• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kime inansak şaşırdım...benm hem tüp hem de takip yapan dr um 11.haftaya kadar dinletemem dedi.
zaten görüyoruz çok şükür yormayalım minişleri.....

aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:

Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)

Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :

Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...

Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
öf çok duygulandım beee:((
eline,yüreğine sağlık hayatım çok güzel olmuş,amin diyorum dualarına.
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
11. cüzüde ben alayım tatlım,ay ne iyi oluyor böyle yaa..
kız kalp atışını duydum ya ölcektim heyecandan bulantıyı bile unuttum iyimi bulantımı düşünemiyorum bile :1::1: ya doktor bazı testler istemişti sonuçlar pozitif çıktı anlarmısın ya:26:

CMV IgG -202,4 pozitif
Anti Rubella Ig G-121 pozitif
nne büyük bir mutluluk değil miii:))
gözün aydın canım,10. haftaya geldiğinde gördüğn manzara karşısında daha çok duygulanacaksın:)
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim sabır versin,geçmiş olsun.tez vakitte sağlıklı bir hamileleik nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah

Eki Görüntüle 1154657

Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızz maşallah yaaa,Rabbim iki yavruna da nazarlardan saklasın,siz anne babasına bağışlasın inşallah...
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

Bizi anneliğe layık görüp,hamileliği nasip eden Rabbimize dua etmemiz kadar normal başka ne olabilir ki?

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim bu mübarek gecede açtığımız elleri geri çevirmesin,dualarımızı kabul etsin inşallah...

arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah..doktor kontrolün mü gelmişti yoksa vücudun belirti verdi mi? kanaman yada lekelenmen var mıydı?

aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:

hiç korkma canım.nasipte olan başa gelir.sağlıklı bebek allahın izniyle düşmez.
rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza.

hiç korkma canım.nasipte olan başa gelir.sağlıklı bebek allahın izniyle düşmez.
rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza.

hep hayırlısını istedik zaten haklısın rabbime emanet onlar :nazar: sağol bitanem ben çıkıyorum hayırlı kandiller :54:

Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊

Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊

yok canım almayım ben benim karın beni 14.hatta16.haftaya kadar götürür gerisi Allah Kerim:)

yok canım almayım ben benim karın beni 14.hatta16.haftaya kadar götürür gerisi Allah Kerim:)

İlahi 😊😊😊

♥Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin, annesine babasına , ülkesine, dinine hayırlı evlatlar versin.Bebek isteyen kardeşlerimizede hayırlı, saglıklı bebekler versin inşallah. Dualarım hepinize bu gece Allah kabul etsin♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

est. sakın yargıladım diye düşünmeee senin verdiğin paranın 7-8 katını verenler var biliyorum ben sadece yani bu 300-500 tl para alan hastanelerin benim gittiğim özel hastaneden ne farkı var onu merak ettim yani benim girdiğim usg cihazı da hdi görüntü veriyor benim dr.um doç değil ama fena de değil yani :):52::52:

doğruyu söylemek gerekirse ben İstanbul a gelinceye kadar özel hastanenin kapısının önünden dahi geçmedim ve hep devlet hastanesine gittim ve hiçbir şikayetim olmadı burada da gittim devlet hastanesine ama burada ki doktorlar( tabiki de hepsi değil) alışmışlar millete bağırmaya çağırmaya,,,,
birde ben direkt riskli gebelik doktoruna gidiyorum yani yaşım belki biraz küçük olsaydı veya önceden düşüğüm olmasaydı giderdim devlet hastanesine,,,
ama kendi şehrimde, izmir de olsaydım kesinlikle devlet hastanesine giderdim,,,

cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)

Oyyy yenilir bunlar masallaaah :)) buyumus epey. Ben daha 8+1 i bugun bitirdim. Gecen hafta pazartesi bakti en son. 16 haziranda randevum. Yani 8+5 olcam. Ellerini kollarını hareketini gorrbilir miyim cok mrraktayim:) bir de kalbinin pit put attigindan surekli emin olmak istiyorum. Keskee anlayacagimiz bir yolu olsa bunun. Hastanelere kosmamak icin zor tutuyorum kendimi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)

Bu arada ben de 4 5 aylik gibi gobekliyim ama gazdan diyorlar iniyormus sonra ;)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ya benim kocam niye bu kadar aceleci bilmiyorum ki. Herkese duyurmus kizlar daha 6+2 yiz. Milletin gozu zaten hep ustumuzde. Benim akrabalarim bile akraba degil akrep, basima kotu bisey gelince sevinen cinsten. Nazar yuzunden kinam oldugu gun hicbisey yokken hastanelik olan insanim. Korkuyorum cok. Bebegime bisey olursa bi de arkamdan icin icin gulenlerle ugrasirim Allah korusun... erken degil mi kizlar duyurmak icin.

söylediniz mi ?

Back
X