2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yawrum normal havayla şişmiş balon öle havada nasıl dursun... Helyum gazıyla şişmiş onlar yerdende bişile tutdurmuslar... Minione kız altıma işicem.. Heycandan aklına gelmedi sanırsam
Valla ben geçen eşime gülerken kaçırdım altıma. Hamilelikte herşey oluyor:)

cnm geçmiş olsun tansiyon önemli sürekli takipte ol ve doktorunu bu durumdan haberdar et bence
Evt cnm yükselince hemen gidip proteın atılımı varmı dıye tahlil ysprıyotum benim arada yükseliyo herzaman degilde 15/10 oldu dün hemen acile gittim orda ölçtüler 16/10 hemen nts tahlil cok şükür bile çıkmadı ben yükselince hemen limonlu su içtim öyle gittim ondan galiba düştü 1 saat sonra acil doktoru foktoruna gözük dedi oda carsamba günleri oluyo kendi doktorum ozamana kadar ölçüp yazıp gidecem 14/90 aşağı düşmüyo allahım saglıklı sıhhati kucağıma alsaydım

cnm sen bi paket hasta bezi al bi pakette mesane pedi yada normal pedlerde olur senin ilk dogummu ? Norml dogumda çok kullanılıo bu hasta bezleri mesane pedide ole bi on gun iyi idare eder snrada norml pede geçiliyor zatn . Bnm 25 gun kanamam olmştu
Ilk dogum normaldi bnmde ilk 5 gün cok oldu sonra normal pede gectim 40 gün az azda olsa geldi kan bencede öyle yapım neolur neolmaz alım ikisindende

İyi akşamlar kızlar...doğumlar baslamis bile hayırlısı Rabbim evlatlarimiza sağ salim kavuşmayı nasip etsin....Bu arada benim akintim hala devam ediyor sizlere de var mi bazen şeffaf şu gibi,bazen koyu ikinci dogumum olacak ama korku başladı:)))

benim akıntım neredeyse hiç geçmedi hamilelik boyunca :(

@Mrv5534 mervecik senin doğum bence yakıııııın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hadi bakalım hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim:KK36:

@Queen_21 den haber alabilseydik keşkeee:mad:

Benimde kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor ama çok değil sanırım.
Yani bilemiyorum kestiremiyorum vede anlamıyorum:KK70:

Tepikcan Mustafa'nın da 3 gündür kolu bacağı poposu karnımın bi yerinden çıkacak artık, nasıl hareket etmek acaba o :KK70:
:KK70:

Diyorum içeride almış eline sopayı yukarı yukarı vurup vurup gezdiriyor:KK70:

Yarın kontrolümüz var, hakkımızda hayırlısı inşallah:KK36:

@Meraklii @gingery her 15'te 1 para veriyor musunuz doktora?
Yoksa kontrol gibi mi oluyor?
Eğer vermiyorsanız çok iyi, en çok parayı veren benim herhalde doktora, sigortamızda yok.
Ama veriyorsanız 15'te 1 para ayda 300 lira, o zaman rekor sizde:KK70:

canım yaa çokmuş valla sizin ücret
benimki
muaniye oluyorsun 50 tl veriyorsun 15 gün içinde gidersen ücretsiz kontrol oluyorsun istersen hergün git

Kızlar sancı geldiginde dk tutdum.. 00:21 4 dk 5 dk sürüyo sürmüyo
::48
Ve suan bi ki dk oldu...
20 ser dk diyim ama dayanılmıcak bi agrım yok.. Sanırsam dogumum iyice yaklastı haftaya dogurursam sasmayın

canım bu sancı dediğin nasıl bir şey ağrı oluyormu
bilmediğim için tedirginim

Eki Görüntüle 1333467 Eki Görüntüle 1333468 Anneannemizin oglusuma hediyesi geldi teyzeleri,cok begendim firmayi minik minik hediyelerde koymuslar,kutusu tasima cantasida ayrica cok guzel

bu çok güzel canım ya bende bebeğime alıcam sanırım netten aldın değilmi bana aldığın siteyi yazarmısın

