2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım iyi günlerde kullanın inş çoook ciciler:KK68:

ofizmir maşallah sübhanallah kızına. Ne kadar tatlılar yaa daha şimdiden:KK51:

Sezincim lohusa tacını görmemiştim bence olur neden olmasın kelebekli çok güzelmiş :KK36:

Sılam Allah kolaylık versin, inanılmaz anlayışlı bir kocam, ve uğraşacak evden başka bir işim olmadığı halde bu yorgunlukları ağrıları sızıları yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkıyorum vs. Senin zor olmaz mı yaaa.
Yanında 1 evladı daha olan anneler içinde zor. Onlarda yavru onlarda ilgi isteyecek karınları acıkacak vs.
Allah kolaylık versin hepinize:cry:

Eflalim ne iyi olurdu kreşe verebilsen yavrunu bu sene, doğum zamanı ve sonrası çok rahat ederdin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Mrssperfine cığıımmm duvar kağıdını siz mi yapacaksınız?
Yoksa birine mi yaptıracaksınız?
Biz kendimiz yapabilir miyiz acaba. Birde ne kadar pahalıymış bu iş yahu:KK55: İnternetten bakıyorum fiyatlardan yoruldum:KK53:

Babyforwe hayırlısıyla yaptır şu tahlili di mi ama. sana da sıkıntı oldu böyle yaaa :KK43:

Zafergül aldıkların çok cici. Allah iyi günlerde hayırla sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ben en son İstanbul maceramızdan beri kıyafet olarak hiçbir şey almadım.
Bir kaç eksik var ama artık acele etmiyorum.
Bizim elektrik süpürgemiz bozuldu, arabamız arıza verdi derken masrafımız bayağı çok bu aralar:KK53::KK53:
sorma canım yaa bıktım gidip de bebişimi görememekten özledim çok 3 haftayı geçti ssanırım görneyeli ilk defa açıldı ara bu kadar bu sefer:KK61:

ben tam 10 kilo almışım ya nerde bu kilolar hiç anlamıyom bi tek de karnım cıktı halbuki baya bi çıktı gerci ama oğluşum da daha 1 kilocuk. doktor teyzemiz de kızdı bize napcam ben bütün gün oturarak çalşyrm akşam yürüyüş yapcak halim kalmıyo zaten. bi de 2 adım atsam wc ihtiyacı duyuyorum :'( ne güzel yavaş kilo alym diye seviniyodm son üç haftada 4 kilo almışım :KK43: bi de bu bayramdan önceki halim bayramda noldum allah bilir.. şekerim de 141 çıktıydı :KK43:

üzülme canım çoğumuz aynı durumdayız kilolar aldı başını gitti bundan sonra ne olur rabbim bilir sabredeceğiz 3 ay sonra bir avazda doğrup bir avazda kilolardan kurtuluruz inş:KK45:

Canım d. Kağıdından yana çok dertliyim uzun yazıcam:)))

fiyatlar gerçekten abuk sabuk:) işin içine bebek evlilik girince herkes sömürüyor vallahi:)) english home ucuz dediler oraya baktım bir iki duvar 1.500 tl tutuyor. Daha neler!

Ist unkapanı nda imç var, biz oradaki bir toptancıdan uygun fiyata alacağız. Evlenirken de tüm evimi 1000 tlye yaptırmıştım ithal duvar kağıtları ile üç oda salon yatak odası tavan ve mutfak dahil.. Yani gayet ucuzdu:) Şimdi yine oraya gideceğiz inş bu hafta sonuna kadar.. Gidince fiyatları paylaşırım seninle umarım işine yarar.. Orada uygun şeyler vardı..
Ya da etsy den falan da sipariş veriyorlar internetten.. Becerikli olanlar kendi boyalarda bile puantiye çizgi vs yapıyorlar.. Odayı mavi boyayıp beyaz çizgi ya da puantiye yapıyorlar. Ama ben becerikli değilim eşim de sabırlı değil asla uğraşmaz:)

