🤓🌸
Evet bazen durup dururken oluyor Bnde hatta ilk zamanlar daha çok olurdu araştırdım hayali tekneymiş 9 ay boyunca alışınca beyin çok çabuk silemiyormuş

Bnm bebeğimde çok huysus aşırı diş kaşıyordu geçen baktık bi dişi fırtlamış meğer huzursuzluğu ondanmış biraz duruşdı ama hala devam ediyor

Ayrıca bakıyorum 3 gün kuralına bn uymamışım hiç dikkat etmedim ek gıda veriyorum yoğurt cicibebe hurma muz elma armut bunları verdim güzel yiyor eline havuç yeşil soğan elma veriyorum

Ayrıca bakıyorum 3 gün kuralına bn uymamışım hiç dikkat etmedim ek gıda veriyorum yoğurt cicibebe hurma muz elma armut bunları verdim güzel yiyor eline havuç yeşil soğan elma veriyorum
Canım en iyisini tabiki sen bilirsin ama cicibebe çok masum bir bisküvi değil organik içeriği daha iyi bilinen bisküvilerden almanı öneririm ya da kendin yapmanı🤗

Doktorumuzdan duymuştum. 5-6 ayda da ciddi bir uyku gerilemesi varmış aslında. Biz genelde 4. ay atağına takılıyoruz.
Gerilemeler hiç bitmiyor aslında 🥲 4. Ayda yenidoğandan yetişkin uyku döngüsüne geçiyorlar. Uyanıp kendilerini geri uyutamadıkları için epey sorun yaşıyoruz. Onun dışında gece beslenmesi bitip, kendi kendileirne uyumayı öğretene kadar böyle. Aslında bu yüzden atak mevzularına tam inanamıyorum 🤷🏻‍♀️ o dönemde düzenleri değişiyor, belki buna gerileme deniyor olabilir.

Evet bazen durup dururken oluyor Bnde hatta ilk zamanlar daha çok olurdu araştırdım hayali tekneymiş 9 ay boyunca alışınca beyin çok çabuk silemiyormuş
Yaa bende biraz baktım ama bebisle temasa gecince oyun oynarken yada sarılıp severken belirgin oluyor o çok duygulandırdı beni o günlere gittim 🥹 ve heran sürpriz yumurta bı yerden çıkabilir korkum var buna rağmen korunmuyorum🤓 ondan acaba mı dedim şükür değilmiş test edildi onaylandı 😅😅

Uht sütle neden olmuyor acaba ben de uht öneren çok duydum
Uht sütten yoğurt tutmuyor diye duyduğum için o şekilde biliyorum. Kendim de hiç denemedim. Pastörize süt varken niye bütün mikroorganizmaları ölmüş uht süt ile yoğurt yapmayı öneriyorlar onu çok bilemedim. Yani çok acil durumdur sadece kutu süt vardır filan yoğurt da iyi tutuyorsa yapılabilir demek ki ama özellikle tavsiye edildiğini hiç duymadım.

Yaa bende biraz baktım ama bebisle temasa gecince oyun oynarken yada sarılıp severken belirgin oluyor o çok duygulandırdı beni o günlere gittim 🥹 ve heran sürpriz yumurta bı yerden çıkabilir korkum var buna rağmen korunmuyorum🤓 ondan acaba mı dedim şükür değilmiş test edildi onaylandı 😅😅
Tek korunmayan bnm zannediyorum bu kızım zor oldu 3 yıldan sonra ondan tedavisiz olmaz diye düşünüyorum ama her an herşey olabilir

Canım en iyisini tabiki sen bilirsin ama cicibebe çok masum bir bisküvi değil organik içeriği daha iyi bilinen bisküvilerden almanı öneririm ya da kendin yapmanı🤗
Evet organik alacaktım ama sonra annem bni nasıl büyüttüyse Bnde kızımı öyle büyütmeye karar verdim

Tek korunmayan bnm zannediyorum bu kızım zor oldu 3 yıldan sonra ondan tedavisiz olmaz diye düşünüyorum ama her an herşey olabilir
Benimde 7 yılın sonunda oldu ama hemen olsun istemem alerjik reflü bebeğim ve hiç desteğim yok çok yorgunum önce bunu büyütüp biraz rahatlamam lazım sonrasına Allah kerim en yakın zamanda spiral takmak istiyorum da bı turlu adet olmadım ve fırsat bulup gidemedim doktora 🤦🏻‍♀️

Dişi çıkan bebe var mı? Belirtiler ne kadar sürdü ne oldu yazabilirseniz sevinirim
Merhaba biz tam 4,5 aylıkken çıkardık ilk dişimizi şuan 5,5 aylığız iki alt kesici dişler görünüyor 🥲 ağızda full salya ve huzursuzluk, iştah kaybı ve az kilo alımı, memede oyalanma ve az beslenme ile başlamıştı meme reddi sandım ilk başta ama bir gün emerken sertliğini hissettim ani ve geçici ateş gibi sadece kafasında ateşi oluyordu ve eli parmağı sürekli ağzına götürerek ağlıyor, annemler de kaşık vurunca anladık diş olduğunu şimdi de her beslenmede ısırarak hatırlatıyor iki tane dişi olduğunu diş patlayınca da maalesef hemen rahatlamıyor hala huzursuzluk devam ediyor çünkü diğerleri de damaktan yükseliyor 🥹🥹🥹

Dişi çıkan bebe var mı? Belirtiler ne kadar sürdü ne oldu yazabilirseniz sevinirim
Benşm kızın 5. Ayına bşr hafta kala sağ alt dişi çıktı bir hafta sonra da yanındaki belirtiler bir buöulnhafta boyunca herşeye ama herşeye çok ağlama , iştahsızlık , aşırı salya , kulaklarına vurma hatta kulak arkasını yara yapmıştı benimde görümcem kaşıkla anladı diş olduğunu şimdi baya büyüdüler ama 3 gündür yine huysuzluk uyku gerilemesi hatta 15 dk da bir ağlayarak uyanma aşırı iştahsızlık ve kulaklara vurma yine salya artışı var. Bakalım şimdi hangi dişler geliyor

Benimde 7 yılın sonunda oldu ama hemen olsun istemem alerjik reflü bebeğim ve hiç desteğim yok çok yorgunum önce bunu büyütüp biraz rahatlamam lazım sonrasına Allah kerim en yakın zamanda spiral takmak istiyorum da bı turlu adet olmadım ve fırsat bulup gidemedim doktora 🤦🏻‍♀️
Bn ilk aydan düzenli bir şekilde oluyordum aslında geçen erken gördüm bu ayda gecikti test yaptım negatif bu cuma kEndi doktoruma gideceğim inşallah bi sorun yoktur muhtemelen polikistik azmıştır Bnde o sıkıntı var Bnde istemem bir yaşından sonra olursa olsun ailemin yanındayım neden olmasın ki 😇

Bnm kızım çıkardı 5 buçuk aylık sağ alt diş çıktı belirti olarak çok huysuz isahi oldu salya aşırı aktı çok fazla herşeyi ağzına götürüyor

Back
X