Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede o dert bende de hic bitmiyorBu uykusuzluk ne olacak peki.. Hamileligin en buyuk etkisi uykusuzluk oldu bende![]()
Rabbim kolaylik versin bebislerimiz riskiyla gelir merak etme canim rabbim duani kabul eylesinGünaydın kizceler..nasılsınız bugun..ben bugun full taksitborc odemeyle gecirecem gunu..malssef artik basa cikamayinca borçlarla elimizdeki son bikezikkeri de satacaz..esim cok uzgun..bende tabi ama ona belli etmemeye çalışıyorum..bygun yine goreve gitti cunku onun çektiği sikinti ona yeter bide ben bunaltmayim dedim icime attim..alkah kimseyi kimseye muhtac etmesin kizlar.. daha bi senede cok yiprandik borctu harcti vs..bebegimin masrafları nekadar olur acaba merak ediyorum aylık..bari ona guzel bi hayat sunabilsek..keskw atansam bnde..ahhhh ah
Sanada hayirli cumalar amiinEki Görüntüle 1265272 Gunaydın güzel anneler...
İnşallh cok gusel bi gun yasarız... Mubarek olan cuma gunude hepıimiz için hayırlı olsun
Ahh bu esler bizimkide oyle sanki inadina yapar gibiGünaydın kızlar bende uykusuzluktan şikayetçiyim benim kız yattim başladi kipraşmaya soluma yatiyorum sol tarafımda kıpraşıyor eşumde dikkat et ayaği kolu kıstırırsın diyip beni deli ediyorsanki biz okadarını düşünemiyoruz
Gecmis olsun canim haslanmis patates yedirsen yada nanelimon icirsenKızım hasta ara ara istifar edıyo![]()
Kizlar dun mobilya bakmaya gittik
1. Resimdeki dolabi
1. Resimdeki sifonyer ve beşiği almak istiyorum
Fiyatları altinda yaziyor
Kalitesini beğendim baya. Takim tamamen beyaz olacak. Aslında 2. Takimi beğendim ama 3 kapilisi yok
Bende 10-12 yasina kadar kullanmaya planladigim için sonra baza alip 3 kapili olsun istedim.Eki Görüntüle 1265050 Eki Görüntüle 1265051
Liste fiyatları altında yazdigim fiyatlar
Pazarlik payi da olacak tabi :)
Yok canim bizim eczanede 23 tl cik ama haklisin e bebekte synisini gordum 29 tl ben iki tane aldim 20 tl ye verdi![]()
anlıyorum senin duygularını canım hem de çok iyi, git en güzeli inşaallah bende pazartesiye randevu bulurum özele de giderim söylemeyi bile düşünmüyorum eşime, sende haklısın işte olmuyor olmuyor bizim gibi empati kuramıyor bu adamlar, aslında ben eşimden beklentilerimi düşürmüştüm ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı demek çünkü ama hamilelik olunca hormonlar bozdu dengemi yine beklentiye girmeye başladımAynen öyle canim bide bi daha gelme istemiyorum dedim ben diyo kimin isini hallettim sen demedinmi bana 1 er saat arayla kan alcaklat diyr e be adam madem oyle bi ara sor muayenem 9 da saat olmus bucuk naptin nettin.bidr ozellikle seker yuklemesi yapilcak dokunabiliyomus demistim.demekki bana 100 gr yükleme yi yapsalar yanimda kocam olmayacakti cunki 12 gibi eve gectik.aylardir abonelik pesinde kosuyoduk elektrik ortakti kv ile tamam ama bi tlf edeemzmi insan.ama pzt kendim gitcem bende istemiyorum.
inşaallah canımEflalim bak cnm bundada bir hayır vardır böyle düşün
sağol canımEflalim takma canım üzme kendini bosverr...
hayırlı yolculuklar canım ablana sağlıklı güzel hayırlı doğumlar inşaallah çok güzel doğumuda sonrasıda9 saatlik bir yolculuğa cikiyorum bu gece
Ablamin doğumu için yanina gidiyorum
Yola cikmadan mide bulantisi için hap alacagim
İnşallah sorunsuz geçer yolculuk
Molalarda yuruyecegim.
