- 23 Mayıs 2014
- 297
- 617
- 128
Canim ben bugun çok korktum birden ya çok az kaldı ne yapacağım diye .sanırım bebisimin eksikleri var ondan korktum daha eşyaları tam değil Odamıza boyanacak düşününce çok korktum bir an bana göre çok az zamn kaldı yaa ben korkmayacak korkutmayacaktim kendimi Of ya ben neden korkmaya başladım![]()
![]()
![]()
Sakin ol canım. Bizimde odamız boyanmadı daha. Hemencik hallolcak işler onlar. Bir an önce odası kurulsa oğlumun bende hemen kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerine asmak istiyorum. Ayyyy yazarken heyecanlandım bak :)
ben 4 ay hiç tatlı yemedim ve ben tatlıya bayılan bi insanım herkes şok oluyordu önümdeki tatlıları mutfağa bırakınca
hamilelik beni çok ters etkiledi... bi yandan diyorum hamilelikten sonra da böyle devam edersem bayağı zayıflarım![]()
Bende kurabiye delisi bir insandın. Nereye gitti o canavar anlayabilmiş değilim canım. Hala ağzıma tatlı almadım. Çok şükür kilomda çok iyi gidiyor o yüzden
Bu da devasa kapı süsümüz:)
Güle güle kullanın canım. Ben henüz girmedim kapı süsü olayına. Bi odasını hazırlayayım miniğimin.
Günaydın geceleri uyuyamıyorum artık tuvalete gitmekten ne olucak böyle anlamadım 6 7 kez gidiyorum herseferinde uykum kaçıyor zorla uyuyorum off
Bende geceleri uyuyamıyorum ofizmir. Tuvalet, bel ağrısı ne kötüymüş. Bazen sağdan sola dönemiyorum :)
Güzel haberlerle gel canım.kızlar 10.30 randevum var inş herşey yolundadır içim pır pır gene her kontrol öncesi böyle oluyorum yaaaa
kızlar bebeğini en başından itibaren kendi odasında uyutacak olan var mı?
Ben yatak odasına arkadaşımdan park yatak aldım canım. İlk birkaç hafta geceleri yatak odasında yatırayım, uyanır uyanmazda odasına alayım diyorum.