Bize de dün temizlikçi geldi her yer dip bucak temizlendi. Eşim eve geldi hiç tepkisi olmadı erkekler temizmiş pismiş hiç anlamıyor.

sorma yaa canım toplu olunca hep aynı zanndiyorlar

Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi

:KK61:enfeksiyon bende hep var

:KK53:Eti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644

eline sağlık şahane olmuş yeni fikirler görmek güzel

cnm ilk dogumlar genelde boyle oluyor acemilik az bi sanci girse hemn hastanede bitiyoruz . Ama ikincide daha bilinçlisin . Mesela bn sancim tutunca hmn hastanede bitmicem. Sancimi evde çekicm şiddetlenene kadar Allahın izniyle bişey olmaz . Hastaneye koştugun zmnn dogum sureci çok uzun oluyr ve doktrları tahammulu yok bi bahane açilmadı çatı dar bbk ters kordon dolanmiş bbk çiş ypmiş hoop sezeryn tabi içinde dogru olanlarıda vardır ama çogu boyle mesai saatleri bittimi eve gtmk istiyolar doktrlar. Yurtdişinda boyle degilmiş mecbura kalmadan sezeryan yapmıolar keske o uygulama burdada olsa
aynen bana da doktor öyle diyor sancıyı evde çekeceksin em kendini daha rahat hissedeceksin evdesin diye... çekecezzzzz artık napalımmmmmmmmmmmmmmm

Pff kzlar değişik bi agrı var kasıklarımda ve belımde.. Ilık bı dus alim iyi gelir belki dedım ıhıh dahada kötü oldum. Agrılarım oluyodu ama bu sefer pek degısık. Kendımı kasmaktan bu sefer basıma da agrı grdı..o_O

kendini kasmassın bir an once çiksin diye dahada ıkınırsın. Dogum sancisi çok sancili bi durum ama bebegin çıkma aninda bn fazla bi acı hissetmedim tam dogarken yani . Bes dakikada dogurdum . Ama bbk doguma gelene kadarki zamnda oldum oldum dirildim . Bnmki bide suni sanciydi .
Ayy pınarcım benimde öyle olmuştu 16 saat sancıdan sonra dogdu kızım suni sancıda almıştım dogum anı daha kolay bence bebek dogunca hele o rahatlık hissi çok güzel

Ayy pınarcım benimde öyle olmuştu 16 saat sancıdan sonra dogdu kızım suni sancıda almıştım dogum anı daha kolay bence bebek dogunca hele o rahatlık hissi çok güzel

Ahh ahh normal dogum yapanların hepsi bunu soyluyo ne kadar ısterdım normal dogum yapmayı..:KK42:

Cikolata kavanozumda tamamdir,simdilik benim su Plastik saksim eksik kaldi ve besigin tul isi,birde su kolonyalari hediyelikleri kirmadan nasil goturecegiz kizlar hastaneye cok merak ediyorum dogrusuEki Görüntüle 1333710 Eki Görüntüle 1333711 Eki Görüntüle 1333712
ya sen harikasın maşaallah :nazar: böyle gördükçe hevesleniyorum, güya izne ayrılınca süs püs bir sürü şey yapacaktım ben de.. erkenden de ayrıldım izne ama ödevlerim var onları yapmam lazım :mad:

Benim sabah lekem olmustu ogleden sonra has gittim suyun geliyor dedi ebe hic acilmam yoktu 22 saat suni sanci verdiler ebe aaaa sacli bir bebek geliyor dedi 3 dkkada dogum masasina aldilar iki ikinmada oglumu gordum harika bi duyguyduuu cok mutlu oluyor insan o cektigin acilari unutuyorsun

Kiz sabah sabah rüyanda patik mı gördün ne anlayissizlik hadi aradin eşimı niye ariyosun ariyorum ariyorum acmiyo teli diye sikayet eder gibi ésimde diyemiyor ki anne sabah sabah ne patigi sonra ararsin demiyoda musait olunca annemi ara diyo
Geçenlerde ben de gece uyuyamamıştım sabah anca uyudum bir olmuş uyandım bi baktım telefona annem eşim eşimin teyzesi bir sürü aramışlar çok merak etmişler. Hamileyiz ya merak etmeleri normal. Seni de önce patik için aramıştır sonra merak ettiğinden aramıştır çok kızma :)

