2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar

ben öyle yaptım canım 1 adet cam biberon 120 ml aldım aventten şimdilik sonra gerekince birde büyük boyunu alırım oldu bitti

bugün çok yoruldum arkadaşlar
kolum ağrımaya başladı bile tetanozdan
karnım ağrıyor üşüttüm sanırım
bel ağrısı başladı üstüne üstlük 2 gündür berbat durumdayım bugün iyi olan tek şey varsa oda şeker sonucum ful uzandım hastaneden gelince sanırım yatıp uyumak dışında beni başka bişi paklamaz
dokunsanız ağlarım neden bilmiyorum

Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar
aynen cnm bende set almadım doğum yapan arkadaşım çok gereksiz dedi
bir mama için dr brows aldım bide küçük boy su için cam chicco aldım yinede sen bilirsin bence 2 si yeter

bugün çok yoruldum arkadaşlar
kolum ağrımaya başladı bile tetanozdan
karnım ağrıyor üşüttüm sanırım
bel ağrısı başladı üstüne üstlük 2 gündür berbat durumdayım bugün iyi olan tek şey varsa oda şeker sonucum ful uzandım hastaneden gelince sanırım yatıp uyumak dışında beni başka bişi paklamaz
dokunsanız ağlarım neden bilmiyorum
Bende seker yuklendigi gun cok kotuydum ,o acligi ne yediysem doyuramadim,midem rahatsiz oldu,hasta gibi oldum,uyumak en guzeli,sabaha insallah birseyin kalmicak,bnmde tam iki aydir tekrarlayan yumurtalik agrilari,koyu sari akintilar,iltihapmi usutnekmi idrar yolu enfeksiyonumu artik bende anlamiyorum,iki hafta iyiysem ucuncu hafta yine oluyor,hayirlisiyla bir dogursakda bebeklerimizi sag salim alsak kucagimiza baska birsey istemiyorumm yaa

Bende seker yuklendigi gun cok kotuydum ,o acligi ne yediysem doyuramadim,midem rahatsiz oldu,hasta gibi oldum,uyumak en guzeli,sabaha insallah birseyin kalmicak,bnmde tam iki aydir tekrarlayan yumurtalik agrilari,koyu sari akintilar,iltihapmi usutnekmi idrar yolu enfeksiyonumu artik bende anlamiyorum,iki hafta iyiysem ucuncu hafta yine oluyor,hayirlisiyla bir dogursakda bebeklerimizi sag salim alsak kucagimiza baska birsey istemiyorumm yaa
Sorma cnm ya bi doğsa minikler sağlıkla tedirginlik bitse mutluluk olsa ayyy yerim ben küçükleri ya :)

Herkes iyi maşallah okudum geçmişi ufak tefek şeyler hariç ... benim miniğim çok hareketsiz iki gündür neden acep hafif oynamalar dışında yoruldumu alp tuna m benim :) sizinde aynı oluyomu kızlar ;)

Herkes iyi maşallah okudum geçmişi ufak tefek şeyler hariç ... benim miniğim çok hareketsiz iki gündür neden acep hafif oynamalar dışında yoruldumu alp tuna m benim :) sizinde aynı oluyomu kızlar :KK66:
Benmde cilgin ufakligim oyle ablasi,birbazen pek sessiz bir bazen kipir kipir,dun cok tembeldi,bugun hareketli,tv8 oses turkiyeye bakinca muzikleri duyar duymaz kipirdiyo,dene bakalim sende

Bel bacak ağrısı beni öldürecek kızlar yatsam olmuyor uxansam olmuyor otursam ksburgamda agri oluyor napacam şaşırdım

Ben de göbekten cleksan vuruluyorum bende ve ablamlarda da kan pıhtılaşması var genetik. Normal doğuma engel değil ve hastanede doğum yapacaklar için hiçbir riski yok. Üç dört profesör gezdik ve ablamlar hem normal hem epidural doğum yaptılar. Risk almak istemeyen korkak doktorlar ortaya bir şey atıyor sonra da kafamızı karıştırıyorlar bence.. Allah gönlümüze göre nasip eder inş kolay sağlıklı huzurlu bi doğum yaparız :)

Normal doğum istiyorsan

Sezeryanda genel anestezi yapılması gerektiğini ilk kez duyuyorum,şimdi çoğu arkadaşım cleksan kullandı ve hiçbiri genel anestezi olmadı doğumunda.bence o anı görmek yaşamak lazım :) tam uyumak istemem ben şahsen :) prof.dr bana normal doğuma kesinlikle engel değil dedi,ben bu şekilde bir sürü doğum gerçekleştirdim dedi.bir de daha önce de yazdım gerçi ama coraspirin kullanınca kan akışı hızlanıyormuş oyüzden normal doğumu akışına bırakmıyorlar planlı suni sancıyla normal doğum oluyormuş.yani saatini de ona göre ayarlıyorlar sancıyı öyle veriyorlar.cleksan kan akışını miktarını artırmazmış sadece sulandırırmış kendiliğinden normal doğum olabilirmiş yani.

Tamam cnm sorunca yazarım 3 üne alcam randevu ben hala göbekten vuruyorum senin daha yüksek mis iğne :) 100 lük coraspirin benim bebişler iyi olsunda demi.

ben çok istiyorum epidural ilk ben görmek istiyorum oğlumu :) tıpta Bi profa muayene olup görüşünü almayı bende düşünüyorum benim de um biraz garantici sanırım onu riske atamam bunu riske atamam,Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah

20141014_212308.webp 20141014_212313-1.webp

Duvar kagidimiz bitti bugun :)

Eklentiler

• 20141014_212308.webp
    20141014_212308.webp
    161,1 KB · Görüntüleme: 72
Benmde cilgin ufakligim oyle ablasi,birbazen pek sessiz bir bazen kipir kipir,dun cok tembeldi,bugun hareketli,tv8 oses turkiyeye bakinca muzikleri duyar duymaz kipirdiyo,dene bakalim sende
Ay yaramaz minikler ya bizi oynatiyolar :) bi deniyim cnm çok sağol.

ben çok istiyorum epidural ilk ben görmek istiyorum oğlumu :) tıpta Bi profa muayene olup görüşünü almayı bende düşünüyorum benim de um biraz garantici sanırım onu riske atamam bunu riske atamam,Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah
Bende konuşcam doktorumla bakalım ne diyecek normal istiyorum .evet ya benimki de garantici bakalım hayırlısı olsun:) allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi.

Canım o bana çok oluyor, genellikle sırtüstü yatarken. O yüzden hapşırık öksürük gelince hemen sola doğru doğruluyorum öyle hapşırıyorum o zaman kramp olmuyor. Ama nedenini hiç sormadım bak.

Ben de kendimi kıvırdım bacaklarımı çektim ama çok fena oldum. Elimde iPad vardı fırlattım kendimi yere attım acıdan. Bugün hala oranın sızlaması canımı sıktı. :(

Ben tek biberon düşünüyorum belki ona bile gerek olmaz :)

Back
X