2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim benim doktorum 1 ayda böyle cok kilo aliminin gebelik şekeri belirtisi olabilir dedi bende senin gibi toplamda 7 aldim 1 ayda 4 kilo aldim ve şeker yükleme sonuclarim yüksek cikti insallah sende boyle bi durum yoktur şeker yüklemesi yaptirmiş miydin?
Doktor diyet mi verdi canım? Ben yaptırmadım. Önce şeker testlerim olucakmış önümüzdeki ay. 140 ı geçerse şeker yüklemesi yapılıcak.

:KK9::KK9:Ohhhh çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallah,mobilya işi halloldumu peki,model konusunda tercih yaptın mı

Amiin hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah..
Henüz satın almadık ama Newjoy mobilyanın Blue Birdy modelini alacağız inşallah.
Büyüyen beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer ve rafı şeklinde.
Çok gezdik yine en çok bunu beğendik aklımız hep bundaydı, nihayet gezmeyi bıraktık buna karar verdik:KK70:

Harikulade olmuş bayıldım. Duvar kağıdı işi tamam artık kafamda bende kesin istiyorum, çoook güzel duruyor maşallah:KK68:

Buradan Türkiye dekiler alamiyomu bişey aliexpres midir nedir orda ne güzel ciciler var vede değişik üstelik uygunda :) butik oyuncak biraz daha pahalı gibi. ..

Ahhh Butik Oyuncak pahalı olmaz mı.. Yani aliexpresi görmeden önce iyi gelmişti ama dün akşam şok oldum.
Çok aşırı uygun ve Türkiye'den sipariş verilebiliyormuş, arkadaşlar vermişler almışlar bile:KK68:

Alıntı yapamadım sarfansarı ablanın cicileri bir harika. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin, hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah...

Hadi kızlar Larkin kaçar :KK55: İyi geceleeer:KK55:

oda3.webp
oda2.webp
oda1.webp
şunu çok beğendim canım
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
ayrık olması çok güzel puantiyelerin balıyorum nette hepsi bitişik hoşuma gitmiyo

heyecanla bekliyoruz canm

bende senin gibi düşünüyorum ve söylüyorum canım herkes istediği gibi söylesin amaan aynen

ayy canım hadi bakalım çok sevindim valla :)en iyisin yapmışsın

iyi günlerde kullanmak nasip etsin arbbim foto falan görmedim merak ettim

ben bebek arbasının çıkan başlığını kullanacğım oto koltuğu da oluyor canım onunla çıkaracağım hastaneden

çok saol canım :)

bende senin gibi süt içiyorum kahvaltılarda canım zaten çayı sevmezdim

1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ile

bende de bugün başladı bel ağrısı canım başa çıkamıyoruz :KK43:

yine 3 kapılı aldık canım ama çilekten babycotton modelini canım

bana da doktorum hiç bişi demiyor bu konuda en son 72 kilo iken tartılmıştım üstüne 4 kilo falan aldım

oyyy maaşşalh canım içim açıldı rabbim tek avazda kurtarsın inş

maşşalh canım çok güzel olmuş bayıldım valla renk uyumu şahane

slm annişler bayadır giremedim iyisinizdir inşallah ben iyiyim mide yanmalarım baya zorluyo ama sabır diyorum.Geceleri ayaktayım hep .Bebişim de maşallah baya hareketli ne güzelmiş bebişin tepikleri .87 kilo oldum bu arada(+11) gidişat kötü ama bana dur diyen doktor olmadı daha :confused:Bu arada park yatak alıcaktım ama annem almaya karar vermiş beşiği bu modelden daha almadık ama nasıl sizce kullanışlımıdır
canım bunları 6 aya kadar kullanabilirsin sonra bebiş hareketlenince riskli oluyor
bayıldım canım çok güzel olmuş güle güle kullanın
ayy çok güzel olmuş canım
ya kızlar sizlere bişey sorcam doğum olduğu zaman anane ne getiriyo yani öle adetler varmı bilgilendirirseniz cok sevinirim
canım bizde beşik takımı denir annane bebeğin giyeceğini beşiğini alır, birde yapan altın takar
kızlarrrr şekerimin sonucu çıkmış bi bakarmısınız anlamıyorum da :KK17:

açlık : sonuç 78 530 90
1.saat 100 gr : sonuç : 118 531 92
2.saat 100 gr : sonuç : 111 532 92
3.saat 100 gr : sonuç : 94 533 90

2. ve 3. değerler ne bilmiyorum onlarıda yazdım.
o_Oo_Oo_O
sonuçlarım ellerinizden öper :KK76::KK76:
canım iyi görünüyor sonucun
şunu çok beğendim canım
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
ayrık olması çok güzel puantiyelerin balıyorum nette hepsi bitişik hoşuma gitmiyo

heyecanla bekliyoruz canm

bende senin gibi düşünüyorum ve söylüyorum canım herkes istediği gibi söylesin amaan aynen

ayy canım hadi bakalım çok sevindim valla :)en iyisin yapmışsın

iyi günlerde kullanmak nasip etsin arbbim foto falan görmedim merak ettim

ben bebek arbasının çıkan başlığını kullanacğım oto koltuğu da oluyor canım onunla çıkaracağım hastaneden

