2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bebegmı daha kucagma alamadım.o ıyı olsunda beklerim.bugun 5 gun oldu yogun bakımda kuvezde.hergun gdıoruz yanına sut goturuyoruz.allahm en kısa zamanda hayırlısyla kucgma almayı nasıp etsın.ama bırı bna anlatsn sızın genel durumunzu merak edyorum
canım inşallah sağlıkla kavuşun bir birinize ..kaç kilo şu an ..genel durumu nasıl .. Konuşmaya çalış onunla çok iyi geliyormuş diye duydum..

Canım normal seyrinde gitmiyor mu hamileliğin? Erken doğum riskin mi var neden endişe ediyorsun.
Ben de insin aşağı istiyorum artık, ayakları diyaframıma mideme dayanmış durumda, günde 5-6 kere nefesim kesiliyor. İşyerinde oturamıyorum.
doktor başı aşağıda dikkat et erken doğum olmasın dedi kestirip attı ne bir açıklama ne bir şey.. o yüzden bir de görenler böyle yorum yapınca çıldıracak gibi oluyorum..

Anlıyorum, endişelenmekte haklısın. Başka bir doktora gitsen detaylı bilgi alsan olmaz mı?
Cuma günü Zeynep Kamil'e gideceğim canım. Benim şansım özelde hiç iyi olmadı. Ne zaman Zeynep Kamil'e gitsem çok memnun kaldım. Bir baksın yatmam gerekiyorsa yada başka bir şey, ne gerekiyorsa yapayım..

kızlar ya ben artık beni gören herkedüşünmezler.akın mı ? bebek çok aşağıya düşmüş' demesinden nefret ediyorum. Acayip berbat bir psikolojiye soktular beni ya. Vallahi birinin gırtlağına yapışabilirim. Rezil oldu hamileliğim .. Bebeğimi sevemiyororum korkudan hareket edecek bişey olacak diye. Allahım 37. haftayı göster bana ne olur :KK43:
Canım rahat ol bilmiyormusun insanımız konuşur öyle sagolsunlar senin psikolojini falan düşünmezler.Banada ilk hamileligimde herkes sora sora ne zaman dogacak? Neden gecikti ? Senin karnın inmemiş sezeryan olursun falan filan demekten kızım 42haftada 10gecikmeli dogdu oda artık son kontrolde doktorum hastaneye yatmam gerektigi ile ilgili kagıdı verince bana akşama kendi sancılarım geldi...psikolojik yani canını sıkma hiç..Kendinden emin olarak daha var zamanımız de ..

bana göbeğin düşük demeye 20. haftalarda başladılar,,, hatta ve hatta senolalım.in çok düşük düşük yaparsın bile dediler,,,
walla,,, şaka gibi,,, bende hep farkındayım doktorum da farkında deyip geçiştiriyordum,,, halbuki türkiyenin en iyi doktorlarından birine gidiyorum adam çok sağlıklısın diyor ama millet maşallah kadın doğum uzmanı kesiliyor,,,
aynı şey çocuklar doğunca da olucak herkes çocuk doktoru çocuk psikoloğu olacak,, onun için ben şimdiden bebeğimin doktorunu buldum,,, araştırdım tabiki de,,,,
insanlar hiç bir zaman susmayacak ve yalan yanlış yorumlar yapacak insanları susturmanın bir yolu yok ama iyi doktorlar bulup onşara güvendiğimiz zaman böyle şeylere kulaklarımızı tıkamış olacağız,,,,
birde bebek doğunca herkes meme uzmanı olucak,,,
fazla kilolar yüzünden herkez diyetisyen olacak,,, hatta karınlarımızı görüp aaaa sen doğurmadın mı ötekini içeride unutmuşlar diye espiriler yapılıcak,,,
acı ama gerçek,,,,
Evet canım ne güzel anlatmışsın..zannedersin herkes tıp okumuş :) onlar konuşa dursun biz bebegimizve kendimizle meşgul olalım.iyi niyetli tavsiyelere ve tecrübelere açıgım ama felaket tellallıgına ne gerek var yani yazık günah..

