2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C
Sanirim kullandıgın balık hapının tam adı efa daily degil mi? Banada drum onu verdi ve son 3 ayda kesinlikle kullanman lazım dedi. Bu ara bende kilo aldim ona bağlı olabilir ancak bebegimin gelişimi için önemliymiş, hatta okuduklarıma göre emzirme döneminde de kullanmak gerekiyormuş, doğumdan sonra dra sorup gerek görürse kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Bence için rahat olsun, rahat rahat kullan canım. :)
Cok enteresan bana da balik hapi vermedi, milyon tane vitamin kullaniyorum nerdeyse bir o eksik, doktorumun bildigi vardir diye dusunuyorum...

KIZLAR BENİM KIZIM 2 GÜNDÜR ÇOK HARAKETLİ HİÇ DURMUYOR SANKİ HİÇ UYUMUYOR RAHATSIZ TABİKİ DEĞİLİM AMA TEDİRGİN OLDUM NORMAL Mİ ACEBA BU DURUM .

Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuş :nazar::nazar::KK46::KK46::KK49::KK49: şeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar:KK19:

MAŞALLAH CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH IM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.İNS ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCU DA GÜZEL ÇIKAR.

el emeğim göz nurum 20 tl ye mal oldu ikisi :)

kimi yerde açıklı koyulu çıkmışlar ama çekimden oldu kırmızı beyaz asıl renk

Eki Görüntüle 1260471 Eki Görüntüle 1260472 Eki Görüntüle 1260473 Eki Görüntüle 1260474

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)

Eki Görüntüle 1260471 Eki Görüntüle 1260472 Eki Görüntüle 1260473 Eki Görüntüle 1260474

vayy vayy vayy ellerine sağlık süper olmuş daha ne olsun pekte yakışmış :KK9::nazar::nazar::nazar:

Hayır; normalde 8 saat uyumzsam sersem olurdum.. Şimdi maksimum 6 saat yetiyor.. Oğlum beni geleceğe hazırlıyor sanırım :KK76:

bence de hazırlıyor ahh auyku ahhh:confused::confused:

Merhaba kizlar sürekli takipte olup pek yazmayanlardanim bugun kontrolum vardi seker yuklemesiyle ilgili drumun dediklerini paylasmak istedim. 50grlik yuklemenin bir bardak kola icmekle ayni oldugunu bir zarari olmadigini ama uc gunluk tokluk sekeri takibinin daha saglikli bilgi verdigini soyledi. Uc gun yemeklerden bir saat sonra tokluk sekeri olculuyor biraz zahmetli yaptiram dersen yukleme yaptir dedi. Ama benim yakinimda cok hastane oldugu icin cok zorlanmam. Zaten iki gun120 altinda cikarsa 3.gun yaptirmana gerek yok dedi. Normalde bir bardak seker icmiyosunuz ac karnina bu sekilde sizin yediklerinize gore bir takip oluyor dedi bana da mantikli geldi. Bayramdan sonra yaptiracagim insallah sonuclari da paylasirim sizlerle. Simdiden herkese hayirli bayramlar ve tatiller...

SLM kizlar dun kontrol ve seker yuklemesi vardi kontrolumuzda hersey yolunda haftasiyla uyumlu cok sukur 792 grm lmus pasam 50gr yukleme sonucu 146 cikti doktor yuksek dahiliye git dedi bayram sonrasi dedi sizlerinki kacti degerleriniz doktorunuz ne dedi
maşaallah paşana
Günaydınlarrr :oops:
Hic ama hic yataktan cikasim yok biri beni kahvaltiya cagirsa ne hos olur :KK50:
Bugun saglik ocagina kan ve vitamin ilaclarino yazdirmaya gitcem ama ben doktora gitmek istiyorum :mad:
Esim bosuna gitme diyo senin derdin baska diyooo :KK66:
Evet baska.hala bebegimin cinsiyetinden emin degilim niye boyleyim ben ya :KK61:
17.haftamda istanbula ailemin yanina gittigimde ozele gottik kiz dedi ama kesin demedi benziyo dedi
21.haftada burdaki doktorumda kiz dedi ama oda kesin demedi:KK11:
Detaylida ise bebegim saolsun kpadi orasini ayakcigiyla :mad:
Ah melegim brn burda meraktan oluyom sen gizliyon kendini annene yazik degilmi :mad:
Krsin bise demediklerinden emin olamiyoruz bi iki bise aliyorum pembe pembe sonra eve gelince pisman oluyorum ya erkekse diyree :mad:
Cok kotu cikmazdayim bayramdan sonra seker yuklemem var ve ben yine istanbula gidicem melegime bisey almadan gelemem ki :KK42:
Yine pembe pembe alirim :KK70: daha evime gelmeden pisman oolurum huyum kurusun :cool:
Esimde diyo kiz diye göstermiyor iste kendini. Keske bende net olabilsem..
canım bence kız:)
Günaydin kislarr sabaha temizlikle başladik :D
bende bayram yemeklerini yapmakla sancılandım artık
Kızlar eşim kızımıza ebrar ismini koyslım diyor nasibse...ebrar isminde tanıdıklarınız var mı karekterleri nasıl oluyor?
yeğenimin adı pek huysuz:)
Kızlar mrb hep sağlık sorunlarıyla geliyorum forma geçen hafta şeker yüklemesi Yaptılar 186 çıktı tokluk dün yine gittim 100 lük yükleme Yaptılar öğleden sonra gitcem ama netten baktım sonuçlara yine yüksek bide tansiyonum var ve sadece 4 kilo almışım kilo almam gerekiyormuş nasıl yapsam bilmiyorum tuzsuz yiiorum bir aydır tansiyon kapı kullanıyorum
canım niye kilo alman gereksin anlamadım gayet normak aldığın kilo bende 5 kilo aldım
İş yerinde üstüme o kadar geliyorlar ki kızlar inanamazsınız. Zaten doğum iznim bittikten sonra işten çıkaracaklar beni bari germeseler...
Kafaya koydum bugün bundan sonraki süremi raporlarla geçiştireceğim. Stres stres nereye kadar, oğluma yazık.
al raporunu gitsin çekme canım sıkıntıyı
Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.

Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
canım ben ımom kullanıyorum gece yatmadan içiyorum iştahımda kilomda normal
Benim de bugün sağ tarafımda bel mi kalça mı bacak mi anlayamadığım gıcık bir ağrı var. Hepsi birden ağrıyor, asıl ağrı nerde anlamadım. Yürümekte zorlanıyorum ama mutlu oldum kuzum büyüyor diye :)
ay o fena oluyor bazen bana da oluyor
Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuş :nazar::nazar::KK46::KK46::KK49::KK49: şeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar:KK19:
aaa kız demiştim bilemedim, gözünaydın canım
kızlar biz 2 isim arasında kaldık acık yardım etsenize ÇINAR - RÜZGAR - aslında ben sadece çınar istiyorum ama eşim rüzgarda olsun diyo ikisi birden çok uzun değil mi?
çınar yeğenimin adı, kendisi çok çok çok hareketli isimden mi bilmem:) ikiside güzel bence
Merhaba kızlar :KK3:
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?
ha hay bende 6 da kalkmış oluyorum oğlum sağolsun:)
bu arada kilo alımım durduğu gibi 1 kilo eksik çıkıyorum sanki neden acaba eskiden günde 1 ekmeğe yakın yerdim günde şimdi en fazla 3 dilim ondan mı acaba o_Obebiş kilo alıyormudur çok merak ediyorum yarın göreceğiz bakalm inş alıyordur
canım bebeğin alır merak etme sen
kızlar az önce bi arkadaşımla konuştum adeti 10 gün gecikmiş beta hcg değeri 200 çıkmış doktoru dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar kan ver demiş sizde özellikle de geç döllenme olan arkadaşlarda böyle bişeyle karşılaşıp sağlıklı gebeliği devam eden oldu mu?
canım değerin düzgün artması önemli inşaallah sağlıklıdır

çok güzel olmuş
KIZLAR BENİM KIZIM 2 GÜNDÜR ÇOK HARAKETLİ HİÇ DURMUYOR SANKİ HİÇ UYUMUYOR RAHATSIZ TABİKİ DEĞİLİM AMA TEDİRGİN OLDUM NORMAL Mİ ACEBA BU DURUM .

MAŞALLAH CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH IM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.İNS ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCU DA GÜZEL ÇIKAR.

bazen çok hareket eder özellikle bebeğin suyu iyiyse hareketi çok olur canım

vayy vayy vayy ellerine sağlık süper olmuş daha ne olsun pekte yakışmış :KK9::nazar::nazar::nazar:

bence de hazırlıyor ahh auyku ahhh:confused::confused:

maşaallah paşana

canım niye kilo alman gereksin anlamadım gayet normak aldığın kilo bende 5 kilo aldım

çınar yeğenimin adı, kendisi çok çok çok hareketli isimden mi bilmem:) ikiside güzel bence

çok güzel olmuş

çok yeşekkürler arkadaşlar 50 100 tl vermektense ucuza mal etmiş oldum :)

maşaallah paşana

çok güzel olmuş

Sağol cnm ;)

Canım benim doktorum da 3 ay sonunda efa daily balık yapı verdi kendisi profesör ve faydası OLDUĞUNU söyleyerek verdi.. Benim iştahım kapalı ama gayet de güzel kilo alıyorum ama ilaç kilo yaptı ya da iştahımı açtı diyemem için rahat olsun.: balık yemeyi bırak yanına yaklaşamam bence bu dönemde bındestek benim için çok iyi oldu.. Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse..:

Canım gönlünü ferah tut ya Şafi de karnını of Rabbim sağsalim kavuştueqcak inş evlatlarımıza..

Canım 250 büyük olur çünkü 125 küçük boy onu bile çeyrek doldurup vereceğiz uzunca bi zaman.. Bir de avent daha Yaygın sanırım ama en iyisi Dr brown diyorlar.. Cam şişesi tabi..

Anaa benim içime hep kız doğuyordu maşallah oğluşuna canım Allah bağışlasın :)

Bence büyük olur canım en küçük boyu bile çeyrek doldurup veriyoruz nerdeyse..

Canım Çınar da rüzgar da tek başına güzel isimler benim oyun rüzgârdan yana.. Çınar çok sert geliyor kulağa.. Ama sen içine hangisi siniyorsa onu koy kimseyi umursama:)
Sağol cnm evet herkes kız dedi amaa oğluşum saklamis pipiyi :)

Back
X