Evden ayrilali 4 gün oldu ama evini eşini özledik şimdiden
Rabbim kisa zamanda kavusmayi nasip etsin.
canım çok sağol öyle güzel yazmışsın ki okurken yine ağladım sulu göz oldum iyiceKızlar ben diyorum ki biz doğumdan sonra daha çok sıkıntılar çekeceğiz
Artık öyle gelmeye başladı. Yeni bir bebeğin varlığı, etraftan insanlar, kocalar, susmayan kayınvalideler, görümceler, ilgiyi fazla kaçıranlar, hiç ilgilenmeyenler, sütün yetti yetmedi, aç bu çocuk,
benim doğumumda şöyle olmuştu, ben şöyle yapmıştım............
İçim daraldı
Eflalim ne olur üzme kendini lütfen
Düşündüklerinde söylediklerinde her şeyin de sana yüzde yüz hak veriyorum. Ne kadar kızsan da haklısın sonuna kadar.
Ama kendini üzmekle kalıyorsun, ne olur bu kadar üzme.
Birde insan düşündükçe düşündükçe dahada sinirleniyor, olmadık şeyler düşünüyor, ağlamaya başlıyor, işler daha kötüye gidiyor yani.
Sabır değil Allah'tan kolaylık istiyorum senin için.
Çünkü sabır isteyince olay olduğu gibi kalıp senin sabrın artabilir,
ama ben yaşadıklarının kolaylaşmasını istiyorum hayırlısıyla inşallah.
Gerilmeni anlıyorum, ilkini tecrübe ettin, kötü deneyimlerin oldu, şimdi yine aynıları olacak diye endişelisin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, kolaylıklar versin, eşine anlayış kalbine merhamet versin.
İnşallah bu sefer her şey yolunda istediğin gibi hayırla olur
Mrssuperfine canım bazen hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmuyor di mi. Aslında bunu yaşamın her alanında biliyoruz da;
Bebek işinde birde hayal kurmanın yanında aşırı heveste ediyoruz, sonra bir bakıyoruz ki, herkes aynı hayatı yaşıyor, heves edip her şeyin en güzeli olmasını isteyen yalnızca biziz. Ne gerek varlar... Bunların hiçbiri kullanılamayacakkiler...
Kiminin kocası bunları diyor, kiminin de çevresi...
O yüzden doğum sonrası için endişeliyim.
Evet şimdiden bunu düşünüp moralimi bozmamalıyım, ama endişeliyim
İnşallah okuyorsunuzdur arkadaşlar. Her giripp okuduğumda yazmaya vaktim olmuyor, o yüzden çook gerilere gidip alıntı yapmıyorum, ki sevmiyorumda pek alıntı yapmayı açıkçası. Ama inşallah denk gelip okuyorsunuzdur.
Sezincim 30 km yolda iş çıkışı hiç az değil. Birde bunun stresi heyecanı hiç hiç az değil.
Çok kötü olmuş keşke haber verselermiş. Ne olur sanki bir haber verseler. İnsanlar işlerini ona göre ayarlasalar.
Olsun ne diyelim vardır bunda da bir hayır...
Hihami kapı süsün çoook güzel olacağa benziyor
Ebrubirolcum ben n11.com'dan aventin yenidoğan biberon setini aldım 2 ay önce. Oradan televizyon, bile aldık çok memnunuz gönderim hızından ve hizmetinden.
minione ciimm çok güzelmiş tesbih keselerin, tesbihlerin, güllerin, kavanoz ve şişelerin.
O tesbih kesesinden bende alacaktım ilk fikime göre.
Ben mevlütte hem yasin hem tesbih hemde onları koyacak güzel karton poşet arayışındaydım.
Ama 150 adet istediğim için çoook pahalıya gelecek diye toplamda vazgeçtim.
Lavanta bohçası yapacaktık kendimiz. Ki tanesine 4 TL den kapı açıyorlar.
Şimdi bohçaları kare yastıklara döndürdük. Malzemelerini kumaşlarını aldık. Yaptığımız zaman paylaşırım inşallah..
akgökçencim equeen cim çook ama çoook geçmiş olsun. Hepimizin yavrularını Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla inşallah.
İnşallah sağlık sıhhat afiyet ve hayırla zamanında doğumlar olur. Çok geçmiş olsun.
Doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın. Maşallah sübhanallah bebişlerinize.