Herkese günaydın kızlar.Bir kaç gündür geceleri sancılarım oluyor.Korkuyorum gece doğum başlayacak diye.Oturduğumuz yer ilçede hastaneye 1 saat arabamız filan da yok.Henüz kontrole gitmedim doktora soramadım.Gerçek doğum sancısının düzenli olması gerekiyormuş.Size sorayım mesela gece önce sancım düzenli aralıklarla başladı hangi sıklıkta olduğu zaman hastaneye gideyim veya sancım başlamadan suyum geldi hemen hastaneye gitmelimiyim hangi saat olursa olsun doktoru arayabilirmiyim?.Annemlerde şuan yolda bugün geliyolar inş.memleketten.Kalkıp temizlik yemek yapcam.Hepinizi seviyorum

Milleti sallamayın kızlar. Kendinizi üzmeyin. Bir iki ters cevap verin gerekirse daha da kimse bişey demez. Sizin moraliniz bozulcağına onlarınki bozulsun. Bana bi ara her gören ay çok incesin böyle üşürsün çok soğuk bilmemne. Üşüsem giyerim siz dert etmeyin dedim bikaçına sustular. Göbeğin aşağıya inmiş diyolarsa söyle beşinci aydan beri böyle sen merak etme bişey olmaz de. Töbe ya adamı sinir eder tipitipler :)

temizlikçi hatundan çok ne var internetten temizlik şirketlerinin numarası var seçtigin bir gune randevu alabilirsin. Bnmde ocagın sekizi gbi gozukuyor bir hafta gelişimli oldgu için doktor hp bu tarihi veriyr ama belli olmz tabi norml dogumda sancinin ne zmn tutacagı.
Ne diye yazıcam temizlik Şirketi diye mi. Bide iyi yapıyor mu şirketler bide erzurumda var mıdır :)

kızlar bende 2 gün önce doktora acile gitmek zorunda kalmıştım bu gün kendi doktoruma gittim göbek çevremde olan acı ve ağrı için magnezyum verdi biraz azaltır ağrıyı diye ve hep afedersiniz alt tarafımda baskı hissediyordum bunun sebebide bebek çok aşağıda o yüzden o ağrı olur dedi 31+1de gittiğimde 44cm ve 1800gr çıkmıştı şimdi 33+1 de 2480gr ve 46cm olmuş ve dediki eğer bebek 2 hafta daha durabilirse ayın 20sinde bekliyorum dedi.
magnezyum kullanan var mı ne gibi bir yararı ve zararı var bilen varsa açıklayabilir mi ben kan hapı ve vitamin alıyorum zaten göbek ağrıların için iyi olur dedi de
ben 16. haftadan beri kullanıyorum kramplarım olduğu için karın kasılmalarına da iyi geliyo zararı yok aksine faydalı canım iç rahatlatır bende şimdi iki gün ihmal edeyim gece bacağıma kramp giriyo karnım kasılıyo geçmiyo

çok şükür cnm,benm o kdr prematüre kadr küçük giysilerim yok,hastane çıkışı zaten malum 56 cm sanırım,onun dışında 2 kadife tulumum 56 cm,2 penye tulumum 56 cm,2 de alt üst patik pantolonlu kadife takımım var,bu saydıklarımı yine 2 hafta kdr giydirebilirim heralde,onun dışında da 62 cm çok alışveriş yapmadım 5-6 parça anca vardır,daha almalımıyım sence ?
Ben biraz az almaya çalışanlardanım eksik görürsen iki dk da alırsın bence gayet yeterli

Çok çok çok teşekkür ederim. Amiin inşallah canım. Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah.
Hmmm nazar konusunda hem fikir herkes demek ki. Facebook'tan bir şeyler olduğunu herkes farkında.
Aslına bakarsan evet ne kadar paylaşırsam o kadar mutsuzluk çıkıyor gibi ama bazende gerçekten dayanamıyorum yaw:KK53:

İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmasın hiçbir şeyimize hepimizin.
Çook teşekkür ederim çook:KK60:

Öp beni Pınar:KK60:

Ben çalışmıyorum sarfancım ama yinede aldım. Hemde özellikle çiftli:KK53:
Ben çok sütüm olacağına yürekten inanıyorum Allah'ın izniyle.
Birde bazı arkadaşlarda paylaşmıştı, ben aylar öncede paylaşmıştım. İlk zamanlarda dahi göğsün sonunakadar boşalması gerekiyor.
Eğer boşalmazsa; süt fazla geldi çok üretme mesajı, eğer bebek emdikten sonrada kalanı sağılırsa yetmedi daha çok üret mesajı beyne gidiyormuş.
Ben birde çift pompayla anı anda sağılırsa ikiz bebek var çok süt üretmem lazım mesajı gidiyormuş beyne.
Ben bunlara inanıyorum. Sütün sağdıkça çoğaldığını zaten biliyoruz.
16 haftalıkken unnado'dan sipariş vermiştik aksilik olmuştu gelmemişti.
Sonra bir ara vazgeçmiştim. Sonra eşimde yani bu genel olarak lazım olabilecek bir şey bence alalım deyince aldık işte :KK52:
Evet doğumdan sonra ihtiyaç olursa da alınabilecek bir şey tabi ki, sonradan çok masrafımız olacak nasılsa şimdi alabiliyorken alalım dedik işte:KK70:

