- 28 Şubat 2008
- 709
- 913
- 733
Bence çok özellik farki yok. İçine alacagin file veya sünger ek olarak alirsan a101 sen alacagin is görür bence.
bence fark yok canım gayet güzel beende battaniyelere bakarım gidip persşembe unutmayım da uygun fiyatları
Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor(
Ben alıcam bide üstteki akrilik battanıyeye bakıcam
çook teşekkür ederim cevaplarınız için. ben de fazla para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyordum, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum. içimi rahatlattınız

Ben e bebek ten aldım küveti falan canım giderli çok güzel bence büyük ve rahat kullanınca görücez artık :)
güle güle kullanalım inşallah. oyy ne güzel yıkanır bunun içinde kuzucuklar yaa, hayal gibi hâlâ

Heracım bu ayın sonuna doğum hastanesi açacaklarmış yakında nezih bey de ayrılacak hastaneden artık kendi hastanelerinde takip edeceklermiş hastalarını isleri yogundur simdi ondan ulasamamişsindir.
Bir ara duymuştum böyle bir şey ama şaşırdım yine de dün tekrar duyunca. Düzgün işleyen, sakin bir yer olur umarım. Ortadoğu gibi gelen geçen hanı olmasın yaa