Canım sende Allaha emanet ol.. Rabbim sana eşine sabır versin.. İnş tez zamanda tekrar yüzünüz güşsün.. Hakkınızda hayırlısı buymus demekki.. Dualarımız seninle
Neden oluyo bas agrısı bende bilemedim ama gercekten cok şiddetliydi.. Gece kalktım eşime masaj yaptırdım minoset içmiştim yani hamile olmasam bi tane daha içerdim.. Dus aldım yattım... Sabah kalktım yine aynı agrı su anda basımı yokluyo bi gidio bi geliyo bakalım ...bu arada bn giresun bulancaklıyım eşim samsun havzalı amma istanbul kayabası basaksehirde oturuyorum
Dualarmız seninle canım... Güpgüzel haberlerini bekliyoruz inş....

canım ya insana o 3 saat 3 gün gübü geliyodur muhakkak... Ama napalım sabır cekcen....
Sanada canımm cok saol
Canım basın agrıdıgı için gözün şişmiş olabilir.. Tansıyonuna muhakkak bak.. Ben kendime kızıma hamıleyken tansıyon aleti aldım böle kötü hıssedersem kendimi hemen ölcuyorum canım.. Bnmde dün cok basım agrıdı özellikle sag tarafı sag gözümü görsen nasıl şişti masaj yapa yapa indi biraz sabah kalktım bu sefer küçülmüş

eşim dayanamadıgüldü bu ne kız diyo bana
Amin canım.. İnş halin vaktin yerine gelir... Geçicek be sılacım Allah baska selerle imtihan etmesşn. Vucudun demekki gercekten dayanamıyo kı böle tepkı veriyo bitanem.. Allah acil şifalar versin bnm damadı öp....
Allahtan acil şifalar diliyorum canım bool bool dinlen...bnm kanamam olunca de um bana ilaç verince demiştiki ilaç kesin çözüm degil bol bol dinlenıceksın uzanır vazıyette olucaksın mecbur kalmadıkca ayagı kalkmıcaksın demişti
Canım ya sennerde oturuyosun merak ettim ...
Sanada canım
Allah tamamına erdırsın ... Gözün aydın canım
Hosgeldin canım bebişin küçükmüş... Olsun rabbm kolaylıgını verir.. Bnmde 23 aylık bi bebişiiiim varr
Canım o 2 küsür kılo şişliktir.. İlk 3. Ayı geç ondan sonra tartıl tam belli olur kac kılo aldıgın sorun yok saglıklı beslenırsen inş bi problem cıkmaz
Bede pko var mesela kılo almaya cok elverişliyim amma dıkkat edicem
İyiyiz darkk sen nasılsın kuzu