Her zaman hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Şeker yüklemesi fazla çıkan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
canım emmezse diye değilde sütünü sağıp birine bırakman gerekince iyi oluyor ya da çarşıya çıkınca her yerde emziremiyorsun ben sütümü sağıp yanıma alırdım acıkınca verirdimkızlar ilk bebeğim oldğu için bazı şeyleri bilmiyorum,bu biberonları Allah korusun emmezlerse diyemi alıyoruz,emzirirsek gerek olmıycakmı ?
canım acaba yanmada var mı reflüden olmasınkızlar bugüne kadar toplamda 10 kg aldım,bununda sebebi ben hiç midem bulantısı kusma tıksinme yaşamadım,aksine aşırı istah oluşmuştu bende 7-14. haftalar arası,kahvaltı yapardım 15 dk geçmez yine başlardı,zaten ne olduysa ilk 5 kg yu o haftalarda aldım,çok şükür o durum geçti derken,şu 5 gündür yine midem kazınıyor,ama bu hamilelik öncesi açlık gibi değil,bir başka,boğazımdan başlıyor kazınmaya,yesemde geçmiyor, aranızda bu durumu yaşayan varmı,umarım geçici bir durumdur ya : (
sağol canım, ilk hamileliğimde hep beraber gittik hep gördü oğlumuzu doğum sonrası neler yaşadım gördü şimdi çok değiştiDoktorlara göre sıradan bir durum herhalde, ne rahatmış seninki de valla pes!
Canım mesajlarını takip ettim ama yazamadım. Erkeklerin böyle bencilce davranmaları gerçekten sinir bozucu, kızmakta çok haklısın. Ne desen ne yapsan hakkındır. Ama en önemlisi senin psikolojin ve bebeğe yaptığı etki, inşallah sakinleşmişsindir ve en kısa zamanda bebişini görebilirsin. Bence eşinle beraber gitsen daha iyi olur, onu her şeye dahil edersen hislerini daha iyi anlar diye düşünüyorum. Yoksa çevreden duyduklarıyla başbaşa kalmış olacak, o öyle dedi bu böyle dedi, şuna gerek yok buna gerek yok diye seni tüketecek. Tabi dışarıdan böyle konuşuyorum ama en doğrusunu sen bilirsin. Canını sıkma demek kolay, ben de bugün muayene olamadım diye hüngür hüngür ağladım bebeğimi hiç düşünmeden. İnsanın elinde değil. Allah sana kolaylık, eşine de anlayış versin.
Canım sana iyi yolculuklar, kendini ihmal etme. sepetin de çok güzel olmuş, bayılacaklar bence :)
Canım ne güzel yazmışsın herkese pek hoşuma gitti valla. Ben de bugün pek darlandım, yarın güzel bir gün olur inşallah.
Bir arkadaşımız daha vardı aynı doktora giden ama üzücü bir şekilde aramızdan ayrıldı. Doktorumuz çok iyi sağolsun, sekreterin ihmalidir diye düşünüyorum. Çünkü randevuyu 5 hafta önce aldım ve dün arayıp teyit etmiştim, kendi dedi bana yarın 18:30'da randevunuz diye. Bu akşam kapıda kaldık aradım, aaa randevunuz mu vardı diyor. Neyse bişey demedim, gerilmek istemedim ama çok üzüldüm. Bu gibi durumlar hiç bir yerde olmamalı aslında, ne devlette ne özelde, herkesin cep telefonu var, aramak ne kadar zor olabilir ki? Sen de boş yere bir sürü yol gitmişsin yazık değil mi? Bebişi görünce unutmuşsundur hepsini, darısı başımıza dediğin gibi :)
Canım Alllah kolaylık versin canınız sağolsun borç elbette biter bunaltma kendini, bebeğin nasibiyle gelir gör bakGünaydın kizceler..nasılsınız bugun..ben bugun full taksitborc odemeyle gecirecem gunu..malssef artik basa cikamayinca borçlarla elimizdeki son bikezikkeri de satacaz..esim cok uzgun..bende tabi ama ona belli etmemeye çalışıyorum..bygun yine goreve gitti cunku onun çektiği sikinti ona yeter bide ben bunaltmayim dedim icime attim..alkah kimseyi kimseye muhtac etmesin kizlar.. daha bi senede cok yiprandik borctu harcti vs..bebegimin masrafları nekadar olur acaba merak ediyorum aylık..bari ona guzel bi hayat sunabilsek..keskw atansam bnde..ahhhh ah
amin canımEki Görüntüle 1265272 Gunaydın güzel anneler...