Duvar kağıdını bir tanıdık usta ile anlaşıp yaptırcaz çünkü evimizin duvarları girintili çıkıntılı cumbalı vs beceremeyiz:)) usta ise yarım günde halleder..
Ama ablamlar oğlunun duvarına kendisi yaptı düz duvardı biraz uğraştılar vs ama gayet de güzel oldu. Kocam becerikldidir sabırlıdır uğraşır diyorsan duvarların da Düz ise siz de yapabilirsiniz bence.. Ama ben defter bile kaplayamam:))
Bir de yanınıza abi kardeş baba vs gibi becerikli bir erkek olursa sizde yaparsınız sen tutmak için bile olsa uzanma yukarı kısımlara yaparken..

Oh:) işte böyle :) inş şu duvar kağıdı faslı biter de zevkle oturur sağlıkla huzurla büyütürüz yavrularımızı..

ben 2 duvara yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz

sorma canım yaa bıktım gidip de bebişimi görememekten özledim çok 3 haftayı geçti ssanırım görneyeli ilk defa açıldı ara bu kadar bu sefer:KK61:

üzülme canım çoğumuz aynı durumdayız kilolar aldı başını gitti bundan sonra ne olur rabbim bilir sabredeceğiz 3 ay sonra bir avazda doğrup bir avazda kilolardan kurtuluruz inş:KK45:
Sağol cnm hepimiz inşallah :)

Diğer Cicilerimizin fotoğraflarını çekince eklerim artık şimdilik bu kadar ugrastiriyo çok tek tek off :) bu arada yarın aşımın ikinci dozu vurulacak inşallah yine hafif geçer ilki süper geçti :)

Ben de tüm odama yaptıracağım canım inş ablam bir tek beşiği dayandığı büyük duvara yaptırdı kimisi de iki duvar yaptırıyor nasıl arzu ediyorsan planladıysan yap bence hepsi güEl durur mutlaka..

Eflalim canım inş rabbim gönlündekini hayırlı eylerde nasip eder.. Kreş işi inş hayırlıysa olsun...

Zafergülüm sen böle resimler yolladıkca kendime bakıyorumda hala sıfıra sıfırım yani...
Hiçbirseyim yok ya..
Ama inş baslıcam ıkı hafta daha işim var.. Ondan sonra baslıyorum inşallah..

Duvar kagıdı gibi yapılan boyalar var.. Özel bi fırcası var..cok güsel oluyo .. Oda yapacaksanız bence duvar kagıdı yerine duvarınız alcılı oluyo böle pürüzsüz dümdüz o boya tipi daha hos oluyo acıkcası yani...
Birde bant vuruyolar duwara yıldızlı düz serit yanlamasına yada boylamasına küçklü büyüklü yuvarlak sekıller yada çiçek .. Alt zemine beyaz sonra bu bantları yapıstırıp pembe mavi turkuaz işte hangi renk olucaksa cok güsel oluyo.. Artık siz bilirsiniz canlarım benim..

Ömer yasin
Yasin musab
Allahım ... Kızlar sahabe isimleride baktım.. Nese kendimi sıkmıcam onun ismi belli :)
Immm yasin talha nasıl..?
Hiç düşünmicem bu isim konusunu
Eymende güzelmiş....:)

Cok şükür 100 lük yükleme değerim düşük cıktı 50 lık yükleme yüksekti146 çıkmıştı bugun 100 yaptırdım değerleri atım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    152,4 KB · Görüntüleme: 92
Ömer musab
Musab Ali
Yusuf Ali
Yusuf musab tan yana oylarım...

Desenli lüks boyalar çok daha pahalı canım annem kendi evine öyle yaptırdı daha pahalı...

Duvar kagıdı gibi yapılan boyalar var.. Özel bi fırcası var..cok güsel oluyo .. Oda yapacaksanız bence duvar kagıdı yerine duvarınız alcılı oluyo böle pürüzsüz dümdüz o boya tipi daha hos oluyo acıkcası yani...
Birde bant vuruyolar duwara yıldızlı düz serit yanlamasına yada boylamasına küçklü büyüklü yuvarlak sekıller yada çiçek .. Alt zemine beyaz sonra bu bantları yapıstırıp pembe mavi turkuaz işte hangi renk olucaksa cok güsel oluyo.. Artık siz bilirsiniz canlarım benim..

