- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
Eki Görüntüle 1264056 buda eşimin seçtiği battaniye mavi olanı ben seçtim kuzulu :)
Eki Görüntüle 1264058 Eki Görüntüle 1264056 Eki Görüntüle 1264058 Eki Görüntüle 1264056 Eki Görüntüle 1264058 Eki Görüntüle 1264058
Buda daha ince battaniyesi miniğimin.
canım iyi günlerde kullanın inş çoook ciciler

sorma canım yaa bıktım gidip de bebişimi görememekten özledim çok 3 haftayı geçti ssanırım görneyeli ilk defa açıldı ara bu kadar bu seferofizmir maşallah sübhanallah kızına. Ne kadar tatlılar yaa daha şimdiden
Sezincim lohusa tacını görmemiştim bence olur neden olmasın kelebekli çok güzelmiş
Sılam Allah kolaylık versin, inanılmaz anlayışlı bir kocam, ve uğraşacak evden başka bir işim olmadığı halde bu yorgunlukları ağrıları sızıları yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkıyorum vs. Senin zor olmaz mı yaaa.
Yanında 1 evladı daha olan anneler içinde zor. Onlarda yavru onlarda ilgi isteyecek karınları acıkacak vs.
Allah kolaylık versin hepinize
Eflalim ne iyi olurdu kreşe verebilsen yavrunu bu sene, doğum zamanı ve sonrası çok rahat ederdin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Mrssperfine cığıımmm duvar kağıdını siz mi yapacaksınız?
Yoksa birine mi yaptıracaksınız?
Biz kendimiz yapabilir miyiz acaba. Birde ne kadar pahalıymış bu iş yahuİnternetten bakıyorum fiyatlardan yoruldum
Babyforwe hayırlısıyla yaptır şu tahlili di mi ama. sana da sıkıntı oldu böyle yaaa
Zafergül aldıkların çok cici. Allah iyi günlerde hayırla sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ben en son İstanbul maceramızdan beri kıyafet olarak hiçbir şey almadım.
Bir kaç eksik var ama artık acele etmiyorum.
Bizim elektrik süpürgemiz bozuldu, arabamız arıza verdi derken masrafımız bayağı çok bu aralar![]()

ben tam 10 kilo almışım ya nerde bu kilolar hiç anlamıyom bi tek de karnım cıktı halbuki baya bi çıktı gerci ama oğluşum da daha 1 kilocuk. doktor teyzemiz de kızdı bize napcam ben bütün gün oturarak çalşyrm akşam yürüyüş yapcak halim kalmıyo zaten. bi de 2 adım atsam wc ihtiyacı duyuyorum :'( ne güzel yavaş kilo alym diye seviniyodm son üç haftada 4 kilo almışımbi de bu bayramdan önceki halim bayramda noldum allah bilir.. şekerim de 141 çıktıydı
![]()
üzülme canım çoğumuz aynı durumdayız kilolar aldı başını gitti bundan sonra ne olur rabbim bilir sabredeceğiz 3 ay sonra bir avazda doğrup bir avazda kilolardan kurtuluruz inş