2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm anneler ve bebişleri herkesler iyidir inşaalah kızlar seker testimin sonucunu aldımda açlık 76 tokluk 63 doktor normal dedi ama tokluk olması gerekenden bile düşük çıkmış sizde böle olan varmı ?

Slm anneler ve bebişleri herkesler iyidir inşaalah kızlar seker testimin sonucunu aldımda açlık 76 tokluk 63 doktor normal dedi ama tokluk olması gerekenden bile düşük çıkmış sizde böle olan varmı ?

düşük geldi sanki biraz bana canım

Merhaba arkadaşlar:KK68::KK68:

Şeker idrar kan bugün bütün sonuçlarımı aldım...

Şeker açlık 81 tokluk 130 çıktı doktorum normal dedi

idrar sonucuma baktı idrarında mikrop var dedi :KK43: riske atmayalım antibiyotik kullan dedi :KK43:

Agumentin 1000 mg verdi sabah akşam bol suyla iç dedi bi zararı yok dedi ama antibiyotik olunca ne bilim :KK43:

aranızda kullanan varmı acaba.

Bana

idrar sonucuma baktı idrarında mikrop var dedi :KK43: riske atmayalım antibiyotik kullan dedi :KK43:

Agumentin 1000 mg verdi sabah akşam bol suyla iç dedi bi zararı yok dedi ama antibiyotik olunca ne bilim :KK43:

Banada verdi 500 mg ben yine kullanmadım ama sen kullan isterswn benimki okadar ileri seviyede değildi elma sirkeli sicak suyla teharerini al bak o süper bisi ben öle yapıyorum cok iyi geliyor

bende iltihap vardı bakteri üremişti ama başka bi hap kullandım hamileyken 2 kutu hemde ilk 3 ayda
doktor ne derse onu yaptım gittti

gözün aydın şeker sonucun iyi çıkmış ilaç kullanmadım ben doktorum fitil vermişti onu kullandım öyle geçti birde sirkeli su iyi geliyor

Gg neresi canm internetten mi aldın

evet int ten canım gitti gidiyordan

canım dr normal demiş ama bilemiyorum
hay maşallah benimkinin 2 katı :-):-):-) ben yayıldım kalçaya doğru
e senin ki kız kalça büyür gerçi benim kalçada büyüdü:)

dr ne dediyse yap canım enfeksiyon mikrop bunlar bebek için daha riskli
Kız o göbekmi benimkini görsen ödün kopar birde ilk yani
canım eklede görüyüm:) ama fotoda küçük çıkıyor normalde daha büyük:)
:-):-) aynen benimkide kocaman oldu ben hiç çekmiyim yani :KK35::KK35:

çek çek merak ettim iyice:)

canım dr normal demiş ama bilemiyorum

e senin ki kız kalça büyür gerçi benim kalçada büyüdü:)

dr ne dediyse yap canım enfeksiyon mikrop bunlar bebek için daha riskli

canım eklede görüyüm:) ama fotoda küçük çıkıyor normalde daha büyük:)

çek çek merak ettim iyice:)

Sorma valla yayık kalça :-):-):-):-):-)

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum benim bel ve kaburgalarım fena ağrıyor. Ağırlasmaya başladım bile. Şekerimde azıcık yuksek çıktı diyet verdi Dr. Bir ay dikkat edeceğim . geçmişi okuyayım azcık :KK76:

Anneler, ben de biberon seti yerine iki tane biberon almaya karar verdim. Ama hangi boyda almam gerekir? Dr. Brown's ya da Avent alacağım. Şöyle bir yazı buldum internette ama emin olamadım.
"Bebeğinizin yaşı ve kullanım amacına göre çeşitli biberon boyutları vardır. Mesela genellikle 50ml biberonlar ilaç ve vitamin için kullanılırken 90 ile 120 ml biberonlar ilk haftalık, yeni doğan bebekler uygundur. Çünkü sadece meyve suyu ve su tüketimi için kullanılan bu biberonların taşıması oldukça pratiktir. 120 ile 150 ml biberonlar ise bebeğinizin ilk aylarında çok kullanacağınız biberonlardandır. Bu büyüklükteki biberonlar da su ve ikindi öğünleri için ihtiyacınız olacak. 240 ile 260 ml biberonlar üç ay ile altı aylık bebekler için tercih edilmesi gereken boyutlardır. Son olarak 320 ile 340 ile ml biberonlar ise tüm öğünler için uygun olmakla birlikte daha büyük öğünlerle beslenen çocukların bir yaşına kadar en çok gereksinim duyacağı boyuttur."

Anneler, ben de biberon seti yerine iki tane biberon almaya karar verdim. Ama hangi boyda almam gerekir? Dr. Brown's ya da Avent alacağım. Şöyle bir yazı buldum internette ama emin olamadım.
"Bebeğinizin yaşı ve kullanım amacına göre çeşitli biberon boyutları vardır. Mesela genellikle 50ml biberonlar ilaç ve vitamin için kullanılırken 90 ile 120 ml biberonlar ilk haftalık, yeni doğan bebekler uygundur. Çünkü sadece meyve suyu ve su tüketimi için kullanılan bu biberonların taşıması oldukça pratiktir. 120 ile 150 ml biberonlar ise bebeğinizin ilk aylarında çok kullanacağınız biberonlardandır. Bu büyüklükteki biberonlar da su ve ikindi öğünleri için ihtiyacınız olacak. 240 ile 260 ml biberonlar üç ay ile altı aylık bebekler için tercih edilmesi gereken boyutlardır. Son olarak 320 ile 340 ile ml biberonlar ise tüm öğünler için uygun olmakla birlikte daha büyük öğünlerle beslenen çocukların bir yaşına kadar en çok gereksinim duyacağı boyuttur."

arkadaşım bana avent alma sakın onda madde var
nuk al hepsini dedi

Back
X