Ömer yasin
Yasin musab
Allahım ... Kızlar sahabe isimleride baktım.. Nese kendimi sıkmıcam onun ismi belli :)

Kızlar hazır tekrar konu açılmışken bu kardeşinize bir dua edin ne olur, oğlumun kreş işin eşim ikna olsun yer gök duayla, tabi oğlum için hayırlı iyi olacaksa önemli olan o ben değilim

Ah canım bu erkekler çok hödük... Sen her şeye yetiştiğin müddetçe o ne kadar zorda olduğunu anlamaz inat eder.. Bence sen konuyu açma ama çektiğiniz sefalete de ortak et onu:) artık yetişemediğini görsün o da... Benim eşim de inadından dönme doğuracağım hastaneyi bile kendi seçti ben istemememe rağmen :(

sözde elktrikli tutacaktım akşam oldu anca topladım ettim 2 makina çamaşır yıkadım o kadar yemek yapmaya başlamam lazım yada aşağı inip bebişe birşeyler bakarım:KK11: çok uyuşuğum bugün:p

canım zor olur tabi eşine, annen gelemez mi türkiyeden,kv gelis desem sana faydası olmaz sanırım, üzüldüm şimdi:KK43:

canım henüz ikna olmadı bir daha konuşucam ama dediğim dediktir sonra çok pişman olur onu da biliyorum ama geçmiş ola:KK43:

neyse canım dediğin gibi evde ki gibi olmaz dikkat edersin artık,bebişin iyidir inşaallah sıkma güzel canını

canım hepside güzel

öyle olur canım son aylar artık normal

resim görünmüyor
SAĞOL EFLALİM :)

Kızlar hazır tekrar konu açılmışken bu kardeşinize bir dua edin ne olur, oğlumun kreş işin eşim ikna olsun yer gök duayla, tabi oğlum için hayırlı iyi olacaksa önemli olan o ben değilim
CANIM İKİNİZİN HAKKINDA DA HAYIRLISI OLSUN.. :nazar:

Merhaba kızlar. Şeker yüklemesi yaptırdım ben de. 50lik. 0-140 referans aralığıyken 146 çıktı. Doktor emin olmak için 75lik yaptıralım diyor. Sizlerin yüklemeler ne alemde?

Bana ilk seferde 75 lik yükleme yapıldı.
Sonra buradaki arkadaşlara hep 50 lik yapılınca sordum doktora neden 75 lik diye.
İlk seferinde tam tanı koymak için dedi. 75 lik yükleme garanti sonuç verir 100 lük yaptırmaya gerek kalmaz dedi.
Çünkü 50 lik yapılınca az miktar yüksek çıkınca seninki gibi; bu sefer 100 lük yaptırılıyor.
İki sefer uğraşmış oluyor, ki bir çok anne için zorlu geçen bir testmiş. Beni pek etkilemedi mesela.
Bu yüzden doktorum ben ilk seferinde 75 lik yaptırıyorum, düşük yada yüksekse tek seferde anlaşılıyor demişti.
Benim doktorum perinatolog o yüzden dediklerine güveniyorum.

Şimdi seninde yüksek ihtimalle normal çıkabilir şekerin ikinci testte.

