Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapayım mervecigim bir koltuktan digerine...sonra tekrar digerine devrilip duruyorum ben..:)))Kızlarrrrrr Ne yapıooorsunuzzzz
tşk ederim güzel anneeeeHarika olmuş canim ellerine saglik
Ayva çekirdeğini az suda bekletiyorsun canim
Göğüs için
Ben yaptik bir köşede duruyor
Bende öyleyim...Ne yapayım mervecigim bir koltuktan digerine...sonra tekrar digerine devrilip duruyorum ben..:)))
Canım daha zamanımız var yavvas yavass yap.....İyi geceler kızlar bugun çk işim vardı giremedim . Onbes sayfa birikmiş hepsini okudum . İş yapmcm dedim ama mecbur ypmk zorunda kaldım . Bn yapmasam km yapck kimsem yokki burda annecim olsaydı off efkarlandım gene. Kv yle soguguz . Aynı binada oturuyoruz ama uç aydır ne geldi ne aradı . Szn ne gzl kv olsun annenz kardeslernz yardm ediyolar bnm kmsm yok ve bu halde boyumdan buyuk işler yaptım . Bebegm duşuk kilolu dogarsa çk pişmn olcm vijdn azabi duycm . Şimdi bile vijdn yapıyrm bn yorulnca bebgmde yorulyr çk az harekt ediyor . Zaten ilk bastn beri hp asagıdydı bu iş guç bni erkn dogurtturck çok uzuluyrm bu duruma offff![]()
sagol cnm . Merve snde bole iş yapıymusun . Mesela hergun supurge tutuyomusn eve . Gunlk hangi işleri ypysnCanım daha zamanımız var yavvas yavass yap.....
Üzülme bu kadar... Bebeginde saglıklı dogacak merak etme.... Asıl böle stres yapınca bebeklerde stres oluyomus.. Stres yokk
Sen niye kan veriyordu n cnm. Aynen bende devlette normal yapıcam cok sinir oluyorum ama saglık güvencemiz yok ondan özelleri düşünmüyorum devlette cok pis düşündükçe allahım hayırlı dogum versin inşcnm geçmiş olsun az kaldı az daha sabretmemiz gerekiyo bende ayda 1 kan veriyorum midem ekşiyo şuandada çok ağırım ama yinede çok şükür az kaldı Allah hayırlı doğumlat nasip etsin her geçen gün dahada korkuyorum doğumdan özel olsa neysede devlette nasıl olcak sezeryan düşünceleri beni çok kasıyo
Canım bende avent in cam biberonunu aldım ucu anne memesi gibiymiş hemde gaz yapmıyormuş istersen ondan alabilirsin eğer görmek istersen resminide yollarım.Kızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
Eki Görüntüle 1334255 Eki Görüntüle 1334256
Universite hastanesinemi gidiyorsunuzKizlar bana bugun idrar ve kan yapıldı.ve bazi degerlerim düşük çıktı.
Üre 8.6 olmasi gereken 13-43
Bun 4.0 olmasi gereken 6-20
Kreatinin 0.52 olmasi gereken 0.70-1.20
Ldh 170 olmasi gereken 240-480
Suyumda sıkıntı oldugu icin bana en son docent dr bakti.sonuclarimi da ona danisti.aralarinda protein le alakali biseler konustular ama pzt duruma gore yazarsin dedi docent.bende bana bise demediler diye temiz diye düşündüm sormadim.eve gelince arastirdim azcik da.protein eksikligi falan filan karaciger de sikinti vss.
Simdi bu dgerler sikintimi pzt gidicem ama merak ettim.bide size bi resm eklicem orda doktor 24 saat idrar istemis sanirim ama bana bunu söylemedi ya unuttu ya unuttu.en azindan ben oyle anladim.bi bakiverseniz :)Eki Görüntüle 1334195
Canım evlat çok tatlı benimde 5 Yaşında kızım bende bütün gün öpsem doymuyorum bu delilik değil annelik 2. Bebeklerimizde sağlıkla doğsun inşallah onlarıda öpelimKızm uyuyo... Eşim uyuyo......
Ev onlarsız bi kafes gibi... Bnm uykular yine bölündü...
Bebegim bu gecede maçta :)
Eşmin yanına yatıyorum saga sola dönmekten rahtsı ediyorum adamımı.....
Kızıma sarılıp uyuyasım var bu sefer yattım mı yanına ayrılanıyon öpüyom kokluyom uyandırıyom....
Ama cok güzel kokuyo hele ensesi, hele boynu gıdıgı ...aksam yatarken coraplarını cıkartıyorum ayakları parmak araları böle bi güzel kokuyo elimle saklıyorum kii koku havaya dagılmasın diye... Bana deli diyebilirsiniz.. Onu cokkk seviyorumzz...
Ben onun annesiyimmm... Herseyiyim.. Dünyasıyım... Oda benim öle..
Annem babam kardeslerim eşim bir kenara evladım bir kenara... Ahhha oglan tekmeledi .. Tmm oglus pardon kızlar ,,,!!
EVLATLARIM BİRKENARA
:)) olabilir sende de ciddi anlamda yumurtadan çıkan civcivdeki gibi kabiliyet varmış meğerde gaza gelmen gerekiyormuşhımm anladım canım
evet bende çıplak kalmasını istemiyorum beşiğin
aklıma ne geldi benim evde saten güneşlik işlev görmüyo boyutundan dolayı
onu bozup beşiğe kılıf mı yapsam acaba
nette cok güzel saten beşik kılıfları gördüm
ordan geldi aklıma
Az dedigin ne kadar yani ne kadar su ne kadar ayva cekirdegi yapmissin ya bilirsin ddiye soruyorum bende yapmak istiyorum ama olcusunu bilerek yapsak daha iii olurHarika olmuş canim ellerine saglik
Ayva çekirdeğini az suda bekletiyorsun canim
Göğüs için
Ben yaptik bir köşede duruyor