Herkese günaydın anneler:))
Rüya manyağı olma sebebimiz artık bebeklerimizin de rüya Görüyor olması olabilirmiş:)) onlar da birer küçük insancık işte :))
slm
bu arada ismimize EMRE olarka karar verdik sukur sonunda tabi son anda bi degisiklik olmassa :)
mert,eren ve emre daltonlar olucak benim ogluslarim rabbim evlatlarimizin acilarini gostermesin insallah ...
insallah sizlerin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin eskisi gibi gelemiyorum ama elimden geldigince gelip kendimden haber vericem insallah hepinizi cok seviyorum iyi bakin bebislere ve kendinize :))
Sılacım hayırlı olsun isminiz ve Allah yardımcın olsun valla gurbette 3+1 erkekle uğraşmak zor iş Allah yardımcın olsun
Kizlar uyku seti şartmi..kullqnisli degil diyolar ama bikemdim paek yatak aldik bugun alsamiydim usurmu bebisim filelerden hava girerde
Yok canım üşümez genelde yan korumaları sert bambuya sepete vs örtüyorlar var Çarpmasın diye üşümesin diye değil.. Uyku seti Şart değil ama her şey heves işte:))
Sılam aynı zamanda gelmişiz
Özledim seninle konuşmayı, yazdıklarını okumayı...
Emre ismi çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Çokta uymuş abilerinin isimlerine. İnşallah hamilelik yorgunluğu geçince yetişeceksin her şeye inşallah.
Şimdi benimde işim bitmiş gibi düşünüyorum iş yaparken ama geçeceğine inanıyorum inşallah
Bende bu aralar akraba günümü atlattım, oturma odasını Ara odamıza taşıdık.
Mustafamın odasını boşalttık yani. Eşimle 3 duvarı boyayıp, 1 duvarı duvar kağıdı yapmaya karar verdik.
O odayı boşaltınca ev taşınıyormuş gibi birbirine girdi tabi. Eşim o kadar çok yoruldu ki
Sonra boya yapmaya kalkıştık. Ben kalorifer peteğini (döküm eski tip petek) boyadım.
Eşim tek katı boyadı, yok yapamayacağım galiba dedi, bıraktı. Zaten yorgundu.
Çok şükür eniştemlerin atölyesinde çalışan usta Pazar Pazar imdadımıza yetişti 
Geldi boya yaptı, oturma odasını taşıdığımız odayı boyadı. Bu akşamda duvar kağıdını yaptı.
Ablam geldi ortalık topladık, boya kalıntılarını temizledi falan filan. Çok yoğunduk yani.
Televizyonu da salona taşıdık, TV ünitesi sipariş ettik..
1 haftadır çok sancım vardı. Ne olduğunu anlayamıyordum. Vajinama doğru makata doğru sancı, Mustafamın hareketleri kramp gibi sancılar falan filan derken bugün doktoruma gitmeyi istedim
Ablam geldi hemen gittik.
Muayanehanesine gittik, dediklerimi anlatınca muayene edelim bir dedi, canı sıkılır gibi oldu.
Ama aradan geldiğimiz için bir kaç hastasının muayenesini beklememizi istedi.
Bekledi girdik içeri. Vajinal ultrasonla baktı. Rahim ağzı sımsıkı kapalı kesinlikle erken doğum riski yok dedi. Hatta bu şekilde gördüğümüz servikslere hiç erken doğum riski yok bile diyebiliriz dedi.
Ama tabi ne olur bilinmez sonuçta...
Çok iyi çok normal korkacak endişe edecek hiçbir şey yok, hamileliğin tadını çıkar dedi.
Sonra hadi yüzünü de görelim dedi ve karından baktı. 4 boyutlu ultrasonla Mustafımızın yüzünü gördük yine
Ama o kadar hareketliydi sürekli yüzünü kaçırıyordu
Ay ay ayy ne çirkin bir bebek bu böyle deyip bize takıldı yine doktorumuz..
Ama çoook tatlıyrdı çoook
Suyuda çok güzel her şey yolunda, hiçbir sorun yok dedi.
Sonra bu şekilde annenin şikayetlerini dikkate almak gerekir, önemli olabilir dedi.
Ablam neyden korkmamız gerekir Hocam dedi; kanama ve su gelirse derhal gelin dedi.
Ücret almadı sağolsun, zaten 1 Kasımda randevumuz alsaydı batardık

1 Kasımda yüzüne daha dikkatle bakacağız şimdilik yeter dedi
Ben İlahiyat okuyorum, Teknik Lise mezunu olduğum için Arapça hiç bilmiyorum o yüzden kursa gidiyorum.
Ev işleri, Arapça kursu diğer derslere çalışmak, bebek hazırlığı, mevlütte dağıtılacaklar, hastane süslemesi vs çok yoğunum. Zaten bu aralar pek keyfimde yok
Hatta hiç keyfim yok
Neyse öyle işte kızlar okuyorum yazdıklarınızı, alış-verişlerinizi çok beğeniyorum, az buçuk eksiklerimiz var onları daha sonra tamamlayacağız biz.
Hepinizle konuşmayı özledim.
Allah'a emanet olun. Dikkat edin kendinize
Larkincim Hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun hem sana hem eşine

Duvar kağıdı işe ilgili yazacaktık modoko keyap ve imç unkapanında çok uygun Şeyler var. Biz önce keyap tan Pahalı bir şey aldık sonra Allahtan adamların elinde yokmuş iptal ettirdik İmç den çok uyguna aldık. Rulosunu da 20tl işçilikle yaptı biz uğraşmadık zaten yaralamayız da.. Sizin de işleriniz gel de olsa rastgitmiş çok sevindim :)
Çok geçmiş olsun stres yapma yorgunluk da yoruyor insanı ... Dikkat et kendine...
Bende almayı düşünmüyorum sadece nevresim takımı aldım 2 tane yeter.bir de
ben bebeğe elyaf yorgana karşıyım sağlıklı değil.pamuk yaptırıyorum
Ah ben de pamuk yaptırmak istiyorum yüne alerjim var pamuk yatağı olsun istiyorum ama nasıl uğraşacağım artık bebek doğup 6-7 aylık olup da yorgan kullanmaya başlayınca yaptırırım inş..
Allah yardımcın olsun canım.. Herkesin dediği şey keşke erken izin almasaydım sonrasında çocuğumla kalsaydım.. Sen de sık dişini sokabildiğini kadar..
Günaydın fıstıklar bogazım çok agrıyor kulaklarim bogazima kadar kaşınıyor faranjit oldum sanirim bogazimdan su bile icemiyorum adaçayı ile gargara yap gecer dediler ama 3 gündür geçmedi sizin var mi tavsiyeleriniz?
Iki doktora gittim biri Prof. En iyi ilaç bol ılık su sadece bu dedi

( bitki ilaçları da toksin üretir vücudunda daLa yüklenme hamilenin dedi.. Suyu tavsiye ederim canım arada bal pekmez kaşıkla..
Günaydın kızlar :)
Ben gene bebek arabasi bakmaya basladim . Çok kararsizim ya hem travel sistem olsun istiyorum hemde rahat katlanmiyor çok yer kaplıyor diye düşünüp vazgeciyorum.

Otobüse minibüse rahat binip indirebilecegim bir araba olmasi en önemli kısım. Çok zor bebek arabasi seçmek sizden de fikir istiyorum. Siz hangi arabaları tercih ediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?
Canım maclaren çok pratik ablam kullanıyor ve çok memnun. Gözümle de görüyorum onu tavsiye ederim. Ama ben stokke alacağım neye dikkat ettin dersen heves işte renklerine tipine vuruldum:))
Gunaydinlar kizlar.bu sabahin 6 sinda uyandim ilk defa okadar kotu oldum zaten bacak ve kol agrisindan zor daldim uykuya sabah mide bulantisi kusma bas dönmesiyle kalktim.kafami donduremiyorum resmen donuyor.bi kac kere afederainiuz aci aci kustum sanirim oyle rahatladim.ne oldugunu bende anlamadim.esimde gece isten gelmis salonda uyumus kalmis ben kalkinca geldi uykuya bi turlu dalamiyorum yer degisikligi yaptik salona tasdindik arasdasn zaman geçmiş uyumus kalmis iz neydi o sabah sabah ya
Ebrucum mide yanmasından mı acı acı kustun acanba? Galeta falan atıştırsaydın tansiyon şeker de oynamış olabilir mi çok dikkat et kendine geçmiş olsun

(
gece Kimse uyumamış galıba bende dün gündüzden bır baş ağrısı yüz göz şişme tansıyon Yüksel farkettim hamıleşıgın başındada olmuştu aynı Şekil sonra ölçtüm küçük 90 hemen limonlu su içtim derken birax düştü ama kafam don don halende öyle gece kaç yer değiştirdim allahım inş son aylarda çıkmaz tansıyonum kızımda cok zorlamıştı
Aman canım Allah kolaylık versin büyük geçmiş olsun inş tekrar olup da seni korkutmaz..
Tecrübeli anneler, bu bebek küvetlerini alırken neye dikkat etmemiz gerekecek? e-bebekte 35 lira civarı şeffaf giderli küvet görmüştüm geçenlerde, şimdi de tesadüf buna denk geldim(afişin en alt kısmında). Ne fark olabilir ki arada?
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=197
Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor

(