İnşallah eflalim inşallah hayırlısıyla ikna olsun eşin.
Seninde yavrunun da hakkında en hayırlı olan kararı verin inşallah:KK68:

Merhaba hanımlar, şu bel ağrıları beni çok yordu ama anladığım kadarıyla hemen herkeste aynı durum söz konusu, birde ara ara olan kasık ağrılarıyla kendini belli ediyor meleğim, herşeye şükür.. :KK37:

Bebeğim iyi ve sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Bu arada bu sabah burnum kanadı, bu ikinci kez oluyor, internetten baktım da artan kan basıncından dolayı normalmiş sanırım. Gerçi yarın dr randevum var inşaallah ona da sorarım içim rahatlar.. :KK36:

Çok geçmiş olsun queencim. Kötü bir şey olduğunu bende sanmıyorum ama evet sormayı yinede ihmal etme.
Çok geçmiş olsun:KK68:

Oh ohh maşallah sübhanallah.
Küvetler fileler kovalarda tamam.
Bana şu küvet çooook iri geliyordu almamak için direniyordum sonra ne yapacağım diye:KK70: erteleyip durdum:KK70:
Karşı komşum sağolsun ben vereyim küveti dedi. Olur dedim oohh dedim kullandıktan sonra geri verecek yerimde var:KK70:
Hemde seninki gibi giderli küvet, küvet ayağı, köpük filesi, kovası maşrapası hiçbir şey almama gerek kalmadı.
Normalde kimseden eşya almıyorum ama buna nasıl sevindim anlatamam.
Ki istemediğim kadar varmış. Çooook büyük nereye koyardım kullandıktan sonra:KK53:

ben tam 10 kilo almışım ya nerde bu kilolar hiç anlamıyom bi tek de karnım cıktı halbuki baya bi çıktı gerci ama oğluşum da daha 1 kilocuk. doktor teyzemiz de kızdı bize napcam ben bütün gün oturarak çalşyrm akşam yürüyüş yapcak halim kalmıyo zaten. bi de 2 adım atsam wc ihtiyacı duyuyorum :'( ne güzel yavaş kilo alym diye seviniyodm son üç haftada 4 kilo almışım :KK43: bi de bu bayramdan önceki halim bayramda noldum allah bilir.. şekerim de 141 çıktıydı :KK43:

Ben tartılmıyorum artık:KK70::KK70: Doktorum da kiloma bir şey demiyor. Herkes sadece karnın çıktı diyor.
Ama yalannnnnn 10 dan fazla aldım ben galiba:KK17::KK17:
Herkeste asıl kilo şimdiden sonra alınacak diyor. Ne yapacağım hiiiç bilmiyorum:KK45:

Canım d. Kağıdından yana çok dertliyim uzun yazıcam:)))

fiyatlar gerçekten abuk sabuk:) işin içine bebek evlilik girince herkes sömürüyor vallahi:)) english home ucuz dediler oraya baktım bir iki duvar 1.500 tl tutuyor. Daha neler!

Ist unkapanı nda imç var, biz oradaki bir toptancıdan uygun fiyata alacağız. Evlenirken de tüm evimi 1000 tlye yaptırmıştım ithal duvar kağıtları ile üç oda salon yatak odası tavan ve mutfak dahil.. Yani gayet ucuzdu:) Şimdi yine oraya gideceğiz inş bu hafta sonuna kadar.. Gidince fiyatları paylaşırım seninle umarım işine yarar.. Orada uygun şeyler vardı..
Ya da etsy den falan da sipariş veriyorlar internetten.. Becerikli olanlar kendi boyalarda bile puantiye çizgi vs yapıyorlar.. Odayı mavi boyayıp beyaz çizgi ya da puantiye yapıyorlar. Ama ben becerikli değilim eşim de sabırlı değil asla uğraşmaz:)

Duvar kağıdını bir tanıdık usta ile anlaşıp yaptırcaz çünkü evimizin duvarları girintili çıkıntılı cumbalı vs beceremeyiz:)) usta ise yarım günde halleder..
Ama ablamlar oğlunun duvarına kendisi yaptı düz duvardı biraz uğraştılar vs ama gayet de güzel oldu. Kocam becerikldidir sabırlıdır uğraşır diyorsan duvarların da Düz ise siz de yapabilirsiniz bence.. Ama ben defter bile kaplayamam:))
Bir de yanınıza abi kardeş baba vs gibi becerikli bir erkek olursa sizde yaparsınız sen tutmak için bile olsa uzanma yukarı kısımlara yaparken..

