Günaydın kızlar zor haftalara girdik kendi adıma sabah uyanmamdan yatana kadar of belim of halim yok of basim ağrıyor of karnım tas gibi gergin şikayeleriyle geçiyor esim yokken 8 yaşındaki ogluma derk yaniyorum burda okullar tatil 2 hafta yanimda ders yapiyoruz genelde onunla ev isi yemek derken akşam oluyor.eskisi gibi gelemiyorum artik yetisemiyorum inanim bana direkt yazmak isteyen özelden yazsin lütfen yoksa gecmiste tek tek bulmam imkansız.
İnşallah sizlerinki benim gibi şikayetlerle gecmiyordur üçüncü kolay olur derlerdi birde alakası yok hepsi ayrı ayrı birkez daha anladım. Daha onceki hamileligimde oluşan çatlaklar mor mor oldular karnim gerildikce iyice genislicek sanirim catlaklar napalım kr falan etki etmiyor inanin vücut yapisiyla ilgili.
Kilo durumu da feci 8 kilo almis bulunmaktayım ve asil şimdi başlıyor kilo alma zamanı sanirim bu seferde diğerlerinde ki gibi +25 leri gorucem

kendimi biliyorum cunki 6 inci aydan sonra haftada yarim kilodan fazla alıyorum bazen dahada cok neyse cogu gitti azi kaldı ne catlaklar ne kilo umrumda değil sag saglim saglikli bir sekilde dogum yapip evladimi sağlıklı bir şekilde kucaklamak istiyorum hersey eski haline döner yeterki saglikli evlatlarimiz olsun :)