2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada bebek arabasını dün alsaydım 450 tl idi bugün 600 tl olmuşş tüm erken diyenlere burdan selamlarımı söylüyorum
Kismette yokmuş cnm belki yine indirime girer buarafa özdellerden aldıkların cokmu kalıtesız cok uygun vede güzel duruyorlar kac günde gelıyo ürünler

Bende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .

Bende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
benim miniğim 4 gün önce 610 gramdı. Günlerimize bakılırsa hemen hemen aynı gibiler. Miniğim minik değil mi yoksa :KK49:

Kızlaaaar bana moral verin :KK61: Yeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba:KK14:

Kızlaaaar bana moral verin :KK61: Yeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba:KK14:
Bununla geçmiş olsun. Trafik sıkıntılı biliyorsun, mal yerine konur Allah'ın izniyle, cana gelmemiş çok şükür. En önemlisi de kuzun tabi :KK66:

Bwnde 25 haftalikken gittim 9 kilo aldim bebeğim 796 gr valla benim doktorum hiçte böyle bişiy demedi

Bununla geçmiş olsun. Trafik sıkıntılı biliyorsun, mal yerine konur Allah'ın izniyle, cana gelmemiş çok şükür. En önemlisi de kuzun tabi :KK66:
Orası öyle tabi canım ama insanın canı sıkılıyor yine de. Bi de hatalı karşı taraf kusur tespiti filan yapılacak, bu işler belli olmuyo olur da bana da haksız yere kusur bulurlarsa diye endişeleniyorum, 3 günlük araba mahvoldu diye üzülüyorum, belki 2 hafta da arabasız kalcakmışım :KK51:

kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.
Ben sebamed ürünlerini almayı düşünüyorum ama en son alacağım ki ileri tarihli olsun.
arkadaşlar merhaba bebek doğduğu zaman evde ve hastanede ne gibi şeyler dağıtıcaksınız fikir olarak sizlere soruyum dedim birde bebeğim odasını ve eşyalarını sizlere göstermek istiyorum ama fotoğraf yükleyemiyorum tabletten mi acaba bilemedim ya.... aaaaa bide süt sağma makinası ne öneriyorsunuz cici anneler ???
Medela swing alacağım canım.
bende araştırdım ve nuna sena siyah aldım bugun ebebekte kampanya vardı hiç kaçırmadım:)
Güle güle kullanın canım. Ben de nuna sena alacağım sanırım. Ne kadara aldın, mağazadan mı aldın? İnternette siyah yok, kalmamış.

teşekkür ederim cvp verdiğin için güzel anne
Cnm ben hastanede baykuş anahtarlık yaptırdım lohusa şerbeti kurabiye şeker çikolata ve badem şekerleriyle arajman düşünüyorum allahım izin verirse tabi :) mevlütte kolonya sabun ve lokum düşünüyorum bakalım :)

canım bend philips avent düşünüyorum.Ama nu'un disney karakterli olanlarıda kafamı karıştırmıyo dğil :DGörsellik açısından tabi .E bebekte indirmdydi demişsin tükenmiş e bebek te.n11.comda 74 civarı uzun zamandır takipteyim çünkü ama sanırım iki ürünü var bu setin biri biraz daha pahalı.Fark ne ama onu bilemiyorum
Hani ilgilenenler olursa n11 den alabilir
Aventin biri yeni doğan için daha uygun anne göğsü şeklinde olan ış o pahalı olan canım bende araştırıom etrafımdaki herkes ablamlar felan onu öneriyo ebebekte indirimdeyse yarın gidip bi bakayım :)

Merve nın mesajını arıyorum ama bulamadım..

Bende de panikatak geçirir gibi çarpıntı nefes darlığı var ve sanki göğsüm patlayacak nefes alamıyorum vücudum sığmıyor bir yerlere gibi gece yatamıyorum vs vs...

