• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi sorum olacak hamile kalmadan önce tsh 6 çıkmıştı.hamilelikte 2,5 ve altında olsun istiyor doktorlar.oyüzden 25mg hap kullandım dün tekrar ölçüm yapıldı(2aydan sonra) 0,6 ya düşmüş.alt sınır 0,2 yazıyor.çokmu düşmüş sizce yoksa normalmi?cuma doktora göstereyim diyorum

Kizlar ben de araniza yeni katildim ama ben sat imi hatirlamiyorum sizce dr un ultrasona gore soyledigi tarih dogru mudur yani asagi yukari sat imi da tahmin ediyor ama ben dikkate almadim uff hatirlamamak ne kotu biseydir yardimci olursaniz sevinirim..

hoşgeldin hayırlı olsun. :nazar: sat çok da önemli değil çünkü ben doktora 6 haftalık(sat a göre) diye gittiğimde ultrason 5 hafta olarak hesapladı ve önemli olan ultrasonun hesabı. sata göre hesap çok doğru olmuyo döllenme ne zaman ne kadar geç oldu bilinmez. bence sorun edeceğin birşey yok rahat ol

canım indirect coombs testim negatif cok şükür.sen nasıl bir yol izledin canım.ayda bir test yaparız dedi doktor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi

canım ben yaptırmayı düşünüyorum da öğretmenim ben tatile gideceğim memlekete temmuz olmadan 20 haziranda çağırdı doktorum 11+0 oluyor bebişim 4 gün önden gidiyor yani 11+4 kendi doktorumda yaptırmak istiyorum erken mi oluyor acaba sen 3 temmuzda kaçıncı haftada oluyorsun?

kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi

Bende yaptiricam cnm. Daha erken olsada bunu söylemek için kan şekeri için seker yüklemesi yaptirmiycam ama okadar aşırı miktarda sekerle bebegimi zehirlemek istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O neymiş yaw ilk defa duyuyorum :D

sen nasıl bir yol izledin kuzum ya anlat hele.ben negatif eşim pozitif.28.haftada iğne olacağım ama her ay indirect coombs testi yapılacak.benım kan grubum ile bebek etkileniyor mu diye

canım ben yaptırmayı düşünüyorum da öğretmenim ben tatile gideceğim memlekete temmuz olmadan 20 haziranda çağırdı doktorum 11+0 oluyor bebişim 4 gün önden gidiyor yani 11+4 kendi doktorumda yaptırmak istiyorum erken mi oluyor acaba sen 3 temmuzda kaçıncı haftada oluyorsun?

13. hafta cnm zağten 11-14 arası yapıyorlar cnm

sen nasıl bir yol izledin kuzum ya anlat hele.ben negatif eşim pozitif.28.haftada iğne olacağım ama her ay indirect coombs testi yapılacak.benım kan grubum ile bebek etkileniyor mu diye

Bizde de ben negatif eşim pozitif canim.Bana sadece 28.haftada igne vuruldu seninki gibi her ay test yapılmadı. Birde dogumdan hemen sonra yapılıyor ayni iğne hepsi bu kadar ...

Bizde de ben negatif eşim pozitif canim.Bana sadece 28.haftada igne vuruldu seninki gibi her ay test yapılmadı. Birde dogumdan hemen sonra yapılıyor ayni iğne hepsi bu kadar ...

etkileşimde olursa diye bir test canım yanı düşük tehlikem oldu ya acaba benim kanım bebeğe geçti mi diye.eger geçerse bebek antikor üretiyor ve böylece bebek geliştmiyor o yüzden bu test yapılıyor canım.yanı anladığım bu ama tam anlamadım offf acemilik yok mu acemilik :)

etkileşimde olursa diye bir test canım yanı düşük tehlikem oldu ya acaba benim kanım bebeğe geçti mi diye.eger geçerse bebek antikor üretiyor ve böylece bebek geliştmiyor o yüzden bu test yapılıyor canım.yanı anladığım bu ama tam anlamadım offf acemilik yok mu acemilik :)

Bilmiyorum canım ben iki hamileligimdede igne yedim sadece kan testi falan yapmadılar bunun icin.
İyide bebegin gelişip gelismedigi zaten her seferinde kontrollerde belli oluyor ne gerek var bunun için her ay kan almaya bence sen onu guzelce bir doktoruna sor öğren canım hastanedemisin şimdi ?

Slm kızlAr iyi aksamlar...
Nasılsınız bakalım... Masallah geçmişi okuyamadım basım döndü:9:

EFLALİM 41 yasini o zamn sende topluyoruz....

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz senin
Sılam.2. Cüz senin
Hatibulut.3. Cüz senin
Ecepelin4. Cüz senin
Hayroshayroshayroz.5. Cüz senin

Arkadaslar cüz almak ısteyen özelime lütfen yazın.. Cüzü oluyanlarda okudum dıye bılgı verırse..
LÜTFEN KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM.. Kuran okumasını bılmıyenler tevhıdı bıtırmeye ugrasalım..
Fazla vaktı olmayan yasini serifi bitirelim.. HEPİMİZİN DUAYA COK İHTIYACI VAR...
Temeli saglam atalım.....

La ilahe illallah 99 kere 100. Cüde La ilahe illallah muhammeden resulıllah diyip tamamlayalım... ( kelimei tevhid)

Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊

Bugün tam 8 haftayı dolduruyorum. SAT 17 Nisan.
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası,

Merhaba canim. Seninle son adet tarihimiz ayni. Benim de sat 17nisan :) 5 haftalikken gitmistim ilk. Keseyi gorduk. Ikinci kez de cuma ogleden sonra gidicem insaallah. Birbirimizi takip edelim gelisimsel olarak. Ben de Ankda olacagim yazin insaallah. Ama sen erkek doktor onermissin. Ben bayan doktor arayisindayim. Zakkum_06 nin onerdigi doktora bi gitmeyi dusunuyorum bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, bü gün kontolüm vardı çok şükür ki sorunsuz geçti, sağlıklıyız, tek kafama takılan ben 11 haftalık olduğumu idda ederken ultrason ölçümüne göre 10 haftalık çıktı.
Demir ilacı verdi, oroferon diye, sabah akşam içicem, kansız çıkmışım biraz.Bende durumlar böyle ya sizde ?

Back
X