Katılıyorum canım. Eşime diyorum ki doğum yaklaştı perdeler yıkansa, duvarlar silinse, dolaplar iç dış silinse çok iyi olacak diye aman boş ver diyor. Aman ne güzel boş ver deyince iş bitti. İyi boş vereyim ama doğumdan sonra o halimle mi uğraşayım şimdiden olsun bitsin temiz temiz otururum. Erkeklere göre ev işleri de hemen oluveriyor zaten. Onun için önemsemiyorlar aklınca doğumu geçince geceden geceye yapsın der birde çalıştığım için sadece gece kalıyor o işler için ama kendileri yapmayınca kolay tabi.
Onun için temizlik işine karışmasınlar madem anlamıyorlar mecbur biz sazı elimize alacağız. Eşim anlamadı belki ama ev mis gibi oldu iyi ki kadın geldi. Annem de geldi kadınla hem ilgilendi hem yardım etti ben yattım oh. Benim eşim de boşver der ama benim yaptığımla profesyonel temizlikçinin yaptığı bir olmuyor. Çalıştığın için sen en iyisi temizlikçi çağır.

Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıntılısın diyor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyor :KK57::KK57::KK57: ya havle dedim.
Bizim evde nasıl oluyorsa en çok toz yatağın altında birikiyor. Ben de eşime zorla aldırdım kaç kez orayı. Ben mi eğileyim yerlere mecbur o yapacak. :)

benim akıntım neredeyse hiç geçmedi hamilelik boyunca :KK43:

canım yaa çokmuş valla sizin ücret
benimki
muaniye oluyorsun 50 tl veriyorsun 15 gün içinde gidersen ücretsiz kontrol oluyorsun istersen hergün git

canım bu sancı dediğin nasıl bir şey ağrı oluyormu
bilmediğim için tedirginim

bu çok güzel canım ya bende bebeğime alıcam sanırım netten aldın değilmi bana aldığın siteyi yazarmısın

sorma yaa canım toplu olunca hep aynı zanndiyorlar

:KK61:enfeksiyon bende hep var

eline sağlık şahane olmuş yeni fikirler görmek güzel
evet cnm netten aldım hem instagramda var hem normal internet sitesi,ben internet sitesinden aldım
http://www.myragold.com/isim-yazili-altin-masallah-erkek-bebek-ignesi_6355.html
fiyatı 190 lira 4 taksit yapıldı,2 gün sonra kapıya geldi kargo ücretsiz,b,rde yanında türk kahvesi badem şekeri anahtarlık kalem gibi hediyeler koymuşar,pahalımı bilemıyorum cnm,bu resmi bizim kuyumcuya gösterdim 350-450 ye yaparım dedi,başka bi sitede aynısı 250 ye gördüm,dünde bir kuyumcuda isimsiz sadece ucundaki ile 180 dediler,14 ayar 1,40 grammış,valla ben çok sevdim,sonuçta el emeği elde yazılıuyor o isim,sen bilirsin yinede

benim kide çok kolay diye düşünüyordu. iki hamileliğimdede işlerin çoğunu ona yaptıra yaptıra bana hak vermeye başladı :D
Hamileliğimde eşime iş yaptırmak durumunda kaldım çok kez ama 100kere falan söylüyorum anca yapıyor. Neyse dün temizlikçi geldi bi süre kurtuldu benden:)

Ben sadece kapı süsü takacağım. Bi de nazar boncuğu falan götürürüm beşiğe ve kendime aman nazardan çok korkarm o yüzden az süs iyi geliyor bana.

çok haklısın cnm,bakma ben bu kdr şey yaptım sadece kv kpeden görümcem,annem babam ablam eniştem,gelirse 3-5 arkadaşım gelir o kdr,daha doğrusu ben resim çekeriz hatıra olsun kendim için yaptım yani yoksa kimsenin geleceği yok cnm:mad:

Back
X