Bunlar da hamilelikten olan normal belirtiler dinlenip düzenli yürüyüş yapmak gerektiğini söyledi yavaş nefes al ver arada dedi.. Korkma yani canım inş okursun Mesajı :)
Ay o bende de oluyo ya hamilelikte normalse ii bari bende depresyona mı giriom noluo demiştim :)

Çok geçmiş olsun canım neyse ki size bişi olmamış annesi üzülme sakın bebişini düşünn

İyi geceler kızlar.. Nasılsınız.. Ben bu alsam de uma gittim ... Kasık agrılarım artık tavan yapınca.. Vajınanın oralardabaglar varmıs.. Onlar agrı yaparmıs.. Cocuk hareket ettıkce..
Daha cok agrı yapar dedı... İğne vuruldum agrıkesıcı.. Doguöu yada bebegi zorlıcak bişi yok şükür..
Şeker yüklemesi dr gerek gmrnedi.. Böbreklerime baktı.. Akş tkş insülin direncime bakılmısıtı ..bi problem yok şükür..
Gelelim ogluma... Bayram gelmeden bayramlastık askım oglumla..
1100 gr olmus... 5 kılo almısım toplamda..suyum falan cok iyi.. Yalnız bebegimin bası asagıda olması gerekırken bnm bebeişimn başı sag yukarı taraftaymıs ama dr bunun önmli olmadını yarın saah bakarsın asagı iner doguma kadar gezebilir dedi.. Sorun yok yani...
Pipisini gördük.. Kalp atısını dinledik...şükür iyi geçti...
3 tane daha igne olucam...
Minoset kullancam agrım olursa... Bu kadar...

Maşallah sübhanallah Mervecim. Allah acil şifalar versin. Çok şükür ağrın normal bir ağrıymış.
Ağrı kesici fayda etti mi bari?
Demek 1100 gr olmuş paşa. Benimde bu Perşembe kontrolüm var 1 kilonun üzerine çıkmış olacak mı çok merak ediyorum:KK51:

Kızlar bende n11.com'dan 74 TL'ye Aventin yenidoğan biberon setini almıştım. 2 ay oluyor.
Ankara'da ki BabyMall mağazasından gelmişti.
Kolik azaltıcı özellikli 4 tane 2 boy, 2 farklı zaman için biberon emziği, yeni doğan emziği ve biberon fırçası seti.
Kullanmak gerekecek mi, memnun kalır mıyız bilemiyorum tabikii. Ama bulunsun diye aldım.

Ziyarete gelen misafirler için;

Hastaneye gelenlere;

Asetatlı kutuda bebek biblosu + bebek kolonyası ( yakın bir arkadaşım hastane hediyesi olarak asetatlı kutularda bebek sabunları yaptıracak), beyaz- mavi badem şekeri, lohusa şerbeti, ve minik tuzlu-tatlı ikramlıklar olacak inşallah.
Ki hepsi hazır.( İkramlıklar hariç tabi :D taze olsunlar:-))
Ve bunları giderken yanlarına vermek için 50 adet mavi karton çanta hazırlayacağım. Düz yada puantiyeli maviden karton çanta olacak. Üzerilerine de kendim kurdeleden süs yapacağım.
Bunlardan 50'şer tane hazırlayacağım eve gelince mevlüt öncesi ziyarete gelen olursa yine bunlardan dağıtacağız.

Mevlütte;

Kadife yuvarlak, püsküllü lavanta kesesi yada lavanta bohçası deniyor. Bunlardan 150 tane kendim yapacağım onları dağıtacağız. Henüz kumaşını almadım. Birde lokum ve et+pilav+ayran+tatlı dörtlüsü olacak inşallah.

Birde aklımda başlangıçta başka fikirler vardı, 150 adet mavi tül kendinden kurdeleli bohça şeklinde keselerim var.
Almış bulundum diyelim:KK70: Belki onlara da tesbih alırsam onuda dağıtırım.

Bu arada mutfağımın temizliğini bitirdim. Kaç gün sürdü bilmiyorum:KK70: Dur kalk, dur kalk ancak bitti:KK70: Sadece dolap kapaklarını silecektim ama yanlışlıkla kendimi içlerini boşaltmış olarak buldum:KK70:

Şeker yüklemesi yüksek çıkan annişler. Sıkmayın canınızı dikkat edin yediklerinize, diyetlerinize uyun, yürüyüşünüzü aksatmayın Allah'ın izniyle sorunsuz insüline gerek kalmadan atlatacaksınız bu sıkıntılı durumu.

Birde kültür mantar şekeri düşürüyor diye biliyorum. Onuda bir araştırın ve seviyorsanız yiyin. Her şey bebikolar için:KK36:

bende araştırdım ve nuna sena siyah aldım bugun ebebekte kampanya vardı hiç kaçırmadım:)
hayırlı olsun canım bende alcam ama kampanya nette gözükmüyo sen mağazaya mı gittin de aldın internetten mi bende alayım safarisini almak istiyorum bende

Back
X