2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
olan oldu canım 2. dozum da bitti dün başladı ağrı hala sürüyor kollarımda mor içinde kan alınan yeerler morardı

Tuh :( kalcadan olunca sadece sisip kizariyor ustune de oturmadigin icin o kismin pek agri olmuo neyse gecmis olsun canim ama ben 1 sefer oldum tetanoz baska istemedi doktor

Doğum fiyatı çok uygunmuş yaavv peki doktorun ilgisinden memnun musun her doruyu detaylı açıklıyor mu bu fiyatla ben de etimedde doğum yapabilirim
Evet Dr hanım cok güleryüzle sorduğun sorulara cevap alabiliyorsun bekleyen hastalardan sordum hepsi memnundu Banu hanımdan Ankara'da kendimize göre bir Dr bulamadık devlet has ilgi yok üniversitelerde asistanlar ne bileyim trafik ayrı sıkıntı burası iyi gibi geldi bana para konusu zaten büyük oğlan 9 Yaşında onun doğumda 300 ödemiştir ikinci 5 Yaşından odada 500 vermiştik yani şimdi 1000 lira anca birde eşim rahat kalmalı Yanımda kv ANCA çocuklarla ilgilenir o Yüzden tek Kişilik oda istiyorum

ofizmir nerdesin bacım ? bak bende oglumu gorucem uyku falan tutmadi sanirim oglumda uyandi heyecandan hickiriyor :) saat 9.30ta benim randevu yol ustunde etlik civil va ankarali kizlar oraya da gidecegiz kizimla ahmetimize ciciler alacagiz ;) ayyy daha saat 7.15 hadi gec git vakittttt

ayy heyecanda yaptik sonra benim bebisinkalbi 180atiyor dusmesini bekliyorlar anneesi gibi hebeler kizimda karnimda cok heyecan yapardi doktor sasirirdi bende ilk cocukta korkardim kalple ilgili sikinti olacak diye sukur kizzim saglikli oglumda kalbi bazen hizli atinca tecrubeli anne edasiyla normal diyorm

size foto yukledim bana tombis muamelesi yapmayin 30.haftam benim ha ;) aslinda 8kilo aldim da tombis hamile kaldim 75le simdi 83um :( dogum sonrasi diyetisyen yolunda olacagim iki cocuk anasi olarak bu arada sinifimda dun ccektirdim bu fotoyu hatira kalsin diye kizimda doguma gitmeden bi fotom var cok guzel ani oluyor sizden de foto bekliyorum

Eklentiler

• CAM00118.webp
    CAM00118.webp
    118 KB · Görüntüleme: 157
Banada verdi 500 mg ben yine kullanmadım ama sen kullan isterswn benimki okadar ileri seviyede değildi elma sirkeli sicak suyla teharerini al bak o süper bisi ben öle yapıyorum cok iyi geliyor

bende iltihap vardı bakteri üremişti ama başka bi hap kullandım hamileyken 2 kutu hemde ilk 3 ayda doktor ne derse onu yaptım gittti

gözün aydın şeker sonucun iyi çıkmış ilaç kullanmadım ben doktorum fitil vermişti onu kullandım öyle geçti birde sirkeli su iyi geliyor

dr ne dediyse yap canım enfeksiyon mikrop bunlar bebek için daha riskli

günaydınn :KK46::KK46: çok teşekkür ederim arkadaşlar. Haklısınız daha kötü sonuçlar çıkmasındansa Allah korusun :KK43: Dün akşam itibariyle başladım antibiyotiğe ve bol su içmeye... Sirkeyide denicem hiç duymamıştım.... Çok teşekkür ederim inşallah şifa olur :KK74:

Ben aldim canim bebitof terletmemesi icin ivi polar degil ona dikkat ettim aslinda kizim 3yasinda ona aldim yeni ahmet bi sure kundakla battaniyeye sarilip yatacak bi yasina gelince kizimin ihtiyaco bitecek ahmetim kullanacak bu arada resmini aksam koyarim

ohhh aldım lohusa pijamamı ve geceliğimi ankara ümitköy sosyete pazarından ikisi 60tl tuttu bir işten daha kurtulmuş olduk :D
ay ben henüz birşey almadım ya :KK61: sosyeteye bendemi gitsem acaba ankaradayım bende:D ama ümitköy çok uzak bana sıhhiyedeki yada çankaya yıldızdaki nişantaşı pazarındanmı baksam nasıl birşey aldınki canım. :KK23::KK23:

1. İyi geceler kızlar bwndw nasipse yarın kızımı görücem heyecanım dorukta:KK68:

ofizmir nerdesin bacım ? bak bende oglumu gorucem uyku falan tutmadi sanirim oglumda uyandi heyecandan hickiriyor :) saat 9.30ta benim randevu yol ustunde etlik civil va ankarali kizlar oraya da gidecegiz kizimla ahmetimize ciciler alacagiz :KK66: ayyy daha saat 7.15 hadi gec git vakittttt

Günaydın kızlar ben de bugun kızımı göreceğim saat 10.30 da uyku tutmadi heyecandan :)

hepiniz iyi haberlerle gelin inş arkadaşlar :KK68:

size foto yukledim bana tombis muamelesi yapmayin 30.haftam benim ha :KK66: aslinda 8kilo aldim da tombis hamile kaldim 75le simdi 83um :KK43: dogum sonrasi diyetisyen yolunda olacagim iki cocuk anasi olarak bu arada sinifimda dun ccektirdim bu fotoyu hatira kalsin diye kizimda doguma gitmeden bi fotom var cok guzel ani oluyor sizden de foto bekliyorum
maşşallah canım göbüş büyümüş:KK19:

Back
X