dr a gideceksin varis çorabı verir canım
hayır hakkın olanı istiyorsun
hamdolsun canım günlük iş güç çocuk bebek derken geçiyor, arada haber ver kendinden
canım kendi ihtiyaçlarımıda almış olsam hemen yapar koyarım ben tez canlıyımda biraz:) bakalım bu ay bitmeden inşaallah alırsam gecelik pijama ped vs. hemen yapıcam
canım kilo durumun iyiyse bazı dr lar geç istiyor, açlıkta akşam 9 dan sonra ben bir şey yemedim sabaha kadar yani ilk açlık alnıyor sonra heöen glukozu içiyorsun 60 dk sonra da tokluk kanı alınıyor bu sürede bir şey yiyip içmiyorsun, tokluğu verdikten sonra yemek serbest
normal canım benim paşada öyle
geçmiş olsun canım
iyi yapmışsın canım çantanıda hazırla gitsin sen bırak artık bu vesveseleri bak bir şeyi çok dersen olur annesi sakin ol kuzun vakti dolunca Rabbim ne zaman uygun görürse gelecek strese sokma kendini:)
canım ben bir tane alıcam oğlumda bebedor almıştım bu sefer gaz önleyici ve anne memesi gibi olandan alıcam geçen eltime aldık nukun ki 28 di sanırım fiyatı civilden, set gereksiz geliyor bana çalışan annelere gerekirde ben evdeyim bir tane olsa yeter
canım hastane stresi yorgunluğu sarstı seni ondan ,bugün daha iyisindir inşaallah
canım o ağrılar bebek büyürkende olur aslında normal ağrılar
evet canım mesele yükleme günü daha hareketliydi tabi akşama kadar gidip gelip şeker yedim ondan heralde

bazen çok sakin oluyor bazen öyle bir ittiriyor ki canımı yakıyor
ayy çok güzel olmuş canım seçiminde güzelmiş sağlıkla kullanın
çok güzelmiş güle güle kullanın
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende ne oturuyorsun uyusana diyorum sana bilmeden

tuzlu su yapsaydın canım burnuna en iyisi o oluyor
inşaallah gününde rahat geçer
oo ne iyi teyze maşaallah canım
benim evde berbat canım birde ev hanımıyım yani çalışsam ne olur acaba, gerçi ilk kez bu kadar sürdü geçen hafta sildim yerleri hala silicem onun dışından her gün süpürge yapıyorum ama silmeyince berbat duruyor
canım battaniye kullanırım muhtemelen yorgana güvenemiyorum bir yaşına gelene kadar yüzünü örter diye
günaydın