İnşallh cok gusel bi gun yasarız... Mubarek olan cuma gunude hepıimiz için hayırlı olsun
Günaydın kızlar bende uykusuzluktan şikayetçiyim benim kız yattim başladi kipraşmaya soluma yatiyorum sol tarafımda kıpraşıyor eşumde dikkat et ayaği kolu kıstırırsın diyip beni deli ediyorsanki biz okadarını düşünemiyoruz
amin canımHayırlı Sabahlar güzel anneler...Cumanız Mübarek olsun Allah sıkıntısı olan herkese yardım etsin inşallah...Canınızı hiç birşeye sıkmayın sağlık herşeyden kıymetli...
Kızım hasta ara ara istifar edıyo![]()
çok geçmiş olsun canım.. işte insan pipirik yapmayayım diyor ama.. bazı şeyleri de dikkate almadan olmuyor.. sağlıkla kucağına al inşallah ...ufak bi kanamam oldu daha doğrusu sadece peçeteye bulaştı böyle karnımda bi sertlik oluşup açılıyor gibiydi içim rahat etmedi hastaneye gittik kanamayla alakalı bişi yok ama sancın var dediler ben bişi hissetmiyorum dedim nts ye soktular sancı çıkıyor olunca yatışa aldılar meğerse o sertleşip yumuşama sancı girdikçe olurmuş tesadüfen öğrendik yani
amin canım sagol ehbi oyun yaptı kuzucum
yok canım sancım yoktu gerçi nts nin dediğine göre hissediyor olmama lazımmış acısıkalan yüksek galiba dediler açılma falan olmadan düşürdüler sancıyı
sagol canım valla adı ismail olunca kurban da olunca dayanamadı heraldediyoruz
sağol canım geçti gitti çok şükür
sagol eflalcim sende gerilmişsin yeni okudum üzme kendini yapı meselesi işte bebikler sağlıklı olsun da kalan sıkıntılar da olur gider
yüzüstümükızlar be hala deli gibi uyuyorum kıstırılma gibi bir durum olur muki genelde sol tarafıma dönük yada yüzzüstü yatıyorum ama uyurken ne haldeyim bilmiyorum gecede 2 ddefa uyanıyorum ortalama korktum şimdi bebişe zarar vermeyiz herhalde![]()
Canim bana nst ile bakmadilar, bir hemsire 1 saat kadar kasılmalarımın kaç dakika da bir olduğuna baktı, tehlikeli sıklıkta değildi çok şükür o yüzden progestan 200 kapsül verdi vajinadan kullan dedi, ve artık 2 haftada bir kontrole gidicem inşaallah ve daha çok dinlenicem, biraz daha yakından takip edilicem. Senin söylediğin ilacı bilmiyorum canım.
Gözünaydın canım:)Herkése hayirli cumalar.kizlar bugün kontrole gittm bebislerim büyumüsler.doktorumda seker yüklemesini yapmamdan yana haftaya gidip yapacagim.insallah olumlu sonuclanir.
Herkése hayirli cumalar.kizlar bugün kontrole gittm bebislerim büyumüsler.doktorumda seker yüklemesini yapmamdan yana haftaya gidip yapacagim.insallah olumlu sonuclanir.
gözün aydın canım. maşallah bebişlerineHerkése hayirli cumalar.kizlar bugün kontrole gittm bebislerim büyumüsler.doktorumda seker yüklemesini yapmamdan yana haftaya gidip yapacagim.insallah olumlu sonuclanir.
Günaydın kizceler..nasılsınız bugun..ben bugun full taksitborc odemeyle gecirecem gunu..malssef artik basa cikamayinca borçlarla elimizdeki son bikezikkeri de satacaz..esim cok uzgun..bende tabi ama ona belli etmemeye çalışıyorum..bygun yine goreve gitti cunku onun çektiği sikinti ona yeter bide ben bunaltmayim dedim icime attim..alkah kimseyi kimseye muhtac etmesin kizlar.. daha bi senede cok yiprandik borctu harcti vs..bebegimin masrafları nekadar olur acaba merak ediyorum aylık..bari ona guzel bi hayat sunabilsek..keskw atansam bnde..ahhhh ah