2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar herkese..gece hiç uyuyamadım yaa arkadaşlar dönmekten çarşafı eskitmişimdir.bir sags bir sol..Birde nedende terlemekten suyum çıktı resmen sebebini anlamadım ayaklar falan yandı sonrasındaki saçma sapan rüyalar evimi başka yere taşıyordum falan eşyalar sıgmıyor offf neyseki sabaha sağlıklı uyandıran Allahıma şükürler olsun :)

Temizlik konusunda acele etmeden yavaş yavaş kendim yapıyorum ben arkadaşlar.Geçenlerde yatak odamı dolabımı düzelttim sildim yerleştirdim kışlıklar indi yazlıklar üst raflara çıktı.Kızımın odasıda tamam kardeşinin kıyafetlerinide yerleştirdik.Hastane için gerekli şeyleride bir kenara ayırdım burda en az 3 gece (almanya) yatıyorsunuz hastanede bu yüzden daha detaylı bir hazırlık gerekli oluyor.en son mutfagımı halledecegim inşallah ama bu arada buzlugada el altında bulunması için bir şeyler yapıp atıyorum.ilk dogumumdan sonra kötü tecrübem var bunda onları yaşamamak için.ilk dogumları olacak annelerede tavsiyemdir.

Hepinize gunaydin...
Gece cok gec yattik sabahta uyuyamadim tekmelerden ..gardrop montesi yaptik esimle gece 2yekadar kocisim ve benm bu emekleri kuzularimiz insallah anlar :)
Hera dogum izni icn calisabilir raporu alip aktarma yapip sonra hastalik raporu alirsan aktarma iptal oluyor haberin olsun yonetmelik boyle hasta olacaktin niye dogum oncesi izne ayrilmadn diyorlar hakli larak :) bide sen ayrilmadan su gün gidecegim dersen b hafta onceden senn ayrilacagn güne ucretli hazir oluyor;)

Temizlik konusu na gelnce sekerler bennde kadin cagiracaktim kac kere yeltendm piskolojik olarak kendimn yapmasi daha ahat ettiriyor vazgectim tab ben ogretmenm yarm gujn evdeyim tam gum calisan anneler alın derim..ben yavas yavas basladim bugun buz dolabi yarin mutfak dolaplari fala bi gn kapila bi gun camlar aksama pwrdeler es takacak cunku bnn gibi planlayarak yapiyorum optumkahvalti vakti

artık hiç birşeye dayanamıyorum . eşimden ayrılacakken . kızım babasız kalmasın diye düşünürken . kendi nefsime sevgime değil nefsime yenik düştüm birlikte oldum hamile kaldım . şimdi neler yaşadığımı annemden başka kimse bilmiyor. kocam olacak kişi eşyalarını toplayıp gitti. yine gelir bu 10 cu gidişi yada daha fazla sayamadım . şimdiki bahanesi de beni karısı olarak görmüyormuş. tek derdi çocuk doğduktan sonra çalışamayacak olmam . çünkü annemde bıktı bu adamdan ve benden çünkü evde sağlıklı düşünen kimse yok he rgün kavga hır gür. mecbur muyum çekmeye diyor. haklı . her evden gidişinde anası gelir şiz söylesiniz siz böylesiniz. sayar döker . dün yine geldi. saydı döktü en çokta evdeki kabını kaçağını çalkalıyorum diye delirmiş. hijyen sıfır tırlaklar mutfak tezgahında kesiliyor. el yıkamak yok heryer kirli toz içinde ve kirli küllüklerle dolu . offffffffff ne anlatayım nasıl anlatayım . şuan o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi ve de suçlu. karnımdakinin suçu yok amam onu istememekten başka bir dua gelmiyor aklıma. ben napıcam napıcam

Ahh kevsercim Allah sabir versin ins esin duzelir su asamada yapilacak tek sey dua ..karnindakini sen istemedin Allah onu sevdi ve yaratti Allah kulunu once sever sonra yaratirmis onun sevip yarattigini kabul edeceksin emanetine elinden geleni yapacaksn esin olmadan cook zor hayat ama dogm sonasi belki degisir ha degismezse kuzularna sarilip birqz toparlannca is bulup hayatni duzene sokacaksin caresizlige kapilma Rabbim neyler neylerse guzel eyler

Benim de açlık 76 1. saat 185 çıktı, doktor şeker ölçüm cihazı verdi ölçüm yapıyorum normal çıkıyor, henüz kontrole gidemedim tekrar ama yediklerime dikkat etmeye başladım, beyaz ekmeği eve sokmuyorum artık.

bende perhize girdim şekeri hamur işini kestim sebze ve et olarak besleniyorum,bu hafta sonu tekrar ölçüm yapılcak. umarım düşmüştür.

Bize 1.200 dediler canım ana kucağı dahil. Peşin paraya indirim de yapmadıkları için tereddüt ettim. Mavisini ayırtmıştık.