Bu arada gösterdiğin çarıkta işte yaptıracak yer bulamazsak kendimizde yapamazsak öyle alacağız bizde napalım:KK36:

Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee:mad:
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı:mad:
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu:rolleyes:
Baby shower yaptınız mıııı:KK73: Ben kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz:KK55:

Demek nazar olayında herkes aynı düşünüyor he peki:KK53:
Bencede yabancılarda nazar yok gibi sanırsam:KK70: Aman nazar haricinde de her türlü acayiplik bizim millette zaten:KK70:
En süperi kaynana-gelin-görümce-kayınpeder-elti:KK70::KK70:

Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı:KK12:

Çook teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin olsun inşallahhh:KK36:

Bende yetişemiyorum baby ciim. 3 oda 1 salon ev ama yetişemiyorum:KK57:
Ben kimseye hizmet için gelmedim bu dünyaya diyorum birde:KK70: İş yapmaya hiç gelmedim diyorum.
Bazende ben saraylara Sultan olacak kızdım ekmek elden su gölden:KK70:

Bu arada ben Irmak'ın şişelerini çook beğendim, kapı süsüne de maşallah ellerinize sağlık.
Biz keçeden balon yapıyoruz beşiğinin olduğu duvara asmak için. Ne zormuş yahu.
ben beceremedim, annem ele aldı, yapıp bitirmiştir herhalde görmedim daha:KK53:

Allah razı olsun şulecim çok teşekkür ederiiiim:KK68: inşallah. Her şeyimiz hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Bu kadar bahsedilince korkmaya başladım nazardan. Okuduğum için korkmuyordum ama facebook'a eklemeye ara vereceğim sanırım gerçekten.
bakalım ne kadar daha tutacağım kendimi:KK70:

Hayırlı olsun tarihiniz. Bana da doktorum 8 Ocak sezeryan tarihi verdi :KK53:
Hastaneden randevumuzu da aldı.
Ama senin ve bebeğin durumuna göre değişebilir. Şimdilik 8 Ocak diyelim dedi.
Bakalım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun. Hala çoooook var gibi geliyor bana:KK53:

Çok teşekkür ederiiim:KK36:
Bende merak ettim örülenleriii. Onlarında ellerine kollarına gözlerine sağlık. Hazırlık yapmak hem çok stresli hemde çok zevkli bir şeymiş gerçekten:KK36:

Ayyy herkes bitirsin hazırlıklarını, çok geriliyorum beeen.
Yorgun argın zaten çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin. Hem çalış, hem eve gel, hem hazırlık yap. Allah yardımcınız olsun.
Bence çatı muayenesi yapılmaz sana daha. 37 den yada 38 den önce yapılmıyormuş arkadaşlar öyle dediler doğumu başlatıyor diye.
Bence çok erken daha. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

:KK70::KK70: Bende tehdit alıyorum:KK70: Yalnız değilmişim:KK70:
Annem "Mustafa'nın resimleri asla konmayacak feysbuka, Mustafa feysbukta hiç olmayacak ona göre" diyor.
Birde kendide kullanıyor feysbuk:KK70:
Evet uzun zamandan sonra sahip olunca hem heves hem korku bir arada oluyor.
Rabbimin izniyle bir şeycik olmaz:KK36:
Azcık koyarız ya azcık ama:-)

Oyyy yesinler senin oğluşunu maşallah sübhanallah:KK36:

Mobilyanın rengine de çok uydu:KK5:

:KK52::KK52::KK52:
Bende seni seviyorum eflaliiim:KK60::KK60:
Az daha pozitif olursan daha iyi olacağım bende.
Dediklerim öyle böyle bir işe yaramaz aslında. Yardım almaktan bahsetmişsin. Ben kesinlikle destekliyorum.
Doğumdan sonra şu lohusalıkta bitince lütfen git.
Bildiğin şeyleri söylese bile yardımı oluyor. Yada duymak iyi geliyor.
Çok zor 3 yaşında oğlu olan bir arkadaşımda nihayet geçen hafta gitti. Onunda fayda göreceğine inanıyorum.
Evet önce kendin önemlisin. Sen iyi olmazsan evlatlarında olmaz. Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Ah işte kendinde diyorsuuun kendinde biliyorsun.
İçinde olduğumuz durumda mutlu olmayı öğreneceğiz, dua edeceğiz, yardımı Rabbimizden bekleyeceğiz.