Oh:) işte böyle :) inş şu duvar kağıdı faslı biter de zevkle oturur sağlıkla huzurla büyütürüz yavrularımızı..

Ohhh ne iyi oldu uzun yazdığın sağol Allah razı olsun.
Çünkü bu konuda sıfırım. Hiçbir bilgim yoktu. Düz renk boyayıp 2 duvara aklımdaki süsleri yaptırmak var aslında.
Ama istediğim boyayı bir türlü bulamadım.
Katalogtakini beğeniyorum, boyanmış büyük bir alan gösteriyorlar hiç alakası yok.
Şaştım kaldım.
Bu aldığım mutlu mavi rengi de çok koyu olacakmış gibi geliyor. O yüzden duvar kağıdına kaydım biraz.
Sen bakınca fiyatlarıda bana bildir mutlaka olur mu? Bende yakında başlarım bakmaya.
Her duvara istemiyorum galiba bende bakalım. Duvarlarımda dümdüz. Sadece cam olan tarafta döküm petek var, o kısım boya yapılacak zaten.
Bakalım işte en son neye karar vereceğim:KK53:

Sen nasıl istersen öyle olsun. Tek duvar bile olur neden olmasın:KK50:

Ben de tüm odama yaptıracağım canım inş ablam bir tek beşiği dayandığı büyük duvara yaptırdı kimisi de iki duvar yaptırıyor nasıl arzu ediyorsan planladıysan yap bence hepsi güEl durur mutlaka..

Sonra buradaki arkadaşlara hep 50 lik yapılınca sordum doktora neden 75 lik diye.
İlk seferinde tam tanı koymak için dedi. 75 lik yükleme garanti sonuç verir 100 lük yaptırmaya gerek kalmaz dedi.
Çünkü 50 lik yapılınca az miktar yüksek çıkınca seninki gibi; bu sefer 100 lük yaptırılıyor.
İki sefer uğraşmış oluyor, ki bir çok anne için zorlu geçen bir testmiş. Beni pek etkilemedi mesela.
Bu yüzden doktorum ben ilk seferinde 75 lik yaptırıyorum, düşük yada yüksekse tek seferde anlaşılıyor demişti.

Çok geçmiş olsun queencim. Kötü bir şey olduğunu bende sanmıyorum ama evet sormayı yinede ihmal etme.

Bana şu küvet çooook iri geliyordu almamak için direniyordum sonra ne yapacağım diye:KK70: erteleyip durdum:KK70:
Karşı komşum sağolsun ben vereyim küveti dedi. Olur dedim oohh dedim kullandıktan sonra geri verecek yerimde var:KK70:
Hemde seninki gibi giderli küvet, küvet ayağı, köpük filesi, kovası maşrapası hiçbir şey almama gerek kalmadı.
Ki istemediğim kadar varmış. Çooook büyük nereye koyardım kullandıktan sonra:KK53:

Ben tartılmıyorum artık:KK70::KK70: Doktorum da kiloma bir şey demiyor. Herkes sadece karnın çıktı diyor.
Herkeste asıl kilo şimdiden sonra alınacak diyor. Ne yapacağım hiiiç bilmiyorum:KK45:

Çünkü bu konuda sıfırım. Hiçbir bilgim yoktu. Düz renk boyayıp 2 duvara aklımdaki süsleri yaptırmak var aslında.
Katalogtakini beğeniyorum, boyanmış büyük bir alan gösteriyorlar hiç alakası yok.
Şaştım kaldım.
Bu aldığım mutlu mavi rengi de çok koyu olacakmış gibi geliyor. O yüzden duvar kağıdına kaydım biraz.
Sen bakınca fiyatlarıda bana bildir mutlaka olur mu? Bende yakında başlarım bakmaya.
Her duvara istemiyorum galiba bende bakalım. Duvarlarımda dümdüz. Sadece cam olan tarafta döküm petek var, o kısım boya yapılacak zaten.

yatakodam tek duvar baş ucvuna yaptırdık sadece çok güzel duruyor bunu da 2 duvar düşünüyorum inş buda güzel olur dediğiniz gibi arkadaşlar

