Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canimBu liste iyi oldu canım eksik kalanlar için çok işime yarayacak, çok teşekkürler![]()
Benim de açlık 76 1. saat 185 çıktı, doktor şeker ölçüm cihazı verdi ölçüm yapıyorum normal çıkıyor, henüz kontrole gidemedim tekrar ama yediklerime dikkat etmeye başladım, beyaz ekmeği eve sokmuyorum artık.
Bize 1.200 dediler canım ana kucağı dahil. Peşin paraya indirim de yapmadıkları için tereddüt ettim. Mavisini ayırtmıştık.
allah yatdımcın olsun arkadaşım allah kolaylıklar versin ama kimsse değişmiyor emin ol belki korkuyolar cekiniyolar ama gene sonra yapıyolar ben hep kendime şunu derim sen değişiyomusunki o değişsin rabbim yardımcın olsun ben evlad die bir yıl bekledim rabbim 1 yılın sonunda verdi rabbim isteyince herşey olur ama benden sana tavsiye ne anneni nede kendini ezdirtme sen hamilesin en güzel günlerin olması lazım sinir stres yapma o yavrucakta etkileniyor mutsuz bebek olmasın şimdilik diyeceğim bu kadar allah yardımcın olsunartık hiç birşeye dayanamıyorum . eşimden ayrılacakken . kızım babasız kalmasın diye düşünürken . kendi nefsime sevgime değil nefsime yenik düştüm birlikte oldum hamile kaldım . şimdi neler yaşadığımı annemden başka kimse bilmiyor. kocam olacak kişi eşyalarını toplayıp gitti. yine gelir bu 10 cu gidişi yada daha fazla sayamadım . şimdiki bahanesi de beni karısı olarak görmüyormuş. tek derdi çocuk doğduktan sonra çalışamayacak olmam . çünkü annemde bıktı bu adamdan ve benden çünkü evde sağlıklı düşünen kimse yok he rgün kavga hır gür. mecbur muyum çekmeye diyor. haklı . her evden gidişinde anası gelir şiz söylesiniz siz böylesiniz. sayar döker . dün yine geldi. saydı döktü en çokta evdeki kabını kaçağını çalkalıyorum diye delirmiş. hijyen sıfır tırlaklar mutfak tezgahında kesiliyor. el yıkamak yok heryer kirli toz içinde ve kirli küllüklerle dolu . offffffffff ne anlatayım nasıl anlatayım . şuan o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi ve de suçlu. karnımdakinin suçu yok amam onu istememekten başka bir dua gelmiyor aklıma. ben napıcam napıcam
yakın arkadaşlarımız kullanıyo çok memnunlarkızlar Kraft twist modeli hoşuma gitti bebek arabasında. bu ürün hakkında fikri olan var mı?
Ya kızlar hani boswerelım falan dıyoruz yok kadın cGıralım..amn ev pis kalsada olur.. Falan..
Ama arkadaslar herhangı bı rahtszlıgımız yoksa bı tehlıkemız yoksa neden temizliğimizi yapmıyoruz..
Bilmiyorum ama bn kadında cGırdım bi çok kez yıne peşindeydim jadının ve bnde onla beraber temzlıkyaptım.. İçime sinmedi..hersey dörtdörtlk olmaz ama en azından derli toplu olmasın mı..evde oturan bayanlar için diyorum özellkle hatunlar... Hareket ıyıdır.. Bni yanlış anlamayın ... Sadece yasadıgımız yerın temız olması önmli bunu hepımız bılıyoruz.. Cocuk dogunca zaten 2 3 ay dıp köşeyı bırak haftada bır süpürge acabılırsenız sevıneceksınız.. En azından dogum öncesı bı temizlik yapın ki içinz raht olsun... İlla tek yapmYın kardesınız annenız arkadaslarınız cagırın yapın..
Kımsenın agzına laf bermeyın.. Kendı annenız dahı olsa... Cok surse 2 haft surer parca parca yawas yawas yapsak... Ohhhh.. Kaldı 2 ay ondan sonra yada daha fazla..snra yap hazırlıgını ohh...
Dost var düşman var dikkatlı olup planlı bi şekılde yaparsak Allahın izniyle bişi olmaz
biz wollex newyork premıum travel set aldık 3.5 aylık hamileyken çok güzel ve kullanışlı duruyo arkadaşların bebeklerinde denedik hem büyük ve geniş hemde konforlu tavsiye ederimBebek arabası konusunda tavsiyeye ihtiyacım var kızlar??
rdem çok daha güzel canım .. anlamıda çok güzel. ben insanların isimlerinin anlamlarından etkilendiğine inanıyorum.. ne yalan söyleyeyim tuğra'yı beğenmedimİyi akşamlar hamilelik arkadaşlarım inşallah hepiniz çook iyidinizdir salı kontrole gidicem inş. 1 ayı geçti bebişimi görmeyeli özledim valla.Kızlar bende sağa sola karnımın altına yastık koyarak uyumaya çalışıyorum ama akşamları 10 11 gibi çok daralıyorum aldığım fazla kiloya bağlıyorum 12 kilo napalım sabretcez artık.Ha birde çoook mide yanmalarım oluyo uyutmuyo çok zorlanırsam gaviscon çiğneme hapı kullanıyorum doktorum kullanma sabret dedi aldığın vitaminlerin etkisini azaltıyo dedi ama dayanamıyorum bazen acıyı çeken bilir.Afedersiniz kussam midemden çıkıcak sanki.Bebiş bazen göbek deliğinin baya üstünde tekmeliyo sanırım mideye yakın ve baskı yapıyo kerata.İsmimizde hala netleşmedi eşim ben erdem dedim eşim istemedi tuğra olsun dedi bende beğendim açıkçadı sizce nasıl.Şimdilik görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize