2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey :KK43:

günaydın canım, rabbim ablanın yardımcısı olsun inş inş hayırlısıyla kucağına alır zamanında

Kızlar sabah atletimde minik damla şeklinde leke dikkatimi çekti, sağ göğsümden gelmiş sanırım, normal mi bu durum? 26. haftamız, doktora sormalı mıyım? Deneyimli anneler cevap bekliyorum...

öcü gibi bahsetmişsin canım o süt sanırım :) bende sütyenimde gördüm bikaçgün önce normal bence :)

günaydın canım, rabbim ablanın yardımcısı olsun inş inş hayırlısıyla kucağına alır zamanında

öcü gibi bahsetmişsin canım o süt sanırım :) bende sütyenimde gördüm bikaçgün önce normal bence :)
İlk sütün çok değerli olduğunu biliyorum ve böyle boşa gitmesini istemem ondan tedirgin oldum canım:KK66:

benim ne zaman ölçülse 9-5 yada 9-6 çıkıyor

ayy şahane olmuş maşşalah mavi puanlı mı yoksa yıldızlımı nerden aldınızbirde ve kaç aldınız çok soru sordum canm

mavi üstü beyaz puantiyeli evet..ümitköyde evimi yaptırdığım yerden aldım.. Malesef ulusta ne beğendiysem stoğu çıkmadı..
Toplam 9 rulo gitti (odada biraz büyük) ama ingiliz malıymış ruloların enleri çok küçük dolayısıyla .. dikkat ettiğim konu vinildi bundada araştıordım vinil hiç yok sadece kağıt.. dolayısıyla biraz maliyetli oldu işçiliği dahil.. napalım miniğe feda olsun dedik..taşınma gibi bir durumumda yok uzun süre kullanır düşüncesindeyim..:oops:

bende işten eve gidince yemeğimin hazır olmasını istiyorum :mad::mad::mad::mad:
işkence gibi geliyor o saatten sonra yemek yapmak

Salı cuma anne ve kv ye gidiyorum.. Annemden ertesi gün için yemek alıyorum. Eh haftanın 2 günüde balık mecburiyeti..pişirme evleri sağolsun.. kaldı 2 gün ondada yapıyorum artık.. ayy çokmu tembelim neyimmm :KK49:o_O

Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey :KK43:

Bir arkadaşımda 32.haftada erken doğum yaptı... çok şükür her ikiside sağlıklı.. tabi bebeğe kilo aldırmak için ekstra bir çaba sarfediyor.. iyi düşünelim güzel sonuçlansın inşallah..

Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha bekler orda bebişiniz

Salı cuma anne ve kv ye gidiyorum.. Annemden ertesi gün için yemek alıyorum. Eh haftanın 2 günüde balık mecburiyeti..pişirme evleri sağolsun.. kaldı 2 gün ondada yapıyorum artık.. ayy çokmu tembelim neyimmm :KK49:o_O

oh günleri ne güzel bölmüşsün sen
nerde oturuyorsun canım ankarada

Evet Ankaradyım.. Napıyım zorlama yok davet ediyorlar :)

benimkiler de çağırıyor da işten çık anneme git gerçi annem çok uzak değil çukurambar da ben gölbaşındayım
ama yine de haftada 2 gün gidiyorum diyebilirim

aynennn aynen aynen.... en büyük problemim...

32. haftada hepimiz cortlayıp işten kaçacaz bu gidişle :-):-):-):-):-):-)

benimkiler de çağırıyor da işten çık anneme git gerçi annem çok uzak değil çukurambar da ben gölbaşındayım
ama yine de haftada 2 gün gidiyorum diyebilirim

32. haftada hepimiz cortlayıp işten kaçacaz bu gidişle :-):-):-):-):-):-)

annemde ümitköyde.. çok büyük avantajmıs yakın olmak.. kv keçiörende ama olsun ertesi gün tatil olunca gitmek daha rahat oluyor..

ben de izinleri doğum sonrasına kullanmak istediğim için doğum öncesine bir problem çıkmadıkça izin almayı düşünmüyorum...

Back
X