çok geçmiş olsun bol su tel çaresi
maşaallah sana da genç anne:)
canım ben mevlütü sırf milleti toptan ağırlamak için yapıcam ilkte yapmadım çünkü gurbetteydim şimdi memleketteyim gelen çok olur bende tek tek uğraşamam iki çocukla o yüzden yapıcam, mevlüt değil de Kuran okutucam inşaallah duası edilir tamam, pide ayran, yanına iki çeşit salata yaparım birde tatlı tamamdır diyorum:) inşaallah, yoksa söylediklerin doğru çoğu insanın gözü kalıyor elinde olmadan
Canım öyle deme vaktinde gelsin kuzun eşin biraz daha geç gelsin en iyisi, birde seni bu kadar strese sokmasın sen ona göre doğurmayacaksın o size ayak uydurmak zorunda, inşaallah 40 haftayı tamamlar erken gelmesin canım meleğin, eşininde işi inşaallah ona göre ayarlanır
maşaallah canım bebeğine
cevap veriyim dedim ama doğumdasın şimdi:)
ben normal doğum taraftarıyım canım her zaman tüp olunca niye risk olsun tamam zor bulduğunuz için diyorlar ama bende bunu anlamıyorum normal olunca riske atılabilir mi demek dr ları anlamak mümkün değil, tabi kararı siz vereceksiniz
hadi hayırlısı olsun
ben hep jilet kullanırım, görmeden alabiliyorum desem:) hiç ayna kullanmıyorum bakmadan elim alıştığı için yapabiliyorum:)
ay canım ya okuyunca kanım çekildi kolun koptu demek, şimdi iyiymişsin ama maşaallah eşinede Allah bozmasın
çok geçmiş olsun canım ben hep ayakta yıkanırım bekarlığımdan beri hiç oturmam enfeksiyon kapmamak için
hoş geldin aramıza
aaaa canım maşaallah size, sağlıkla büyütün kuzunuzu iy olmanıza çok sevindim
normal canım ilkte oluyor endişe ama sen bana güven takma şu densizleri
sağol canım
ayyy canım inşaallah çok kolay rahat sağlıklı huzurlu bir doğum olur yavrun güzel güzel doğar bol bol şifalı sütün olsun:)
sağol canım
iç canım bebeğin kilosuna etkisi çok hem de
normal canım sıkma sakın canını benim oğlumun başı büyük ilkte öyleydi yapı meselesi seninki normal
zor canım eğer benim ağrım gibiyse ben adım atamıyorum nasıl durucaksın bir hafta çok zor

geçmiş olsun tekrar sana da
ayy ne dombilisi fıstık gibisin maşaallah
sağol canım gece rahat uyuyabildim sabah yine başladı şükür jel ağrı kesici iyi geldi dedim yine mi aynı olacak

çocuk olunca mecbur ayağa kalkıyorum yoksa yatınca ağrımıyor
canım tablo için soruyorsun sanırım bilmiyorum maalesef ama tablo mesaj bölümünden yapılmıyormuydu?
yeter canım doğumdan sonra alırsınız gerekince
sağol canım yatıyorum hep
canım duramadım ki ben eşim bile panik oldu normalde takmaz pek:) adım atamıyordum ki ahhh aahhh diye diye yürüdüm, hastaneye girince herkes bana baktı doğuruyorum sandılar:) seninde çoksa hiç adım attırmıyorsa görün canım
sağol canım sana da geçmiş olsun sor tabi
sağol canım
maşaallah diyeyim bebeğine yine de:) görmemişsin ama gümbür gümbür kalbi atıyor kuzunun:) snein kızda minyom olacak dmek ki annesi ama bak doğunca bizimkileri sollar kiloda çok daha hızlı alır
sağol canım sürdüm rahatladım
yok senin karnın daha yukarda çooook inmesi lazım canım
şaşırmadım!!
ay iyi canım rahatlamışsın diş konusunda
dönmüş demek maşaallah böyle gider artık dönmez canım merak etme
çok güzel canım çok şık olmuş
canım küçük bardak daha iyi şerbeti herkes sevmiyor çünkü
ben tekerlekli sepet beşik alıcam taşıması kolay olsun diye
otomatik sallanan modeller çıktı, baby 2 go nun var mesela
anlamaz canım tutuştur eline yaptır sen
canım çok geçmiş olsun inşaallah korkutmaz bir daha sizi, hemen bitir hazırlığını
geldim canım sabahta girdim ama sürekli yatıyorum çok oturunca başlıyor kalça ağrım o yüzden giremedim, sabah başladı ağrım hemen jeli sürdüm ilacımı içtim şimdi çok az en azından oğlum bir şey isteyince bakabiliyorum
canım ben ilk oğlumda elektrikli sobanın önünde yıkadım hep küvetini koydum odaya, şimdi de aynısı olur banyolar soğuk olur oda da yıkıyorum ben yani gerekli bir şey