Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım :)günaydın annişkolar. ben dün gece de baş ağrısından uyuyamadımartık kendimi geçtim kocamı da uyutmuyorum bebişi de. ben döndükçe o da pıtır pıtır yer değiştiriyo bi üzülüyorum ki uykusu bölünüyosa ya diye. her gece bi sebepten uykusuz kalıyorum. sabah da işe gel. zor iş valla. ocak bi gelse de koynumda uyusa artık şu sıpa :)
inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..canim neden asla tavsiye etmiyorsun?aldigin pamuk yorgan hafif mi bide kaca aldin
Kizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim
Evimiz kucuk ilk torun bide hem annem hem kv bizde kalacak ev kucuk iki qrti bir..sadece salonumda klima var acabq yatak odama klimami alsam bilemedim yeyerli olur mu acabacanım ne kadar kapı pencere kapatsanda kışın odalara soğuk oluyorbu seferde terler
..allah muhafaza hasta edersin odayı ısıtmanın bir yolunu bul yada sobalı odada yatın
inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..canim neden asla tavsiye etmiyorsun?aldigin pamuk yorgan hafif mi bide kaca aldin
eflalim nasıl fit bir anneymişsin sen öyle ya :) Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz.. Kocaman olmuş yavrunkızlar göbüşe bakın bakalım büyümüş mü artık iyice:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/27-4-gunluk.1217655/
Canim bizim oda sobali.yatak odasina koyma sansimiz yok yer sikintisindan dolayi mecburem ocakta salona tasinicaz biz.sende oyle yap istersen annenle kv diger odalara yatirirsin.ama klima koyma gibi sansin varsa koy.ama bu gibi odada ne yaparsan yap.zaten tam kisa denk gelicekler.Kizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim