2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben sadece nacizane yaşadıklarımı yazdım yoksa normalde misafirime çok özenen bir insanımdır.Ama siz hastaneden misafirde kapıdan girdigi zaman durum degişiyor tabiki geleck insanlar biraz düşünceli olmalı yoksa kapıya geleni tabiki geri çeviremeyiz.Dogumdan sonra ruhen ve bedenen insan biraz zayıf düşüyor bu yüzden dinlenmek önemli.Dondurucuya koymak için yapılan yemekleride zaten bizim için demiştim kimse olmayınca yapacak hazır oluyor.Tabiki Allah yardım eder hepimize inşallah.Ama ben çok şanslı degildim bu konuda oyüzden paylaşmak istedim en azındantecrübesiz olan arkadaşlara fikir olur.

Ecepelin ekledim canim yatagimiz bu hepimizinkinin ici dolu olur insallah :):D

Eklentiler

• 20141020_203500.webp
    20141020_203500.webp
    299,4 KB · Görüntüleme: 126
  • 20141020_203503.webp
    20141020_203503.webp
    308,2 KB · Görüntüleme: 116
çok cici bir şey bu, güle güle kullanın, sağlıkla inşallah :KK46::nazar: ne kadara aldınız sakıncası yoksa?

Çok geçmiş olsun. Düşüşüne de bağlı ama bir şey olmamıştır kuzuya. İçin rahat etmeyecekse git istersen.
teşekkür ederim canım. bugün gitmedim ama yarın gidicem doktoruma kısmetse.

önemli değil canım :)

bence de yavaş yavaş yapmak en iyisi doğuma da yardımcı oluyormuş

rabbim sabır versin canım inş yoluna girer herşey tez zamanda

iyi günlerde kullanın inş arılar çook tatlı

aa canım buda güzel vaalla kenara koyıyım bu resmi belki bunu da düşünebilirim bizim mobilyaya uyuyor renk iyi günlerde kullan inş

güzelmiş canım iyi günlerde kullanın

listeni alıyorum canım :)

bu çok iyi bir fikir bende yapıyım hemen ne kadar dayanır buzlukta börekler ona göre koyıyım pişmeden koyucaz birde demi

o kadar kan oluyormu ekru pjamalar batmaz inş 2 pjama şart gerçekten

inş birşey yoktur canım merak etme geçmiş olsun

yemeklik sulu köfte de iyi fikirmiş bunu da yawpıyım pek anlamam mutfak işinden ama sigara böreği ve sulu köfte cazip geldi başka fikirlere de açığım

inşallah canım teşekkür ederim.

slm kacak geldi pofff inanin hic vaktim olmuyor gelmeye son zamanlarda iyice agirlastistim hic keyfim yok cumartesi bide popomun ustune dustumki sormayin fenaydim sukur bi sorun olmadi onun harici aksama kadar yari oturarak yari dinlenerek is yapiyorum ne isim bitiyor nede adam akilli dinleniyorumm ben 3 cocuga nasi yetiscem bilmiyorum:(
persembe gunu kontrolumuz var ayrica kan uyusmazligi icin ignemiz olucak insallah hersey yolunda ve sorunsuzdur en cokta kilosunu merak ediyorum oglumun ben baya kilo aldim ama oglusum ne durumda bilmiyorum daha:)
bu arada ismimize EMRE olarka karar verdik sukur sonunda tabi son anda bi degisiklik olmassa :)
mert,eren ve emre daltonlar olucak benim ogluslarim rabbim evlatlarimizin acilarini gostermesin insallah ...
insallah sizlerin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin eskisi gibi gelemiyorum ama elimden geldigince gelip kendimden haber vericem insallah hepinizi cok seviyorum iyi bakin bebislere ve kendinize :))

Back
X