Aslında yazıdan ziyade hitabım daha güzeldir.
Kitlelere canlı canlı hitap edebilecek kapasitedeyim, konuşmayı severim. Sözlü performansım iyidir:KK70::KK70::KK70:

Organizasyon muuuu Alahh korusuuuun.:KK12::KK12:
Ayy insanlarla uğraşmak mı hemde süs konularında aman amaaaannn.
Biz 1-1,5 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık.
Butik basta, kurabiye, cupcake siparişleri, figürler. Çok çektik insanlardan çoook. Uğraşmak çok zor gerçekten.
Helede emeğinin karşılığını vermek istemeyen insanlar.
Hem en güzeli olacak hem bedavadan biraz pahalı olacak:KK70:
Kendi kendimize yapalım yeter:KK55:

Bütün dularaına amiiin diyorum Allah razı olsun.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ailemizle evlatlarımızla inşallah:KK68:

Amin Allah razı olsun inşallah. Daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
O patikleri etrafımda ören bulamasaydım internetten sipariş verecektim bayılıyoruuum bayılıyoruuum:KK36:

Sevdacım hoşgeldiiin. Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin.
Sakın moralini bozma, kendini bırakma. Sana ihtiyacı var bebeğinin.
Küvözden çıktığı an kucağında olacak inşallah sağlık sıhhat afiyet içersinde Allah'ın izniyle.
Ben azcık detay isteyeceğim senden, lütfen en kısa zamanda yaz olur mu?
Şimdi sen Cihan Hastanesinde doğum yaptın değil mi?
Doktorunda Ahmet Doğruöz müydü?
Suyun ne kadar geldi, tamamen mi boşaldı? Gece mi oldu gündüz mü oldu?
Hemen hastaneye gittiniz açılma vs var mıydı?
Ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünmediler mi?
Suyun geldikten sonra ne kadar zamanda ameliyata alınmış oldun?
Bunları cevaplarsan çok sevinirim sevdacım.
Cihan Hastanesine biz pek güvenemiyoruz da.
3 ay içinde o hastanede duyduğumuz 5. erken doğum senin oldu. Hep küvözde bebekler ciğerleri gelişmediği için.
Ama hepsi sağlıkla çıktı çok şükür.
Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Ooooo bana diyorlar hatunlar şu hazırlıklara bakın yaaaa:KK36:
Maşallah sübhanallah. Çok güzeller. Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsinhepsini:KK36:

Kim 38 yaşında:KK57:
Annen mi:KK57:
Yanlış mı yazdın Pınar:KK57:
Benim ablam 33 yaşında ayol, anne hiç 38 yaşında olur mu:KK57:
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında doğurmuş seni abooooovvv:KK57:
Benim anam 58 yaşında yahu:KK57: Hey maşallah sübhanallah..
Annem 38 yaşında olsaydı ne harika olurdu:cry:

Yok artık hamile kadına verdiği örneğe bak.
Şimdi iyi bir şey mi dediğini zannetti yani?
Pes yani. Daha beter üzer insanı bunu duymak.
O kadının acısını görmezden gelip ohh benim kocam sağ mı diyelim:KK57:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben İzmitteyim ama Herman İşçi yi bende duymuştum çok iyi bir doktor diye.
Hassas anne Ece Kumkale var. Blog yazarı bayağı meşhur.
Onun doktoruydu. Onun hikayeside çok acayip ilginçti. Ordan duymuştum adını. Çok iyiymiş.
Çok Sağol cnm gelince bende eklerim fotoğraf son dönem ne kadar heyecan oluyo hazırlıklar falan allahım isteyen herkese nasip etsin bu tatlı heyecanlari :)

ıns bıse yoktr gonlunu ferah tut.bu kasık agrıları cogunda normalmıs ama doktora gtmedn normalmı dglmı anlayamyruz.zaten smdıkı bebekler pamuk ıplgne baglı sankı.yedgmz ıctıgmız seylerdn.
Ay cnm bebişin en kısa sürede evinize dönsün inşallah iyi olmasina çok sevindim :)

Ayyyy minione icimi yaktin
Ben medipole 3kere falan kontrole gitmistim hamileligin ilk zamanlarinda doktorum nagehan hanimdi
Cok begenmistim hastaneyi cok sevmistim doktorumu
ama kocam evimize uzak diye biraktirdi orayi:KK67::KK62:

ewettt malesef evimize çok uzakk,nagehan hnm.ıda biiyorum hele o daha çok popüler,ama zor randevu alınıyor diye biliyorum,valla hastane çok güzeldi,oyeşilköy international hospital sanki:mad:
ama çok aşırı uzak,oraya gidene kdr arabada doğurum ben,hele sen b.çekmecedeydin,sana 10 km daha katıyorum nerdeyse 50,bizi medilife paklar ancak:KK48:

Back
X