- 4 Nisan 2014
- 970
- 1.412
- 128
Ben varım. Ocak ortası gibi almayı düşünüyorum.aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım. Ocak ortası gibi almayı düşünüyorum.aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
İnşallah canım.. Annelik evet.. Anlayabilene yasayabilene cok büyük bir mucize..gece kalkıp kalkıp Allahım bu benim mi bana mı verdin diye oturup basında göZyası döktügüm cokkk oldu..Canım evlat çok tatlı benimde 5 Yaşında kızım bende bütün gün öpsem doymuyorum bu delilik değil annelik 2. Bebeklerimizde sağlıkla doğsun inşallah onlarıda öpelim
Canım onlar su anda acil degil.. Yani olmassa olmas diye bişi yok.. Bebk dogduktan sonrada alınacak seyler..aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
Pasta kaplama sosları bölümünde işte o baktıgın yerde
Sayfanın asagısına dpgru ın oralarda işte vişneli dondurma sosu yok söle sosu yaxıyo ya tektek oku bi tana beyaz cikolatalı sos yazıyo küçk tüpte degılde böle süt şişseınde gıbı
Aslında kendınde yapabılırsın sosu hıc aklıma gelmıyo![]()
Canım büyük marketlerde var aslında beyaz cıkolata sosu .. Beyazcikolatayı belki bulamssım ama sos var sütü koyup yapıyosun hemen..
Alıntı yapmamissin fark etmedim yazdığını o yüzden.. :)Kız emmens yarın millet bana sayıdravak şimdi)
Napam ben))
Bende almadım canım Mart gibi alırım diyorum ilk zaman sarıp kucakta gidiyo zaten havalarda soğuk bakalımaranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
bence hepsi birbirinden farklı ilk erkekti kızıma göre daha rahat doğum yaptım 2. zaman olarak çok kısa zamanda oldu ama daha çok acı çektim bende genel duyum olarak kızların biraz daha zor doğduğunu sancısının bile başka olduğunu duydum bence de kız daha zor doğuyor 3.de erkek hayırlısı hakkımızdaaa senin uçuncu bebişmi cinsiyeti ne ? Sende norml dogurmşn darısı uçuncuye ve bir avazda kurtulırsun inş. Cnm ikinci dogum birinciye nazaran dahami kolay oluyor sence ? Hep oyle diyolar ne kdr dogru acaba?
Bende almadım canım Mart gibi alırım diyorum ilk zaman sarıp kucakta gidiyo zaten havalarda soğuk bakalım
simdi kulagımız laf duyduya hemen yarın hepimz koşarız anakucagı almaya ; )yalnız kızlar bişi duydum,özel hastaneler şart koymuş ana kucağı için onsuz hastaneden çıkış yok diye biliyorum ben,bazı hastanelerde öyle,bende gittiğim hastaneden duydum bunu, o yüzdne benm almam şart biran önce
Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ taraftabebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu
20 kasımda kilosu 2519 gr dı
5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım
12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense
Oto koltuğu kızımdan var bende canım bebek arabasını Mart gibi almayı düşünüyorumyalnız kızlar bişi duydum,özel hastaneler şart koymuş ana kucağı için onsuz hastaneden çıkış yok diye biliyorum ben,bazı hastanelerde öyle,bende gittiğim hastaneden duydum bunu, o yüzdne benm almam şart biran önce
bnm anakucagmda bbk arabmda var . Bnce bbk arabası çok acil degil . Ama anakucagı alsan iyi olur çunku bbk sıksık saglk ocagına aşiya topuk kanı yada norml hastanelere gdeck tasımak için çk iyi oluyr . Guzelce anakucagna koy ustunede battaniye ort ohh getr gotr hm boylesi çok guvenli . Yenidogan bbgi dişarıya çikarkn kucakta tutmk tehlikeli olabilyr ..aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
katılıyorum cnmCanım onlar su anda acil degil.. Yani olmassa olmas diye bişi yok.. Bebk dogduktan sonrada alınacak seyler..
Gerçi bnm kızımdan bbek arabam var.. Anakucagı otokoltugum yoktu oda hediye geldi bi kac ay önce.. Evde ana kucagı cok rahat oluyo .. Sallanırsa birde ohhh.. Şimdilik bebek arabm kalsın dersn anakucagı muhakkak al dogumdan sonra işe yarar.. Bnmki oto koltugu gibi büyükte biraz .. O tarz oldugu için ev tipine gerek duymadım..
ahh ahh annelik çok baska bişey ya herseyden once karşiliksz sevgi ve merhamet . Ben ogluma aşigim onsz bir dkk bile durammam canimmm o bnm Allahıma binlerce kz şukrettim onu bna verdgi için . Oglummm badem gozlmm bnmmİnşallah canım.. Annelik evet.. Anlayabilene yasayabilene cok büyük bir mucize..gece kalkıp kalkıp Allahım bu benim mi bana mı verdin diye oturup basında göZyası döktügüm cokkk oldu..
Allahımıza binlerce şükürler olsun..
evet cnm son gunnler dikkt etmk lzm ama mecbur ypmk zorundayz bnm de oglum dagıtyr oyuncklar filan evin her koşesnde . Aslnda supurmk filan degl bni yoranda boyle toplu iş yaptgm zmn çk yoruluyrm ve uzuluyrm bbgim için . Ona hakszlk ettgmi duşunuyrmPINAR45 canım herfün küçük elektirk süpürgm var onunla alıyorum tabiki.. Kzım bişiler yerken dagıtoy etrafa nimet sonucta acmasam olmuyo.. Haftada 3 defa büyük sulu elektrikle cektiriyorum.. Hergün silerim.. Camasıım itmez utfakta işim bitmez.. Bn evi hergün silip süpürmk zorundayım.. Psikoljık olarak rahatlamk için irde bnde astım var cocukken geçirmişim ama evi silmedim siyelim psikoljık kasınıyorum.. Aha diyorum evde toz var bu sefer hapsırıyprum..
Su anda eskısı kadar enerjık degilim haliyle.. Fazlada yoraöam kendimi... Son günlerim artık Allah korusun.. Bebegi riske atmaya degmez...
hımm ikincinin daha çabuk dogdugu dogru ozmn hadi darısı bna . Kızların zor dogdugunu ilk sendn duydum . Ama bnm buda ogln inş dedgn gbi kolay olur çunku ilk dogumda çok sanci çektim suni verildgi için. Bunda kndi sancim tutar inşallhta suniye gerek klmzbence hepsi birbirinden farklı ilk erkekti kızıma göre daha rahat doğum yaptım 2. zaman olarak çok kısa zamanda oldu ama daha çok acı çektim bende genel duyum olarak kızların biraz daha zor doğduğunu sancısının bile başka olduğunu duydum bence de kız daha zor doğuyor 3.de erkek hayırlısı hakkımızda
Eveet erken zaten daha sinrada alınabilirBende almadım canım Mart gibi alırım diyorum ilk zaman sarıp kucakta gidiyo zaten havalarda soğuk bakalım
çk iyi fikir bunu ypmalisin cnm. Eti pufun renklilerini hayal ediyorumda çok tatlı olurEti pufların renklıleıde cok hos olur... Hatta diyom ki böle renkli beyaz kakaolu alıp aynı minionenin ki gibi süsleyio öevlitte dagıtsam coluk cocuk yer enazından yani...
Birde sabun hediyelik .... Nasıl ama