pazar günü aldım canım loola-2 modelini normalde puset ve araba 1800 ediyordu
Ekim ayı sonuna kadar takım alımlarda %15 indirim vardı ikisi 1530 a geldi 6 taksit yaptırdık vade farkı yoktu

artık hiç birşeye dayanamıyorum . eşimden ayrılacakken . kızım babasız kalmasın diye düşünürken . kendi nefsime sevgime değil nefsime yenik düştüm birlikte oldum hamile kaldım . şimdi neler yaşadığımı annemden başka kimse bilmiyor. kocam olacak kişi eşyalarını toplayıp gitti. yine gelir bu 10 cu gidişi yada daha fazla sayamadım . şimdiki bahanesi de beni karısı olarak görmüyormuş. tek derdi çocuk doğduktan sonra çalışamayacak olmam . çünkü annemde bıktı bu adamdan ve benden çünkü evde sağlıklı düşünen kimse yok he rgün kavga hır gür. mecbur muyum çekmeye diyor. haklı . her evden gidişinde anası gelir şiz söylesiniz siz böylesiniz. sayar döker . dün yine geldi. saydı döktü en çokta evdeki kabını kaçağını çalkalıyorum diye delirmiş. hijyen sıfır tırlaklar mutfak tezgahında kesiliyor. el yıkamak yok heryer kirli toz içinde ve kirli küllüklerle dolu . offffffffff ne anlatayım nasıl anlatayım . şuan o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi ve de suçlu. karnımdakinin suçu yok amam onu istememekten başka bir dua gelmiyor aklıma. ben napıcam napıcam
allah yatdımcın olsun arkadaşım allah kolaylıklar versin ama kimsse değişmiyor emin ol belki korkuyolar cekiniyolar ama gene sonra yapıyolar ben hep kendime şunu derim sen değişiyomusunki o değişsin rabbim yardımcın olsun ben evlad die bir yıl bekledim rabbim 1 yılın sonunda verdi rabbim isteyince herşey olur ama benden sana tavsiye ne anneni nede kendini ezdirtme sen hamilesin en güzel günlerin olması lazım sinir stres yapma o yavrucakta etkileniyor mutsuz bebek olmasın şimdilik diyeceğim bu kadar allah yardımcın olsun

Ya kızlar hani boswerelım falan dıyoruz yok kadın cGıralım..amn ev pis kalsada olur.. Falan..
Ama arkadaslar herhangı bı rahtszlıgımız yoksa bı tehlıkemız yoksa neden temizliğimizi yapmıyoruz..
Bilmiyorum ama bn kadında cGırdım bi çok kez yıne peşindeydim jadının ve bnde onla beraber temzlıkyaptım.. İçime sinmedi..hersey dörtdörtlk olmaz ama en azından derli toplu olmasın mı..evde oturan bayanlar için diyorum özellkle hatunlar... Hareket ıyıdır.. Bni yanlış anlamayın ... Sadece yasadıgımız yerın temız olması önmli bunu hepımız bılıyoruz.. Cocuk dogunca zaten 2 3 ay dıp köşeyı bırak haftada bır süpürge acabılırsenız sevıneceksınız.. En azından dogum öncesı bı temizlik yapın ki içinz raht olsun... İlla tek yapmYın kardesınız annenız arkadaslarınız cagırın yapın..
Kımsenın agzına laf bermeyın.. Kendı annenız dahı olsa... Cok surse 2 haft surer parca parca yawas yawas yapsak... Ohhhh.. Kaldı 2 ay ondan sonra yada daha fazla..snra yap hazırlıgını ohh...

Dost var düşman var dikkatlı olup planlı bi şekılde yaparsak Allahın izniyle bişi olmaz

hoşgeldin canım :KK25::KK25::KK25::KK25:
bende sana katılıyorum valla her işi yapıyorum hareketsiz kalsak daha kötü
Arkadaşım vileda kullanıyormuş o temizlemiyor ki tüm halılar kalkacak yerler bezle silinecek :-):-)
işten izine ayrılınca yapıldığım kadar yapacam bayan da çağıracam son ay zor yaparım
evde yapanlar şanslı bu konuda

Günaydın güzel anneler

Sağ kaburgamın altında batma oluyordu dün artık acillik oldum tabi ki ilgisiz normal diyen bir dr ağrım için bir çözüm yok, nst ye girdim ultrasonla şöyle bir baktı üstün körü ağrıyan yerime bakmadı bile kan verdim normal dedi gönderdi neyse..

Dün pijamamı, geceliğimi sabahlığımı aldım iç çamaşırlarımı aldım, oğluma hastane çıkışı aldım, biberon emzik terlik dışında pek eksiğim kalmadı hamdolsun:)

Ablamlarda kargoyla yeğenlerimin cicilerini göndermişler yıkıyorum kurusun eklerim, nereye koyucam ben o kadar şeyi bilmiyorum ayırdığım şifonyer doldu, beşiğin çekmeceleri doldu:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/hastane-cikisimiz.1218020/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s/hastane-icin-pijama-gecelik-sabahlik.36245/

e
İyi akşamlar hamilelik arkadaşlarım inşallah hepiniz çook iyidinizdir salı kontrole gidicem inş. 1 ayı geçti bebişimi görmeyeli özledim valla.Kızlar bende sağa sola karnımın altına yastık koyarak uyumaya çalışıyorum ama akşamları 10 11 gibi çok daralıyorum aldığım fazla kiloya bağlıyorum 12 kilo napalım sabretcez artık.Ha birde çoook mide yanmalarım oluyo uyutmuyo çok zorlanırsam gaviscon çiğneme hapı kullanıyorum doktorum kullanma sabret dedi aldığın vitaminlerin etkisini azaltıyo dedi ama dayanamıyorum bazen acıyı çeken bilir.Afedersiniz kussam midemden çıkıcak sanki.Bebiş bazen göbek deliğinin baya üstünde tekmeliyo sanırım mideye yakın ve baskı yapıyo kerata.İsmimizde hala netleşmedi eşim ben erdem dedim eşim istemedi tuğra olsun dedi bende beğendim açıkçadı sizce nasıl.Şimdilik görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize
rdem çok daha güzel canım .. anlamıda çok güzel. ben insanların isimlerinin anlamlarından etkilendiğine inanıyorum.. ne yalan söyleyeyim tuğra'yı beğenmedim :KK12:

Back
X