çok saol canım :)

bende senin gibi süt içiyorum kahvaltılarda canım zaten çayı sevmezdim

1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ile

bende de bugün başladı bel ağrısı canım başa çıkamıyoruz :KK43:

yine 3 kapılı aldık canım ama çilekten babycotton modelini canım

bana da doktorum hiç bişi demiyor bu konuda en son 72 kilo iken tartılmıştım üstüne 4 kilo falan aldım

oyyy maaşşalh canım içim açıldı rabbim tek avazda kurtarsın inş

maşşalh canım çok güzel olmuş bayıldım valla renk uyumu şahane
sağol canım
herkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm gün okuldaydım akşam 7 de evdeydim kv yemeğe çağırmış oraya gittik eve yeni geldik
formasyon sınavlarının hepsini geçmişim en düşük notu m 70 şükürler olsun
kv loğusa takımı almışekru renk çok şahane oldu bi ara çeker koyarım bende dün normal pjama almıştım doğumdan sonra evde giymek için onu da koyarım 1 takım daha almayı düşünüyorum yeter

yarın 100 lük şeker yüklemem var yandım inş bu sefer sonuçlar iyi çıkar
tetenoz aşısı da vurunacağım ana sağlığın da genel muaniye yapılacakmış yarın doktor doktor gezeceğim yani :KK43: delik deşik etcekler kollarımı
:KK43:
güle güle giyin canım, sınav sonuçlarınada sevindim, bugün için kolay gelsin sana
herkese günaydın ben gidiyorum dua edin 100 lük şeker sonuçlarım iyi çıksın
hadi inşaallah
Günaydın kizimin tatli teyzeleri nasilsiniz bebislerimiz nasil? Cok sukur maşallah benim kizim dunden beri cok hareketli onu hissetmek cook guzel allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah bizim bebislerimizde korusun

amin canım

Günaydın kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:
ben geldim bayağı yoğun günler geçirdim...
bayramdı kardeşimin nişanıydı... geçmişi okuyamadım çoktu nasılsınız ne var ne yok
ayyy nerlerdesin sen kız kaç gündür sorucam pc yi kapatınca aklıma geliyor:) aman yine sormadım diye, senle mrssoydası merek ediyordum o da yok ne zamandır

Dedim bizim kız face de takılmaz nerelerde:)

hayırlı olsun nişanınız

Larkin gece kuşu:) sen o saatlerde napıyorsun uyusana güzelim sonra çok ararsın o uykuları:)

ayyy nerlerdesin sen kız kaç gündür sorucam pc yi kapatınca aklıma geliyor:) aman yine sormadım diye, senle mrssoydası merek ediyordum o da yok ne zamandır

Dedim bizim kız face de takılmaz nerelerde:)

hayırlı olsun nişanınız

Sağol canım benim teşekkür ederim yok facelerde falan değildim 10 gündür girmedim hiç sayfaya
bayram çok yoğun geçti nişan için herkes toplandı tabi nişan oldu sonra bohça günü falan

Ya kızlar duvar kağıdı diye diye benimde aklımı çeldiniz ama havalar soğudu eşim daha mümkün değil yaptırmaz, keşke oğlumun odası gelmeden yaptırsaydım bende:( yaza artık inşaallah en güzeli duvar kağıdı aslında temizlik açısından da:)

Sağol canım benim teşekkür ederim yok facelerde falan değildim 10 gündür girmedim hiç sayfaya
bayram çok yoğun geçti nişan için herkes toplandı tabi nişan oldu sonra bohça günü falan
İyi olunda canım açığı kapatırız:KK48: ben kahvaltı edeyim önce:KK66:

Bu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü :cry:
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim :cry::cry::cry:
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi

Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak

Günaydın kızlarrrrr, günümüz güzel geçsinn :)

Bu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü :cry:
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim :cry::cry::cry:
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi

Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak

canım ama geç döllenme var sonuçta ona göre hesaplanınca normal bence kilosu, protein canım en çok bebeğe kilo aldıran bire bazen ne yersen ye bebeğin yapısıda etkili minyon olacaksa senin elinden bir şey gelmez, her gün et yemesende bakliyat mutlaka tüket yeşil mercimek özellikle, mutlaka süt ayran yoğurt tüket, tahin ye kefir içebilirsin şüpheli diye gerçi kefiri bıraktım ben alkol var deniliyor ya, yumurta mutlaka her gün ye, kuruyemiş ye

Günaydın kızlarrrrr, günümüz güzel geçsinn :)

günaydın

canım ama geç döllenme var sonuçta ona göre hesaplanınca normal bence kilosu, protein canım en çok bebeğe kilo aldıran bire bazen ne yersen ye bebeğin yapısıda etkili minyon olacaksa senin elinden bir şey gelmez, her gün et yemesende bakliyat mutlaka tüket yeşil mercimek özellikle, mutlaka süt ayran yoğurt tüket, tahin ye kefir içebilirsin şüpheli diye gerçi kefiri bıraktım ben alkol var deniliyor ya, yumurta mutlaka her gün ye, kuruyemiş ye

günaydın

Yumurtadan da kusmuştum ilk zamanlarda onu da bıraktım :mad::mad::mad:
sorun yok şu an ama et balık yemen lazım hergün dedi :KK61: dün zorla bi tabak kavurma yedim ne yapayım
benimle birlikte olan hamileler 5 6 kilo almış ben 1

Back
X