Merhaba hanımlar, şu bel ağrıları beni çok yordu ama anladığım kadarıyla hemen herkeste aynı durum söz konusu, birde ara ara olan kasık ağrılarıyla kendini belli ediyor meleğim, herşeye şükür.. :KK37:

Bebeğim iyi ve sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Bu arada bu sabah burnum kanadı, bu ikinci kez oluyor, internetten baktım da artan kan basıncından dolayı normalmiş sanırım. Gerçi yarın dr randevum var inşaallah ona da sorarım içim rahatlar.. :KK36:

Canım çok geçmiş olsun ama benim drum yanlış hatırlamıyorsam burun kanamasını bildir önemli bir şey olabilir Demişti bana uyarı Amaçlı... Normalde çok uçağa binerim çok da burnum kanar ama Allah'a şükür hamileliğimde daha kanamadı.. Bende kan pıhtılaşması da var iğne vuruluyorum kanarsa durdurmak zor oluyor belki de onun için demiştir... Sen yine de sor doktoruna çok geçmiş olsun..

Cicilerini yeni görebildim her şeyi tastamam maşallah Gül'e güle sağlıkla kullan inş :) benim kova küvet vs Takımım da ablamdan :) ama rengi mavi olacak :))

üzülme canım çoğumuz aynı durumdayız kilolar aldı başını gitti bundan sonra ne olur rabbim bilir sabredeceğiz 3 ay sonra bir avazda doğrup bir avazda kilolardan kurtuluruz inş:KK45:[/QUOTE

Ben de bebeğimi özlüyorum dün öylesine acile gidip bebeğimle bayramlaştım ama hastanenin makinesi çok çirkindi hiç göremedim doyamadım bebeğime :)) ah kiloları taksak da alıyoruz takmasak da :) en iyisi doğumdan sonra hep beraber Yürüyüşe çıkmak :))

Arkadaşlar duvar kağıdı ile ilgili bir ayrıntı.. Kağıdın hava alması gerekir unutmayın yani naylon, vinil olmamalı ..Sadece çocuk için değil bizlerin solunumu içinde çok önemli..

Çok güzel demişsin canım bazen süse püse kanıyoruz unutuyoruz gerekli olanı..

Şaştım kaldım.
Bana da küvet ve sepet Beşik ablamdan geliyor, sonradan göndereceğim için çok mutluyum yoksa atsan atılmaz saklasan saklanmazdı:)
Yeri ve fiyatları paylaşırım gidince inş.

Boya rengi koyu geldiyse içine beyaz katarak açtırabilirsin, içine gri sim koyu mavi sim kattırabilirsin ya da maviye boyar bebek el ayak izi foto çerçevesi olan beyaz çerçevelerden asarak dekore edebilirsin.. Illa duvar kağıdı diye şartlama boyayı aldıysan.. Erkek bebekler için duvar süsleri bordürler de olabilir ya da..
Benim duvar rengim limonata denen yeşil sarı karışımı bir şey:) pembe sarı yeşil ile karıştırıp bir Şeyler yapmak istiyorum işte:)

kızlar artık kilocukları dert etmeyelim napalım... doğumdan sonra bir topikte onun için açarız :KK46::KK46:

Aynen canım dert etsek Dr aynı etmesek de..

yatakodam tek duvar baş ucvuna yaptırdık sadece çok güzel duruyor bunu da 2 duvar düşünüyorum inş buda güzel olur dediğiniz gibi arkadaşlar

sen kafanda nasıl karar verdiysen en Güzeli odur :)

güle güle kullanın canım hepside güzel
canım dert etme kiloyu gerçekten bazı gebeler çok alır ne yaparsa yapsınlar, hiç canını sıkma derim, ilk hamileliğimd e16 kilo aldım bunda şimdilik daha az görünüyor ilk başta kilo gebe kaldım diye nasıl stres yaptım şimdi hiç takmıyorum canım sağolsun ruhum şen olsun amaaaaann:)
bence güzel olur
Eflalim canım inş rabbim gönlündekini hayırlı eylerde nasip eder.. Kreş işi inş hayırlıysa olsun...

Zafergülüm sen böle resimler yolladıkca kendime bakıyorumda hala sıfıra sıfırım yani...
Hiçbirseyim yok ya..
Ama inş baslıcam ıkı hafta daha işim var.. Ondan sonra baslıyorum inşallah..

Ömer yasin
Yasin musab
amin canım sağol

Canım Muhammed yerine ahmet koyabilirsiniz taşıması zor gerçekten, ahmet yusuf mesela yusuf ismini severim, benimki eymen başına yusuf olsun dedim eltim koyacak bende asaf eymene karar verdim Allah'ın izniyle
Cok şükür 100 lük yükleme değerim düşük cıktı 50 lık yükleme yüksekti146 çıkmıştı bugun 100 yaptırdım değerleri atım
gözün aydın
Ömer musab
Musab Ali
Yusuf Ali
Yusuf musab tan yana oylarım...

Desenli lüks boyalar çok daha pahalı canım annem kendi evine öyle yaptırdı daha pahalı...

Ah canım bu erkekler çok hödük... Sen her şeye yetiştiğin müddetçe o ne kadar zorda olduğunu anlamaz inat eder.. Bence sen konuyu açma ama çektiğiniz sefalete de ortak et onu:) artık yetişemediğini görsün o da... Benim eşim de inadından dönme doğuracağım hastaneyi bile kendi seçti ben istemememe rağmen :KK43:
canım biliyor sefilliğimi ne halde olduğumu oğlumuzun gün geçtikçe ne kadar hırçın olduğunu artık öyle yoruldum ki her şeye muhalefet olmasından, diyorum iki evlat veriyorum sana Allah'ın izniyle hiç mi değerim yok , doğumdan sonra neler yaşadığımı sen gördün ne zorluklar çektiğimi diye ama yok bir kere kreşlerde kötü muameleyi duymuş bitti konu ben ne dersem diyeyim anlamıyor, kameralı kreşler var diyorum takip ederiz öyle kolay mı diyorum bizim oğlumuz kendini çok rahat ifade eder yaşına göre çok güzel konuşur, bir şey olsa söyler diyorum ki her türlü olumsuzluğa hazırlıyorum malum ortalık sapık kaynıyor, ben nerdeyse bir senedir oğlum popona pipine biri dokunursa bağır izin verme kim olursa olsun amca dayı bile olsa diyorum, kimseye oraları öptürme sadece yüzümü öpebilirsiniz de diyorum, inan faydası oldu bazen babası deniyor yerim poponu senin diye seviyor hayır baba popo ellenmez bir daha yapma diyor, bunu gören eşim hala inat ediyor başkalarının söylediği daha önemli geliyor bunlara!!!

Doğum konusu ayrı zaten devlette doğuramam en son kadın doğum servisini gördüm sinirim bozuldu resmen 5-6 kişilik odalar kümes gibi:( tek kişilik oda bir tane o da şansına boş olursa, özeli istiyorum artık bir savaşta ona çıkacak gör bak :(
sözde elktrikli tutacaktım akşam oldu anca topladım ettim 2 makina çamaşır yıkadım o kadar yemek yapmaya başlamam lazım yada aşağı inip bebişe birşeyler bakarım:KK11: çok uyuşuğum bugün:p
aman boş ver canım istemiyorsan bugünde yapma
Bugun bune halsizlik hep uyku modundayim yahu tuvalete zor gidiyorum uuufff
bazen oluyor bayramda tatlı çok yediysen karbonhidrat enerjiyi düşürüyor
CANIM İKİNİZİN HAKKINDA DA HAYIRLISI OLSUN.. :nazar:
amin

Şaştım kaldım.

amin canım

ayyy o kadar şeye yer buldun küveti mi düşündün:KK48: ben ayaklıda yıkayamam heralde korkarım düşerse diye:KK57:

Back
X